Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Магазин за дрехи втора употреба - заслужава ли си ?

  • 143 834
  • 547
# 540
От гледна точка на клиент. Имахме такъв бутик в квартала. Тръгна за няколко месеца и спря.
Не разбирам от категориите качество, но ако дрехите ще са НМ, Ню йокър и подобни, няма много смисъл.
Виж целия пост
# 541
99% са точно такива дрехи  марки - каквито ги описа и спортните  тениски - фланели - шорти  са на хандбалните отбори от Скандинавия надрискани със 100 реклами навсякъде.
Виж целия пост
# 542
Или на детски или благотворителни отбори.
Реално, само 10 % от стоката става и се продава. Останалото - на боклука или за рециклиране - не знам какво правят големите вериги.
Но ако си малък, се забиваш с останалите 90% и се чудиш какво да ги правиш, докато вече никой не влиза и пропадаш.
А отвори и Пепко - нови парцалки по 5 лв!
Виж целия пост
# 543
Във Варна голяма верига за друхи втора употреба наду цените на 29 лв. кг. - а качеството все така  Н и М - Уайкики и  тениски и фланели  на хандбални отбори с буквално около 56-62 реклами по тях!
 Тоест не стават за извън в къщи или само за бачкане. 
А цените им  като  на чисто нова в Декатлон!
Виж целия пост
# 544
Аз ровя и подбирам много и уцелвам страхотни неща, ама веднъж в месеца 2 дамски дрешки. Обикновено в Хумана, на средните цени - нито в началото, нито в края. За мъжки тениски - много рядко се намира нещо. Аз и не търся. За това има Лидл и немския център.
Виж целия пост
# 545
Аз търся дрехи по-големи размери от естествни материи и намирам много прилични неща понякога в Манията. Ми няма начин да нацеля нещо такова в редовен магазин, просто такива размери няма, че и от естествени материи. Размера ми е голям за стандартните размери и малък за големите размери Simple Smile ми как да си намеря.
Сега, до нас са точно Мания и един малък магазин до него от другата страна на блока, в който продават общо взето евтини парцалки с ниско качество, понякога и  истински боклуци. Като го откриха, мислех си, че Манията ще го фалира за нула време. Нищо подобно. Има си хора и на двете места и си работят много успешно даже. А точно през шосето срещу Манията, откриха подобен бутик с дрехи от Англия. Дрехите бяха много хубави, цените много прилични, дрехите качествени и стилни, никакви парцали и измишльотини. Само 4 месеца работи и го затвориха. Иди, че му търси логиката защо е така...
Виж целия пост
# 546
Здравейте,планувам да отворя магазин за втора употреба дрехи,като идеята ми е да има и детски дрешки.
С помещението и фирмата знам как седят нещата,но не ми е ясно как седят нещата със складовете.Тоест като се купят дрехите от склада,след това гладят ли се минават ли някаква обработка или направо си се редят в магазина?Отделно от склада издават ли ми някакъв документ за дрехите ?Ако можете ми предложете складове в гр.София и околията.
Виж целия пост
# 547
Дрехите са по-хубави като са изгладени.
Едва ли дреха, извадена от чувала и намачкана би привлякла вниманието.
Минали са хим. обработка. С фактурата си искай и сертификат за обработката.
Дават ... понякога фактури.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия