Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мнения за 104 ЦДГ "Моят Свят"и 62 ОДЗ "Братя Мормареви"

  • 7 170
  • 8
Здравейте! Моля за мнения за 104 ЦДГ и 62 ОДЗ (за основната сграда на ул. Врабча и за филиала на ул. Дунав)! Миналата година не успяхме да се класираме в района и синът ни сега ходи доста далеч на ясла. Така че за следващата учебна година - първа градинска група, бихме искали да е по-близо до вкъщи. Всяко мнение и насоки ще са от полза! Благодаря!
Виж целия пост
# 1
Никой ли няма впечатления? Моля, който има информация и желае да бъде полезен, да отговори! Благодаря!
Виж целия пост
# 2
Мен също ме интересуват мнения и за двете.
Виж целия пост
# 3
Здравейте, моите деца ходят в 62 ОДЗ братя Мормареви гр.София - мога да ви кажа само хубави неща за тази градина . От миналата година откриха и чисто нова сграда в ,която в момента са яслените групи и някои от по големите . Децата ми са в старата сграда на ул.Врабча , условията там не са луксозни като в новата ,но поне случихме на педагози . 
Виж целия пост
# 4
А дали извеждат дечицата често навън? Видях, че дворът на сградата на ул. "Врабча" е малък, има ли достатъчно място където да играят?
Виж целия пост
# 5
Да извеждат ги когато е хубаво времето. Двора не голям ,но всяка група си има определено място в него.
Виж целия пост
# 6
Здравейте,а можете ли да ми кажете какво е необходимо на децата за там,ако си спомняте,освен пантофи?в яслата не ни искаха нищо,а те сега са почивка и нямам идея кого да питам,тъй като в градината няма никого.
П с.ако това е малък двор,трябва да видите на яслата ни 😅 на мен този ми се вижда огромен и нямам търпение да ги пусна там Simple Smile
Виж целия пост
# 7
Здравейте,
Днес приеха дъщеря ми в групата на ул. Врабча, 2013 г.
Тя е записана в друга градина, но не съм доволна.
Как са условията сега?
Доволни ли сте?
Поздрави,
Виж целия пост
# 8
Здравейте,

Актуални мнения от градината (ДГ 104) и персонала? Конкретно за филиала на Симеон, не откривам никъде нищо (което е и добре Simple Smile. Благодаря предварително.


Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия