Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Молба за намаляне на лихва по кредит

  • 10 355
  • 17
# 15
Да около 250 лв.Изчислява се процент от главницата
А колко е %?
Виж целия пост
# 16
а какви мотиви изтъкнахте или сте приложили само офертата от друга банка, тази оферта по образеца ли е, европейския формуляр за кредити?
Виж целия пост
# 17
Разрови по темите за кредитите, има много информация. С една дума - отиваш и искаш примерния погасителен план. Той би се използвал в другата банка, при която евентуално би отишла, ако те ти откажат намалението на лихвата. Веднага разбират, че си сериозна, и предлагат друга лихва. С една дума е това, намалих през пролетта и цялата информация научих от форума. В молбата не указваш причини, не е необходимо. Моля да ми бъде намален лихвения процент бла бла бла бла , въз основа на понижените лихвени равнища през последните н /от колкото време не ти е променяна лихвата/ години. При нас имаше основания, наистина лихвата беше спаднала откакто теглихме кредита. Вноската се намали с 40 лв. - от 580 на 540, което не ми се струва малко.
* разбира се, трябва да отидеш и в друга банка и горе-долу да си наясно с реалността, т.е. колко реално би ти предложила друга банка, колко реално би плащала, и да искаш толкова. На мен ми искаха процента, на който искам кредита /новия, да го упомена/.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия