Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

за мамите от Пловдив

  • 9 871
  • 138
Здравейте , казвам се Милена от град Пловдив . И искам да призова всички които желаята да помагат на деца от домеве и други хора в нужда да се обеденим и да направим нещата възможни.Очаквам ви .
Виж целия пост
# 1
Какво става с тия мами от Пловдив хората ще ни се смеят, в Пловдив не се организираме нищо не правим   #2gunfire
Виж целия пост
# 2
За съжаление е така . Когато публикувах тази тема бях много ентусиазирана и си мислих , че ще се включат доста майки от град Пловдив.Обаче темата тече вече седмица , а ентусиасти няма .И все пак не смятам да се отказвам и ще чакам и малкото които биха искали да се включат за да направим нещо хубаво.
Виж целия пост
# 3
За съжаление е така . Когато публикувах тази тема бях много ентусиазирана и си мислих , че ще се включат доста майки от град Пловдив.Обаче темата тече вече седмица , а ентусиасти няма .И все пак не смятам да се отказвам и ще чакам и малкото които биха искали да се включат за да направим нещо хубаво.
ами...ако се свържеш като за начало с някой дом и попиташ от какво имат нужда а после предложиш тук списък и място където да се събират нещата.....и пуснеш линк в пловдивката тема-дали няма да се получи??? newsm78
успех!!!
Виж целия пост
# 4
Аз вече съм се свързала с един приют за бездомни деца " Майка Телеза". Там имат нужда от памперси за деца от 1 до 2 годишна възрас . И обувки за деца от 1 до 18 годишна възрас . Надявах се като се включат и други майки да потърсим връзка и с други домове . Моята възможност е да събера дрешки за деца на  6 , 7 годининки .
Виж целия пост
# 5
Момичета, включвам се, макар и късно.
За съжаление, тази седмица нямах много време да звъня по домовете, бях до София и така, другата седмица пак ми предстои два пъти ходене до София и не знам дали ще мога пак да я свърша някаква.
Това което знам от Милена е, че в този дом в Кичук Париж имат нужда основно от:
 памперси, предполагам пакетите Джуниър, от 7-11 кг, по-малко и 11+ повече. Дори всичко да е 11+, по-добре големи, отколкото малки.
Обувки всякакви
Всеки, който има възможност да се включи, може да пише тук или да се свърже с мен или Милена.
Милена, не се обезкуражавай, всяко начало е така. Лека полека ще тръгнат нещата.
Виж целия пост
# 6
Аз също имам желание да се включа.Имам голямо дете и пазя всичките му дрехи и обувки,които с удоволствие ще даря на нуждаещите се.
Виж целия пост
# 7
Извинявайте, че не можах да реагирам по-рано. Ще видя с какво мога да помогна.
Поля, ще ти пиша на ЛС.
Виж целия пост
# 8
мога да се вкюча с малко дрехи и обувки 1-2г. и няколко играчки.
Виж целия пост
# 9
Здравейте,
опитах се да прокарам идея в Пловдивския форум, след предаване то по ТВ,  но единствено Зла вещица спомена, че познава Краси Попчева от регионалния инспекторат. Копирам Постинга на Зла вещица:

Здравейте момичета!
Тази вечер се видях  с Краси Попчева от регионалния инспекторат, тази, която отговаря за домовете - споменах за нея. Та си говорехме и за благотворителност и за идеята да се създаде организация от нас в Пловдив. Тя ми  каза, че организация наистина тук няма, но също каза, че учудващо за България в домовете в Пловдив наистина имат доста дарения на дрехи и нямали чак такъв недостиг - май не се изразих много точно, но забравих думите и, надявам се , че поне разбирате смисъла им. Те в инспектората понякога събирали дрешки и ги носели също - каза, че от никой дом няма да откажат, може който има желание да занесе където пожелае. Всъщност най-много недостигали обувките - от това имали нужда най-вече, просто децата си ходят и обувките се късали най-бързо. Другаде където можело да се дадат дрехите било в църквите, а оттам се дават на бедни родители и домове. Единственото изискване е дрехите да са прани  добави мъжът и. Ние двете се изсмяхме, но той каза (той пък е директор на друго учебно заведение) , че се случвало да се занесат и непрани дрехи и никой нямало да ги използва такива. На мен лично ми стана дори и смешно, но знам ли, хора може да има всякакви 


Мисля, че поне с по пакет памперси и комплект дрешки или пакет адаптирано мляко, може да помогне всяка от мамите. Погледнете колко е дълъг списъка на Пловдивчанки! Струва ми се най-удачно е да се организира форумска Пловдивска среша, за тях винаги има желаещи, като "пропуска" за такава да е мин. помощ, кой в каквото може.
Виж целия пост
# 10
Здравейте на всички които се включихте . Мисля че ще бъде добре да се срещнем вече и да обсъдим идеите си. Според мен децата нямат нужда само от дрешки и обувки , а и от внимание и ще бъде много хубаво поне веднъж месечно някой да се сети за тях. Идеята ми е да се организираме , да проучим домовете в нашия град , да започнем да се срещаме поне веднъж месечно и всеки да донесе каквото може или да даде сума каквато може . От мястото на срещата да напазаруваме памперси и други необходими неща и да посетим някой дом . И така всеки месец. Според мен би било хубаво.

А според вас ?

Ако искате може да срещнем този четвъртък в 16ч. в Мак Доналдс или някаква сладкарница .Очаквам предложения.

                                                                                                 Милена
Виж целия пост
# 11
Живот и здраве, аз ще дойда в четвъртък, без значение кой Макдоналдс, на Главната или другия.
Виж целия пост
# 12
Здравейте, момичета!
Много бих искала да се включа във инициативата, макар че финансово няма да мога да съм от голяма полза. Ще видя с какво мога да помогна.
И още нещо: нека правим срещите преди обед до 13,00 ч. или след 16,00 ч., защото по-големите дечица спят следобед /като моята девойка например/. А за работещите може би ще е по-удобно и в събота.
Така че ако промените за четвъртък часа ние ще дойдем, ако не - следващия път.    bouquet
Виж целия пост
# 13
Да отбележа само, че съм от работещите мами, с оглед евентуална среща.
Виж целия пост
# 14
Какво ще кажете срещата да е в четвъртък в 18ч. ?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия