Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Има ли фенове на конната езда? (2)

  • 21 160
  • 204
# 195
Не кг пречат на баланса, а и 75 изобщо не са много. Така като ги гледате повечето мъже инструктури, по колко кг мислите, че са?
Виж целия пост
# 196
Да, и аз така подозирах, че няма да се скърши животното от моите прелести  Grinning
Виж целия пост
# 197
Здравейте!
Не намерих по-подходяща тема, затова пиша тук.
Реших да отида на няколко урока по езда, просто защото ми е интересно, а и обичам да изпробвам нови неща.
Обадих се в конната база с основния въпрос има ли ограничение в килограмите на ездача (комплексите какво ли не правят 😂) при което ми казаха, че няма ограничение стига ездачът да успее да се качи на коня. В главата ми се завъртя ситуацията как аз кюфте напирам да се кача, някой ме подбутва и се прекатурвам от другата страна, а конят изчезва... Но да не ви правя част от моите филми. Хахахах!
Към вас имам 2-3 въпроса:
1. Какво да облека/обуя?
Предвид, че може би няма да ида повече от два-три пъти, не ми се иска да купувам специална спортна екипировка (дали и ще намеря като за мен). Съвет? Тренировката ще е през юли.
2. Какво трябва да знам и да очаквам от първия си урок?
Виж целия пост
# 198
Колко струва ?
Виж целия пост
# 199
Здравейте, изваждам темата от раклата, но по-нова не намирам.
Кажете, моля ви, колко е максималното тегло на ездача. От години мечтая да се науча да яздя, но по конните бази освен разходка с кон, като стане въпрос за обучение и почват да сменят темата. Тежа 75 кг. и на едно място ми казаха, че няма да ме качат  на един кон, който си харесах, защото съм щяла да му тежа. Почти на 40 години съм. Явно не им се занимава с лелки като мен.  Laughing а и гледам само деца обучават.
Тук-таме някой инструктор или водач ми е обяснявал по нещо, обещават ми корда и уроци и като отида другия път - хайде пак разходка на коня с мен отгоре като багаж.
Дали има някъде около Варна някой, който да обучава лелки като мен?


Joy Joy Joy е те такова нещо за първи път 4увам  ooooh!
аз съм с 5 год по-лелка от теб и яздя...давай напред и не се предавай, искренно се надявам да си намериш твоя инструктур и да се насладиш на ездата на 100% !


I_Love_Tose, как мина твоята тренировка?  Hug
Виж целия пост
# 200
Здравейте, момичета! Има ли някой отзиви за конните бази около Пловдив и най-вече "Фригопан" Simple Smile ?
Виж целия пост
# 201
Здравейте, малко да съживим темата Simple Smile Яздя от почти 3години, но не съм кой знае колко добра. Иска ми се наистина да се науча,чувствам че има неща които не са както трябва. Може ли някой от вас да ми препоръча база или инструктор? Досегашната инструкгорка не мисля че има какво да ме научи още.
Виж целия пост
# 202
Много ще се радвам да се съживи темата.

Аз съм любител, за езда предпочитам по-високи коне. Базите бяха затворени и когато отвориха казаха, че повече няма да се наемат екипировки и трябва да си носиш всичко..Също още няма уроци при нас, аз съм в Англия. При вас как е?

Любимите ми коне са испанските и по-точно цвят ''сива сянка''.

Скрит текст:
Виж целия пост
# 203
Явно ездачите нямат вече време за тук Simple Smile С голямо внимание изчетох темата. Обаче напоследък никой не се е включвал Sad И на мен ще ми е интересно да видя какво се случва с някои от активните списващи, които преди 3-4 години са били начинаещи все още.... Още ли ездата ви е страст? Някой сдобил ли се е вече със собствен кон? Чувала съм, че ако имате амбиции да ходите по състезания е добре да сте със собствен кон, който само Вие си яздите... (това по повод на радостта на Ивайла, която се беше сдобила с първата си розетка 😃)... Аз съм само от публиката... Сякаш не ми стига кураж да се впусна да го уча това нещо... А и си мисля, че е до голяма степен талант и усет. Някои просто се синхронизират с коня, а други не... Но като зрител - обожавам да гледам...
Виж целия пост
# 204
Ездата остава страст за цял живот Heart Все още мечтая за собствен кон,даже ми се иска да имам своя база някой ден но доста скъпа инвестиция е това а и конкуренцията е голяма. Аз не бих казала че съм талант,но желанието компенсира. Научих се в планината,но силно препоръчвам да се започне с манежна езда хем за коня по щадящо хем ездача напредва по бързо и научава повече. Когато бях малка изгледах всички филми за коне до които се добрах,мечтаех да усетя какво е да си на гърба на тези благородни и красиви създания. Представях си как препускам в галоп по една безкрайна поляна а вятъра развява косите ми. Преди 3г се реших да пробвам като бях сигурна че или няма да повторя понеже ме е страх от високо или ще се влюбя завинаги. Оказа се второто. Според мен всеки който има някакво желание трябва да пробва ако не е неговото нищо не губи, но пък ако е печели приятел,антидепресант, страст за цял живот.Единственото което може да изгуби е доста средства тъй като е доста скъпо удоволствие, но пък кеф цена няма а и всичко е до приоритети Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия