Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

София - Х. Димитър, Ст. Караджа, Сухата река и Левски - 4

  • 73 476
  • 576
# 525
Здравейте, в момента тече записване за Държавна детска кухня за район Подуяне, ж.к. „Хаджи Димитър“,ул. „Гинци“ № 16 – ДГ №103 „Патиланско царство“. Срока за подаване на документи е края на месеца. Необходимо е да се съберат 50 желаещи за да бъде разкрит пункта. Повече информация за необходимите документи може да видите на сайта на общината http://www.poduiane.info/news/924/15/sobschenie-za-zhelaeschite- … t-za-detska-hrana
Виж целия пост
# 526
Като взимах за най-малкия храната беше вкусна и разнообразна! Малко е като количество, но за 1-1.20лв на ден е добре. Няма нищо общо с качеството на храната от преди 9-10г като взимах за по-големия.
Виж целия пост
# 527
Аз също си търся школа за сина ми.Тази Авенир къде се намира?
Виж целия пост
# 528
Авенир е в блока при сладкарница Неделя. На гърба на сладкарницата, на първия етаж. Минах онзи ден , но нямаше никой там и затова се надявам някой да даде телефон, за да се свържа с тях. Друг вариант ми е Аво-Бел на Дондуков, там записванията са до 4 септември, и искам бързо да събера инфо за двете школи.
Виж целия пост
# 529
Авенир зад сладкарницата събират групи от 15ти  септември.Телефон утре ще мога да дам.Трябва да го взема от майка ми.
Виж целия пост
# 530
Здравейте
 някои да дава под наем жилище
Виж целия пост
# 531
Здравейте
Има ли някой телефон за контакт на едно салонче до 44су Неофит Бозвели в нова сграда
Виж целия пост
# 532
Здравейте,интересува ме,дали има все още дежурен нощен кабинет в 18 ДКЦ в Сухата река,работи ли в събота и неделя и евентуално дали има през нощта педиатър ?
Виж целия пост
# 533
Има постоянно дежурен лекар, педиатър не. Последно ходихме преди месец май събота беше и имаше някаква дърта ,,лекаркка", която беше супер кисела и нищо не разбираше.
Виж целия пост
# 534
От кога няма педиатър? Не помня последно кога ходихме, но прегледаха детето. Юни месец сякаш беше.
Виж целия пост
# 535
Има педиатър дежурен.
Виж целия пост
# 536
Здравейте, мами!
Трябва ми добър обущар, който да ми смени токовете на зимни обувки. Миналата година ходих при един в центъра на София и изобщо не съм доволна, паднаха ми много бързо, а си взимаше скъпо. Някоя от вас да ми препоръча нещо наоколо (аз живея в Сухата река).

Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 537
В блок 18 има обущар, но не мога да кажа дали работи добре
Виж целия пост
# 538
Ползвала съм го за смяна на цип на боти. Нямах забележки. За токове не знам как ще е.
Виж целия пост
# 539
В Стефан Караджа в тунела до Фантастико има обущар, за токове не знам, но иначе съм била доволна.

Някой ми беше писал на лични за уроци по английски, но не мога да отговоря, потребителят е забранил получаването на лични съобщения. Та, в момента не давам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия