Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За Милумил 3

  • 1 591
  • 9
Знае ли някой защо и докога няма да има внос на Милумил 3 , а и Аптамил 3 изчезна по същия параграф ................
Ако някой случайно знае магазин в Пловдив където все още има Милумил 3 , да свирне веднага !!!!!
Значи , малката ми е на 11 месеца и нещо ( ей , скоро годинка  Wink  , колко бързо мина времето ... ) Кърмех изключително до 6 -ти месец , после по еди-какви си причини се наложи да спра ( здравословни ) и минахме на Аптамил . Понесе и чудесно . Стана на 8 месеца и бях много щастлива че има вече и при нас Апта 3 . за големите бебета . В един момент казаха - няма внос . Все още имаше Милумил 3 , пак е след 8 ми месец , пак е на Милупа . Минахме на него , пак добре го прие , без проблеми . Да , ама вече и на него няма внос !!!!
Брей , май фирмата вносител си направи експеримент - дали изобщо има бебета в Бг дето ядат адаптирано мляко на тази крехка възраст !!! Или , май явно , повечето я карат на кисело млекце , разредено с водичка и подсладено със захарчица  Simple Smile  
Извинете ме , но просто съм ядосана . Преди няколко дена взех Милумил 2 . Чудех се доста за млякото на Нестле за деца над 1 годинка , но все пак реших да изчакам . А и не ми се сменя Милупа за Нестле . Някой дава ли го това мляко на Нестле и какво му е впечатлението ?
Виж целия пост
# 1
е как ще няма? Shocked  Shocked  Shocked има разбира се, и то в големи количества.
Говоря за София, ама и в Пловдив имате магазин "Метро", нали?
Значи в Софийското "Метро" преди 2 дни бях там, има и Милумил 3 и Аптамил 3 колкото искаш.
Виж целия пост
# 2
Не Лио , В Метро няма .Преди седмица мъжа ми откри там 1 прашасала кутия Апта 3 , но не я взехме че вече бях минала на Милумил-а .  В Била няма , във всички по-големи бебешки магазини като Щтъркел , Пинокио и т.п - няма .Аз по принцип купувам от склад за бебешки храни който ми е под носа , а и са ми приятели . От тях знам че НЯМА внос .
Но ще търся някоя позната софиянка да ми купи и да прати- само да не я пратя за зелен хайвер , сигурна ли си че ИМА ?
Виж целия пост
# 3
Цитат на: nadia
, сигурна ли си че ИМА ?


не, сигурна, а , Убедена, аз пазарувам по едри неща само от Метро и точно преди 2 дни ми направи добро впечатление, че има Милумил 3 и Аптамил 3, които до този момент не бях виждала на друго място.

Милумил 3 беше в жълта кутия, а Аптамил 3 в норамалната синъо-бяла. И аз дълго чаках тоя внос, но накрая пораснахме, и си бяхме до край на Аптамил 2, та сега като видях, че вече има и 3-ките и се зарадвах,

така, че няма да я пратиш за "зелен хайвер" - гаранция.
Виж целия пост
# 4
O"K' , благодаря ти ! Не се бях сетила че в София може да има.
Виж целия пост
# 5
кажи, купиха ли ти вече?
какво стана, че и теб те мисля да знаеш, колкото и "зла" да съм Wink
Виж целия пост
# 6
Все още не , понеже брат'чедката беше извън София . Като се прибере , веднага ще ходи да купи и ще те информирам  Laughing  А аз си довършвам купената и без друго 2-ка .
Виж целия пост
# 7
значи вчера купихме на малкия от аптеката Аптамил 3, а в събота/неделя ходихме на Метро и там също имаше и Аптамил 3 и Милумил 3 (това е за София де)
така че мисля че не е спрян вноса
Виж целия пост
# 8
Забелязах, че и в нашия град навсякъде има въпросните млека. Надявам се, че вече си се снабдила с каквото ти е нужно!
Виж целия пост
# 9
Ура - днес си купих от Пловдив  Laughing Пак си го има .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия