Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

задължително ли бабешки (дълбоки) гащи за в болницата?

  • 3 188
  • 60
с такива ли трябва да тръгна да раждам?  Embarassed
Виж целия пост
# 1
 smile3506не мисля, че някой ще те гледа с какви гащи си, аз лично съм си сложила в багажа такива, каквито смятам, че ще ми бъдат удобни.Аз със сигурност ще тръгна да раждам с прашки, просто защото и до сега само такива нося.
Виж целия пост
# 2
Ами мисля,че са по-удобни,най-малкото са по-дълбоки.Мисля,че с прашки или изрязани бикини на самата тебе няма да ти е удобно.В някои болници и такива бабешки гащи не разрешават.
Виж целия пост
# 3
Аз си бях взела бикини, ама нещо не ми бяха много удобни и после се снабдих с бабешки  Embarassed . Но акушерката ми каза в никакъв случай да не взимам такива дето да ме стягат (ластични) и си взех памучни. Носих ги 2 седмици.  Няма да ти е много удобно с прашки  Simple Smile
Виж целия пост
# 4
е за раждането гащи не ти трябват, каквито и да били Wink за после каквито са ти удобви, но акушерките препоръчват в болницата да си без бельо за да се проветрява раната и да зарастне по-бързо (при вагинално раждане, за секцио - незнам)
Виж целия пост
# 5
Не - без гащи Mr. Green
Сериозно, незнам къде ще раждаш, но в Шейново не искат гащи - е ти си слагаш някакви да ти държат лигнина /превръзката, но принципно за визитация си без.
Така, че приготви си съвсем нормални гащи - удобни за теб и за......мърляне, естествено не придиряй за хубавия им вид, по-скоро на удобството.
Виж целия пост
# 6
Едва ли е задължително  Simple Smile  Предполага се, че ще ти бъде по-удобно с такива, ако имаш лохии, няма да те е яд ако ги съсипеш и после направо ще ги хвърлиш.
Виж целия пост
# 7
те дори без бельо те искат най докато си или? аз нося под корема бикини...но разбрах смисъла Simple Smile мерси!
Виж целия пост
# 8
Никой не се е интересувал от гащите ми, вземи си, каквито са ти удобни  Wink аз взех безшевни  Peace
Виж целия пост
# 9
Каквито са ти удобни за след раждането.
Виж целия пост
# 10
Ако раждаш нормално и имаш шевове е най-добре въобще да не слагаш бельо докъто си в болницата, че по-бързо заздравява раната. Ако нямаш шевове си слагаш гащи - такива каквито са ти удобни. Аз ползвах боксерки - от безшевните. Също са с ниска талия, но са много удобни. 
Виж целия пост
# 11
Аз си бях взела безшевно бельо и ми беше много удобно
Виж целия пост
# 12
Бях си взела боксерки с ниска талия Peace
Виж целия пост
# 13
Залагам на еднократно бельо, няма смилъл да си развалям бельото в болницата:)
Виж целия пост
# 14
Не,разбира се,не е задължително.Приготви си такива,с които ще ти е удобно.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия