Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Зъболекари в Бургас - тема № 2

  • 127 733
  • 513
# 495
Момичета дайте ми някой  който да вади силно разрушени зъби и корени и да не трябва да си продам бъбрека  за тази цел,  моля 🙏 .
Аз ходя при д-р Зигов,  но там  час не успях да си взема ,той ги дава само на 20то число .
Виж целия пост
# 496
Здравейте, кажете някои стоматолог , които избелва зъби , не взема много пари за това и е добър.
Виж целия пост
# 497
Благодаря за отговора!
Двоумя се между Д-р Станислав Стефанов и Д-р
Бойко Жечев
Ако може някой да се включи с отзиви.
Виж целия пост
# 498
Здравейте, имате ли някакви отзиви от д-р Енчеви, ул Иван Богоров? Имам час в понеделник, силно се надявам да не са поредните некадърници, че достатъчно такива се упражняваха в устата ми 😔🤦‍♀️

gardenia 78, как можеш да си запазиш час при тях? При Жечев ми казаха да ида най-рано на 2 март, въпреки че им казах, че ме боли зъб от 10 дена.. То в Бургас и да умираш от зъб, никой не го интересува, а на Стефанов му е изключен телефона..
Някой знае ли друг зъболекар с микроскоп?

И последно да попитам за MySmyle на ул. Вардар някой отзиви?
Виж целия пост
# 499
И на мен ми дадоха за след седмица час при Жечев
Теодора Йорданова на ул.Шар планина работи с микроскоп
Виж целия пост
# 500
Бях при д-р Енчев на преглед, струва 30 лв. Каза ми, че имам зъб за вадене (то си е ясно), каза също че нямало смисъл да си правя тест за алергия за упойка!!, щом съм нямала проблем някога. Това би ми коствало доста пари, тъй като той не работи със Здравна каса, но пък човека що да си прави труд да ме прати да се тествам, няма нужда.. Няма да отида при него, с една дума. В сряда съм при Будинка Ковчазова, ще ви докладвам и тя какво ще каже при прегледа.
Виж целия пост
# 501
Никога стоматолог не ме е пращал на тест за упойка.
Виж целия пост
# 502
Мен също .
Виж целия пост
# 503
След една обикновенна упойка дългогодишната ми зъболекарка прецени , че съм за упойка за сърдечно-болни - като по-щадяща. Тестове не съм правила.
Виж целия пост
# 504
А мен са ме пращали и то в обикновената ни стоматология. Трябва да се правят на шест месеца. Съжалявам, че не отидох да ми извадят зъба там миналата година, а предпочетох прехвалените частни центрове, които ме окипазиха. В стоматологията лекарите имат много опит, което е доста важно, мисля да отида там, за вадене точно са добри.
Виж целия пост
# 505
За вадене е препоръчително да е хирург и в стоматологията са наистина добри, при двама съм била.
Зъболечението никак  не е евтино за съжаление и е хубаво да се посещава подходящият за даден проблем зъболекар.
Виж целия пост
# 506
В стоматологията може и да работят добри лекари, но начина им на работа е нямам думи. Веднъж отидох, дадоха ми някакво номерче. Отивам да чакам, отпред 20 човека. Влиза един, слагат му упойка, излиза, влиза друг, слагат му упойка, излиза и така още 3-4ма. После влиза първия, през това време упойката го е хванала, вадят му набързо зъба, после следващия. Ако сте десети на опашката ще чакате повече от час прав в някакъв мръсен коридор. Чистачката даже ни се накара, че не можела от нас да мине. Аз не издържах на това и си тръгнах. Отидох на частно.
Виж целия пост
# 507
Аз също имам добро впечатление от д-р Караула нов. На пръв поглед не работи много внимателно (прекалено бърза), но е прецизен и прави перфектни пломби. Излекува ми зъб с много тежко болен корен, за който една друга прехвалена и много скъпа зъболекарка даваше минимална гаранция, че ще се оправи (посъветва ме да го извадя). Всъщност и Карауланов ме посъветва същото, но аз настоявах да опита и казах че ще му платя независимо какъв ще е резултата от лечението. Две седмици след като го отвори, на рентгеновата снимка се видя, че коренът е започнал да се възстановява (изглеждаше съвсем различно на снимката). Докторът даде 80% шанс за излекуване на зъба. Взе ми 350лв за всичко (работи с микроскоп все пак), докато другата зъболекарка искаше 1000лв, сякаш ще работи с космическа апаратура.
Преди време Д-р Даниелова също ми направи перфектна пломба (кабинетът и е близо до кръстовището на Шейново и Д. Благоев, но 1-2 преки по-нагоре, в посока ЖП Гарата). Една пряка по-нагоре работи и д-р Георгиева. Перфектен специалист. Има много пациенти, защото взима евтино. Свикнала е да работи бързо, но досега не е сгрешила с милиметър (лекувала ми е 2-3 различни зъба). По-внимателна е от Карауланов.
Виж целия пост
# 508
Аз продължавам да търся зъболекар с опит със алергични хора.Да има необходимите знания и да не трябва да го подсещам за най елементарни ръкавици например.

Близка ми препоръча нейната зъболекарка ,която забелязах как не си свали ръкавиците от предният пациент а ги насапуниса и изплакна под чешмата,после си натърка дезинфектант и аз я накарах да ги махне и да сложи нови.Добре,че само ме прегледа и  ми каза да търся зъболекар с микроскоп.
Виж целия пост
# 509
При кого може да се отиде по спешност сега през почивните дни?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия