Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лека и безаварийна на тези, които карат ШОФЬОРСКИТЕ - 11

  • 156 120
  • 949
# 945
Симона, неприятно е, но защо влагаш толкова много нерви? Реално ти се бави взимането на книжка във времето и имаш допълнителни финансови разходи. Нищо толкова непростимо, предполагам...
Аз самата пъпля все още и от работа не мога да си взема всичките часове кормуване. Имам още четири по два часа. Предполагам, че ако не си подобря шофьорските умения за тези часове, ще си взема допълнителни. Не смятам, че съм готова нито за изпит, нито да шофирам сама, ако случайно взема изпита. Simple Smile На моменти карам супер, но на моменти правя някакви  мега тъпи грешки. Може ли да не видя светофар?! Вярно, че беше на две крачки от предишния и хич не го очаквах, но все пак...Weary На моменти се чувствам мега тъпа...явно мозъкът ми все още мисли само за педали и ръчки и изпуска други важни неща. Защото като се возя на дясната седалка виждам всичко!!! Взех си и двата изпита листовки с нула грешки, а сега се хващам, че от време на време забравям какво се прави. На теория го знам, на практика не....как става така, идея нямам... Но ще се науча някой ден. Simple Smile)))
Вие кога се почувствахте готови за изпит?
Виж целия пост
# 946
И дъщеря ми не взе днес изпита -на паркирането се е издънила. Нищо фатално, но... се мести в София, започва 1-ва година в СУ.

Може ли в някоя софийска школа да си вземе 4 допълнителни часа и да се яви в София на кормуване?
Виж целия пост
# 947
За можене - може, но трябва да си вземе документите от школата, а и в София средната успеваемост е от третия път... Тукашния кошмар в движението го няма никъде, може би Варна и Пловдив са една идея подобни, но с по-малките градове няма база за сравнение. Със сигурност ще Ви излесе и по-скъпо и по-дълго ще губи време в допълнителни часове. Защо не се яви отново в прованса, по-лесно ще й е, още повече в нейната си школа, е колко е БГ-то, няма да ходи в Сибир... 2-3 часа път, за ден ще се яви и върне.
Часовете може и в събота да си вземе...
Помислете го.
Виж целия пост
# 948
Тя в Пловдив държа изпита. Иначе и броят часовте 2 извънградско до Пловдив и 2 градско. Фактически градско из Пловдив е имала само 8 часа !!! То няма смисъл. Тя по-добре да беше записала в школа в Пловдив, докато беше ученичка там. Но гонеше успех , матури и не и беше спешно вземането на книжка. После се сдоби с мо-о-ого свободно време и го уплъни с шофьорския курс.

И не са 3-4 часа път, транспортът до Карлово от София е половин ден, затова и е нужна тази книжка, за удобно пътуване.
А бе малко се нервирах на титуляра на школата, който я остави с недотам отговорен, по моему инструктор и дори последните часове пред изпита не взе самият собственик на автошколата, за да види има ли пропуски и да и даде по-голяма сигурност. В крайна сметка тя каза, че била много спокойна и надскочила възможностите си на самия изпит, но при паркирането, въпреки подсказка от инструктура  с движения разбираеми за водача, загубила самообладание, не навъртяла достатъчно волана.. и сама се прецакала.
Виж целия пост
# 949
Моля някой да пусне нова тема.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия