Класическа марина.

  • 2 924
  • 6
Здравейте групичка!Някой знае ли изпробвана рецепта за марина на месо за скара?
Как да подготвя пилешкото или свинското месото, така че  да е по сочно и вкусно за своето семейство?
Виж целия пост
# 1
мен пък ме интересува за месо на фурна Simple Smile ако знае някой някаква класическа нека ми пише
Виж целия пост
# 2
За месо на фурна, свинсик пържоли най-често ползвам следното овкусяване:
соев, сос, червен пипер и мазнина. Ако се налага сол може, но соевият сос е доста солен.
Виж целия пост
# 3
Освен, че е солен е и генно модифициран
Виж целия пост
# 4
Освен, че е солен е и генно модифициран
Щом казваш Simple Smile
Виж целия пост
# 5
Марина има по морето Grinning

https://bg.glosbe.com/en/bg/marina
Виж целия пост
# 6
Joy   Hug
Преди години една готвачка в ТВ предаване твърдеше, че "марина" е правилно, "марината" - членувано Grinning . Като знаем, че на английски (примерно) е marinade, логично е да е марината Laughing . Точно заради твърденията на въпросната ТВ готвачка, аз зададох тук  въпрос кое е правилно, единодушно ми отговориха - марината  Grinning . Е, да ми мине главоблъсканицата, де Joy .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия