Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Работа на пасажерски кораби

  • 102 321
  • 641
# 630
A специално за Еделвайс Гастро знаете ли нещо. От агенцията петъка ми викат няма проблем за заминаване, работа имало да не се притеснявам и да си вземам билет да отивам. Ама всичко това по медиите и новините което се  говори няма как да не ме притесни. И при положение че са казали че някои компании канселират пътувания, от еделвайса едва ли не ме пращат пък квото ще да става. Накрая едни разходи на моя гръб и никаква работа......
Виж целия пост
# 631
Някъде 30 дни, другаде 45, а трети до второ нареждане.
Луда работа. Такова чудо не си спомням.
Виж целия пост
# 632
Deck и engine със сигурност остават,  поне в CCL.

Линк за техните кораби: https://cruiseradio.net/where-carnival-cruise-ships-will-go-duri … ntary-suspension/

И още един за компаниите колко време няма да се движат:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1469881823180167& … d=311465462355148
Виж целия пост
# 633
A специално за Еделвайс Гастро знаете ли нещо. От агенцията петъка ми викат няма проблем за заминаване, работа имало да не се притеснявам и да си вземам билет да отивам. Ама всичко това по медиите и новините което се  говори няма как да не ме притесни. И при положение че са казали че някои компании канселират пътувания, от еделвайса едва ли не ме пращат пък квото ще да става. Накрая едни разходи на моя гръб и никаква работа......

Мой приятел , който трябваше да се качва преди 2 дни си беше събрал багажа да заминава вчера , добре че с брат му работят на един кораб и той му написа смс да не тръгва , иначе от компанията нищо не му бяха казали .Изпратиха една камара с мейли доката им отговорят , за да му съобщят че кораба е на котва. Иначе щеше да отиде до Барселона и да си виси там на хотел.
Виж целия пост
# 634
MSC все още возят гости. Нямам думи.
Този екипаж как ще се прибере.
Откачена история, няма такава алчност.
Виж целия пост
# 635
Имам подсигурен билет за 18.03 .Договорът ми е за River Advice .Публикацията им от късно вечерта в петък на страницата казва , че се спират работа - перифразирам.На друг сайт (туристически немски ) виждам , че първия рейс за 23.03 не е отменен ,стои като оферта...На трети от линка взет от по горна публикация виждам ,че все още не са в списъка с ъс замразили дейност . Много съм объркана .Чаках дълго .Да набера стажа на суша.Да ме одобрят .Да ме извикат на интервю.Не съм добре с езика и щях да колабирам от притеснение.Работих до последно на 2 места .Нощни смени и то дълги ....В малкото време , в което имах да спя всъщност не можех от очакване.Какво какво ще стане... Но си казвах нищо няма значение-ще издържа .Да постигна целта си .Тежко ли е ,какво е да видя от собствен опит струва ли си .И накрая когато всичко потегли имах договор ,а след ден и дата , и билет -ти да видиш Sad.Багажа ми е приготвен , да видим утре какво ще ме сюрпризират когато се обадя .Искам да се уверя , че няма да ида до кораба и после да  трябва да се връщам.А дали и ще мога да се върна?Това е -дотежа ми ама много .Реших , че ще споделя вместо само да чета .Леко доброзорно отшелничество на всички !
Виж целия пост
# 636
Хора, навсякъде е подобна ситуацията. Всеки ден нова информация -ще тръгваме, няма да тръгваме. Ще има гости, няма да има. Утре ще се съвещават да вземат окончателно решение. Това е за Ривър Адвайс (кораб на Нико Турс).
Хем не се стои без работа и без пари, но ми се вижда много безотговорно да се плава. Никой почти не плава по Дунава. Само за 2 кораба на Ароза знам със сигурност, но и те преустановявят дейност до 03.04. Мойта приятелка каза: Виена толкова празна не си я виждала. Няма никой на доковете само ние сме.
По Рейн и френските реки щели да си плават по график. Тъпа работа. Аз съм си взела билет и се прибирам пък те да му мислят и да се оправят.
Виж целия пост
# 637
В създалата се ситуация е най- добре никъде да не се тръгва. Както сами виждате туризъм вече няма... поне в близките няколко месеца. За съжаление има алчни и безотговорни корабни компании, които все още застрашават здравето на пасажерите и на екипажите си. Слава Богу компанията към която трябваше да се качвам, даже имах билет още на 12 март отложи сезона. Вариантите ако тръгнете са или ако успеете някак си предвид затворените граници да се върнете или да стоите като затворници на кораба в реката без да имате възможност да слизате на суша за неопределено време.
Виж целия пост
# 638
Кога става ясно на кой кораб ще се качвате. Аз вече един месец чакам и нищо не са ми казали.Само ми казаха че съм удобрена.
Ето малко вътрешна информация :
от 1-ви до 5-ти май стартират Нико Круизес, Ексалансе и прочие.( с малки изключение има  няколко стартиращи кораба  около 22-ри април)
 С изключение на Авалон, там положението е доста по сложно. Защото работят с Американци, за тях може би средата на май ще е старта. Но нищо не се знае. Допълнителна информация чак след 20-ти Април обещаха.
СЕЗОНА ще е мега слаб , да си знаете ! Бакшишите няма да са като преди. Това говорихме сега  като бях. Че ще е трагично тази година.
Това е информация от преди няколко дена.
 Бях на единият от корабите на Ривър Адвайс.
Щяха да стартират сега 10-на техни кораба, ама не стана работата. 
Много позитивни бяха, ама накрая цяла Европа затваря граници и така.
Платиха ми Билет, работни дни. А реално нищо не правихме или минимална работа. Точна компания е Ривър Адвайс.
Виж целия пост
# 639
Здравейте , има ли някоя яхтена стюардеса от вас работила в Саудитска арабия , но в двореца?
Виж целия пост
# 640
https://www.cruisecritic.co.uk/news/5182/?fbclid=IwAR0EdFF_XC4Ns … xOkmnI07v5P0YGRs-Въздействието на коронавирус върху пътуванията причинява повечето круизни линии да преустановят операциите в световен мащаб
Виж целия пост
# 641
здравейте  коя работа ще препоръчате за новобранци без професия
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия