Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Списък на домовете по области

  • 201 735
  • 128
# 120
Добър вечер.Незнам дали тука е правилната тема за питане.Решили сме с едни приятели да дарим дрехи,играчки ,фтуболни топки,конзоли  ,баскетболни топки на дом за сираци .Мислим за Бургас ,но писахме на един дом за сираци и те отказаха конзолите ,защото се занимавали с деца до 7г. възраст.Може ли да ни предложите дом за сираци в Бургас или в околноста ?
Виж целия пост
# 121
Здравейте момичета. Никъде в темата не намерих координати на домове за деца 0-3 г, има ли ?
Те зи, които намирам в интернет са закрити ?
Виж целия пост
# 122
Здравейте и от мен.
Искам да попитам къде мога да даря момчешки дрехи за около 5-6 г.? Гледах в интернет за дома на Отец Иван, но информацията е стара. Опитах се да пусна е-mail, но не може /сигурно е закрит/.
Виж целия пост
# 123
Здравейте, интересува ме в Пловдив къде мога да занеса детски дрехи за момичета - 8-14 години. Ще съм благодарна на всякаква информация
Виж целия пост
# 124
Здравейте, интересува ме в Пловдив къде мога да занеса детски дрехи за момичета - 8-14 години. Ще съм благодарна на всякаква информация

Добър вечер.Незнам дали тука е правилната тема за питане.Решили сме с едни приятели да дарим дрехи,играчки ,фтуболни топки,конзоли  ,баскетболни топки на дом за сираци .Мислим за Бургас ,но писахме на един дом за сираци и те отказаха конзолите ,защото се занимавали с деца до 7г. възраст.Може ли да ни предложите дом за сираци в Бургас или в околноста ?

Здравейте, имам връзки с дом за деца от Пловдив и мога да помогна като Ви свържа. Децата в дома са между 12 и 16 и мисля, че много биха се зарадвали на игрите. Пишете на лично съобщение.
Виж целия пост
# 125
Занесох всичко в контейнер за дрехи....
Виж целия пост
# 126
Здравейте, има ли в Пловдив дом за бебета 0-3 год? Искам да им занеса дрешки и играчки.
Виж целия пост
# 127
Привет, доскоро дарявахме дрешки и различни предмети от бита в на познати от благотворителна организация, която ги разпределяше, но ни се ще да започнем да правим директно по социални домове. Въпросът ми е има ли място в близост до София, което можем да го правим, проверено място, разбрахме, че на някои ги продават след това на магазини 2ра ръка. Имаме основно дрешки, играчки и приспособления за дечица.Благодаря Ви предварително.
Виж целия пост
# 128
В момента в домът на отец Иван имат нужда от всякакви дрехи и обувки за малки и големи.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия