Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Подранила менструация

  • 10 202
  • 2
Здравейте,
Тази година, МЦ ми варира от 31 до 36 дена, продължава 3-6 дена , никога не ме е притеснявало че е болезнен със съсиреци и че не е на определена дата. 25 06 беше последната, но 19 юли 25 ден, вечерта слабо ръждиво зацапване, вчера същото но със не силни болки ниско в ляво целия ден, днес половин ден имах болки пак ниско в ляво но зацапването премина в умерено не болезнено кървене, без съсиреци, по скоро ясна кръв, стрес, пътуване, смяна на климат, горещо време, никога не са ми оказвали влияние върху МЦ. Ще се радвам на консултация от вас!
Дали да считам това за подранила менструация?
Хубава вечер!
Виж целия пост
# 1
Здравейте,

Причините за такава промяна може да са от различно естество - хормонален дисбаланс, стрес, наличие на кисти, преумора и много други!
Необходимо е да се насочите към специалист акушер гинеколог, който след преглед и назначаване на изследвания да прецени какъв може да е проблемът.

Поздрави,
Д-р Надя Магунска
Акушер Гинеколог
Медицински комплекс "Д-р Щерев"
Виж целия пост
# 2
Благодаря, за да не пускам нова тема, ще използвам тази. Счетох това внезапно появило се кървене за МЦ, и сега искам да ви попитам, предполагам че следващият МЦ евентуално ще е към 20-21 август - казвам го защото никога не мога да кажа кога ще е следващият, и за това считам сега тази дата , и въпросът ми е има ли начин за изместване на МЦ при плануване на пътуване. Благодаря   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия