Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Майчинство без трудов стаж

  • 64 726
  • 100
# 90
Така е, аз в момента взимам такава, за моя ВУЗ е 80 лв на месец.

Аз май към 120 лв вземах, богаташка направо.  hahaha
Виж целия пост
# 91
Така е, аз в момента взимам такава, за моя ВУЗ е 80 лв на месец.

Аз май към 120 лв вземах, богаташка направо.  hahaha
Явно си била в по-престижен университет 😂😂😂 Аз съм във филиала на ВТУ във Враца.
Виж целия пост
# 92
В СУ, може и 100лв да е била, но не и по-малко.
Виж целия пост
# 93
Трудовия стаж в Англия признава ли се?
Виж целия пост
# 94
А ако последните 12 месеца, няколко от тях съм била на Борсата по труда, какво става?
и аз съм в подобно положение имам общо 3 година и 6 месеца трудов стаж но вече 8 месеца съм безработна и бях на трудовата борса 6 месеца от които взех всичките ми полагани доходи от там . При мойто положение ще мога ли да взимам някакво майчинство? Моля ви отговорете ми , благодаря ви предварително! Simple Smile
Виж целия пост
# 95
За получаване на обезщетение за гледане на дете трябва към момента, в който ще се ползва обезщетението да имате сключен трудов договор и 12 месеца, в които са внасяни осигуровки за общо заболяване и майчинство. От написаното става ясно, че имате необходимия трудов стаж, но ако не работите по трудов договор няма да има основание да получавате и обезщетение, затова че сте в невъзможност да изпълнявате трудовите си задължения.
В този случай може да се получава социална помощ в продължение на една година, ако доходите Ви са под определен минимум.
Виж целия пост
# 96
Эдавейте!! Имам въпрос относно майчинството.Имам година и 5-6 месеца стаж с трудов договор.Как ще се иэчислява в тоэи случей тъй като прочетох че връщат 24 месеца наэад ?
Виж целия пост
# 97
За месеците до 24, за които не стигат тези с платени осигуровки за база се взема МРЗ.
За да се ползват болничен и отпуск за раждане и гледане на дете трябва да има сключен трудов договор.
Виж целия пост
# 98
към момента съм с трудов договор и ще иэляэа в майчинство от работа.Тоест да раэбирам че эа останалите 6 месеца които не ми достигат до 24 ще иэчисляват на минималната работна эа страната эа да ги допълнят,не да раэделят тоэи эа година и половина на 24 месеца?
Виж целия пост
# 99
Точно така. За 6-те месеца, които не стигат до 24 ще смятат върху МРЗ. Няма да разделят 18 на 24.
Виж целия пост
# 100
Здравейте и от мен, извинявам се предварително, но хич не съм наясно. Не работя от 3 години, преди това съм работила 4. След НГ ще започна работа, но и тогава възнамерявам да започнем опити за бебеправене (а кога и дали ще стане един Господ знае). Та на въпроса: Колко време ще трябва да работя за да получавам майчинство? Тези 4 години ще се броят ли?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия