Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Има ли фенове на конната езда? (2)

  • 18 881
  • 201
# 195
Не кг пречат на баланса, а и 75 изобщо не са много. Така като ги гледате повечето мъже инструктури, по колко кг мислите, че са?
Виж целия пост
# 196
Да, и аз така подозирах, че няма да се скърши животното от моите прелести  Grinning
Виж целия пост
# 197
Здравейте!
Не намерих по-подходяща тема, затова пиша тук.
Реших да отида на няколко урока по езда, просто защото ми е интересно, а и обичам да изпробвам нови неща.
Обадих се в конната база с основния въпрос има ли ограничение в килограмите на ездача (комплексите какво ли не правят 😂) при което ми казаха, че няма ограничение стига ездачът да успее да се качи на коня. В главата ми се завъртя ситуацията как аз кюфте напирам да се кача, някой ме подбутва и се прекатурвам от другата страна, а конят изчезва... Но да не ви правя част от моите филми. Хахахах!
Към вас имам 2-3 въпроса:
1. Какво да облека/обуя?
Предвид, че може би няма да ида повече от два-три пъти, не ми се иска да купувам специална спортна екипировка (дали и ще намеря като за мен). Съвет? Тренировката ще е през юли.
2. Какво трябва да знам и да очаквам от първия си урок?
Виж целия пост
# 198
Колко струва ?
Виж целия пост
# 199
Здравейте, изваждам темата от раклата, но по-нова не намирам.
Кажете, моля ви, колко е максималното тегло на ездача. От години мечтая да се науча да яздя, но по конните бази освен разходка с кон, като стане въпрос за обучение и почват да сменят темата. Тежа 75 кг. и на едно място ми казаха, че няма да ме качат  на един кон, който си харесах, защото съм щяла да му тежа. Почти на 40 години съм. Явно не им се занимава с лелки като мен.  Laughing а и гледам само деца обучават.
Тук-таме някой инструктор или водач ми е обяснявал по нещо, обещават ми корда и уроци и като отида другия път - хайде пак разходка на коня с мен отгоре като багаж.
Дали има някъде около Варна някой, който да обучава лелки като мен?


Joy Joy Joy е те такова нещо за първи път 4увам  ooooh!
аз съм с 5 год по-лелка от теб и яздя...давай напред и не се предавай, искренно се надявам да си намериш твоя инструктур и да се насладиш на ездата на 100% !


I_Love_Tose, как мина твоята тренировка?  Hug
Виж целия пост
# 200
Здравейте, момичета! Има ли някой отзиви за конните бази около Пловдив и най-вече "Фригопан" Simple Smile ?
Виж целия пост
# 201
Здравейте, малко да съживим темата Simple Smile Яздя от почти 3години, но не съм кой знае колко добра. Иска ми се наистина да се науча,чувствам че има неща които не са както трябва. Може ли някой от вас да ми препоръча база или инструктор? Досегашната инструкгорка не мисля че има какво да ме научи още.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия