Отзиви и мнения за Центъра по главоболие в София бул. Ал. Стамболийски 34

  • 6 731
  • 6
Здравейте,

Моля посещавалите и лекували се в Центъра по главоболие в София бул. Ал. Стамболийски 34 да споделят впечатления и мнения, относно лечението си в Центъра. От три месеца страдам от изтръпване в лявата задна половина на главата, тъпо главоболие и страхотно напрежение отляво зад ухото и по продълженито къв врата (на ЯМР се видя медианна протрузия на С3 и С4 и остеофит на С5 С6. След двумесечно лечение и физиотерапия в две добри болници оплакванията ми не се повлияха и си продължавам с тях. Прочетох за съществуването на въпросния център, но не срещнах нито един отзив и съм в размисли дали да се насоча натам. Благодаря предварително на отзовалите се!
Виж целия пост
# 1
Посетих го и предупреждавам всички да не ходят там! Прегледа ме пълен некадърник - д-р Чаушев.
Новоизлюпен лекар с наизустени лекарства за мигрена и някакви повърхностни учебникарски познания.  На повечето ми въпроси отговаряше с "не знам". Не разбрах за какво платих 40 лева. Не могат да слагат и ботокс инжекция за лечение на мигрена. Каза ми, че са слагали само на една пациентка и тя е била неуспешна - увиснал й е клепача.
Този център трябва да бъде затворен.
Не ходете там!
Виж целия пост
# 2
Нови отзиви за тази клиника?
Виж целия пост
# 3

да не ви е стъпил кракът там. пълна пародия
Виж целия пост
# 4
Благодаря Ви много! Simple Smile
Виж целия пост
# 5
Някой знае ли дали този център все още работи? Опитвам се да си запиша час, но никой не вдига. Благодаря!
Виж целия пост
# 6
Първото ми посещение в клиниката мина добре, всичко беше нормално, докато не дойде вторият ми преглед. Отношението ме изгуби и не бих отишла отново там! Грубо поведение и неприлични изказвания, излизащи от устата на лекар. Некоректни са спрямо плащането (не се споменава, че вторият преглед е намален САМО в рамките на 1 месец). Приеха ме за точно 15 минути, взеха ми пълната сума и после довиждане. Няма да повторя на това място.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия