Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мадрид - тема №3

  • 84 567
  • 650
# 645
Santimento, може да ти препоръчам мястото, където ние спахме, ако има свободен за вашите дати. Ние спахме в студио, но имаше и апартамент за повече хора. На много централно място е и всичко но беше на 2-3км разстояние. За целия престой ползвахме само транспорт от/до летището. Разбира се плюсовете на мястото са съпроводени от минусите на шума. Ако спите леко ще е проблем. Мен и тапи за уши не ме спасиха. Първата нощ едва мигнах, но беше петък вечер. Другите ги преживях някак. Да не говорим, че всеки ден имахме по 20+км пеша. Умората беше голяма, но пък сладка от преживяванията.
Виж целия пост
# 646
Тоест при всички случаи щом се тръгва от Летището цената си е 2,60?
Виж целия пост
# 647
Може ли да ми кажете за изкачването на купола на Катедралата Алмудена, много стълби ли има, заслужава ли си да се посети?
Също така за работното време на самата катедрала има разминаване, на първа страница пише "Септември-юни: 10.00-14.00 и 17.00-20.00 ч". А на сайта ми излиза "09ч. до 20:30ч." Предполагам, че в сайта е най-актуално.
Ще се радвам ако някой е бил да ми отговори.
Виж целия пост
# 648
Здравейте,
Дали има корида в началото на ноември?
Виж целия пост
# 649
Има до през октомври. За ноември няма информация още.
https://www.entradastorosmadrid.com/
Виж целия пост
# 650
Доколкото разбирам, сезонът на коридите е от март до октомври. Предстои ми посещение в Мадрид през ноември. Явно няма да мога да ида на корида, но знаете ли дали има и къде туристическо посещение (тур), подобно на туровете на стадиона?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия