Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

The Affair (2014 -)

  • 16 478
  • 132The Affair проследява ефектите от извънбрачната връзка между Ноа, щастливо женен учител и писател, и Алисън, сервитьорка в заведение, в идилично градче на брега на океана. Ноа е подтиснат от финансовата си зависимост от богатите си тъстове, Алисън се опитва да живее нормален живот след загубата на 4-ри годишния си син.

Връзката им бива разкрита пред нас под формата на разпит за убийство, всеки със своя отделна версия за това какво се е случило през онова лято...
Виж целия пост
# 1
Я да видим някой друг харесал ли го е? Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Аз, аз  jumpuu
До трети епизод съм, много ми харесва. И ме гложди въпрос-
Скрит текст:
убитият нейният девер (нали така се казваше братът на съпруга Thinking) ли ще бъде?
Виж целия пост
# 3
Те са трима братя общо,
Скрит текст:
ако имаш предвид Скоти, си на прав път.
Аз си мислех, че ще е Джинджъра.

Шеста серия беше чудесна. Много неща се разкриха и много неща се случиха.
Виж целия пост
# 4
Този, който беше на партито, нахалният. За него си мислех.
Виж целия пост
# 5
Ами не помня кой е бил нахален на партито. Laughing

На мен ми е много интересно да изследвам разликите в детайлите в неговата и нейната версия. Много често описват/си спомнят едно и също събитие по коренно противоположен начин и започваш да се чудиш дали някой лъже или спомените са смесени с представата ни за отсрещния.
Виж целия пост
# 6
Да, интересно е, и с всеки следващ епизод версиите започват да се разминават все по-драстично. Според мен той лъже Twisted Evil. Въобще цялостно ми е много мазен и противен, и се надявам да му се случат нехубави неща занапред.

На партито
Скрит текст:
беше този същият, с който се задяваше щерката на Ноа, като ходи да прибере брат си от ранчото.
Виж целия пост
# 7
Не само той лъже, но аз не мога да съм така категорична в чувствата си към него. Мазничък е, има неприятно поведение в началото, но после се разкрива и показва и друга страна.
За нея - симпатията ми е по-голяма, но и факторът че страда допринася за това. От друга страна, по време на разпитите е толкова хладнокръвна и пресметлива, различна от това, което сме видели, че неминуемо се замисляш коя е.
Виж целия пост
# 8
На мен засега тя ми се струва ОК, с изключение на твърде лесния начин, по който се отдаде на влечението си към непознат мъж. Ще гледам занапред какви ще ги дроби.
Виж целия пост
# 9
Интересно спойлиращо интервю с Мойра:

Maura Tierney on The Affair’s Multiple POVs

Нейната актьорска задача е доста предизвикателна, след като трябва да играе героинята така както Ноа или Алисън я виждат, а те я виждат по различен начин.
Виж целия пост
# 10
И аз гледам.  Grinning И се чудя. newsm78
Тези америкакнки от мързел ли, що ли, но с мъжете си често правят секс с потник или с тениска. Кой прави секс с потник?!
Ако е с любовник  - дибидюс... Crazy
Виж целия пост
# 11
Хаха, Флип, ми то съпрузите вече всичко си знаят, какво да си изследват телата. Набързо там, че децата всеки момент може да нахлуят, нали. Laughing
Виж целия пост
# 12
Здравейте, момичета, имам питанка - субтитри на 3 и 4 еп. къде има
Виж целия пост
# 13
Smile:), ако питаш за български субтитри, не мога да ти помогна. Аз гледам с английски от addic7ed.
Виж целия пост
# 14
Изгледах до шести епизод. Доста се учудих от това с наркотиците, освен това вече освен Ноа ми е несимпатична и Алисън. Виж, съпругата все повече набира  точки Crazy.

п.п. и аз не мога да помогна със субтитри, но нали в юнаците превеждат по заявка?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия