Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Предстои ми хистероскопия - да поговорим - Тема 2

  • 99 780
  • 755
# 675
д-р калчев е репродуктивен лекар, по-добре да не го занимавате с полипи, има доста чакащи за услугите му с по-сериозни проблеми  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 676
Аз махах полип януари в Вита, при д-р Богсловова и д-р Дойчиновски. Много съм доволна. Подкрепям мнението на бамбарадабара да не се ангажират репродуктивни специалист за толкова елементарни манипулации.
Виж целия пост
# 677
д-р калчев е репродуктивен лекар, по-добре да не го занимавате с полипи, има доста чакащи за услугите му с по-сериозни проблеми  Rolling Eyes
Глупости. Полипите не са от самосебе си, понякога са придружени с голям хормонален дисбаланс и дисплазии. Дори често. Дисплазия >бебенцетУ Пък и хората си плащат така че. Щом прави хистероскопии, значи не му се занимава само с тия със "сериозните проблеми". Доста грубо включване.
А и темата е за друго. Аз пък бих казала- оставете лекарите да лекуват младите хора, щото има доста болни и не ги занимавайте с 40- годишните си персони, искащи да раждат тепърва. Нека се занимаят с по- сериозните проблеми на по- важните хора Wink
Виж целия пост
# 678
Анонимен, не са дисплазии, а хиперплазии, и не е хормонален дисбаланс, а конкретно естрогенова доминантност.
И да, репродуктивните специалисти може да ти махнат полипа ако ти пречи да забременееш, като част от лечението на инфертилитет.
Ако си жена, която ходи на профилактичен преглед и лекаря ти е казал че има съмнения за полип е съвсем друг случай, във всяка АГ болница или АГ отделение правят хистероскопии и махат полипи.
Нямаш никъде гаранция че няма да има рецидив, това не зависи от лекаря, извършил манипулацията.
Виж целия пост
# 679
И аз препоръчвам д-р Калчев. По препоръка от тук точно при него отидох, точно заради полип. Никой не ме върна, на 47 г. съм, доктора ме прие с усмивка, изслуша, прегледа, даде какво да се прави и другия четвъртък съм на контрола при него.
Никой няма да Ви пита дали сте за репродукция или не - Вие отивате с проблема си, а д-р Калчев, както ми каза на мен - е виждал много и полипи и др. неща в практиката си.
Виж целия пост
# 680
Би ли споделила колко беше цената на операцията- с всичко. И дали включва диагностична хистероскопия на маточната кухина. Май че винаги оглеждат и там.
Виж целия пост
# 681
Е как да не оглеждат маточната кухина ?! Joy
Виж целия пост
# 682
Аз препоръчвам Доц. Тюфекчиева- тя се занимава и с полипи и всякакви други.
Виж целия пост
# 683
Е как да не оглеждат маточната кухина ?! Joy
Сори, нещо се обърках, понеже моят уж е на канала. На ехото се видя само удебелена лигавица в кухината, пък дали е така или има и там, ще се види на място.
Виж целия пост
# 684
Полите могат да са само на канала, да са вътре в маточната кухина, или основата им да е в мат. кухина/захванати са там/, и да минават през канала навън.
Виж целия пост
# 685
Здравейте,момичета,
Вчера минс моята хистероскопия за премахване на уж малка миома под лигавицата.За съжаление докторката каза,че не е успяла да премахне всичко и “май” ще се наложи втора операция😪 а трябваше още този месец да започнем стимулация за икси...
Знаете ли след колко време може да се направи втора хистероскопия?
Виж целия пост
# 686
След един цикъл. Дано всичко е наред и да не се налага!
Виж целия пост
# 687
Много ти благодаря, sylviana🙏🏼🍀
Виж целия пост
# 688
Здравейте, откриха ми миома 2 см ,която може да се премахне хистероскопски , както и полип. Но доктора ми каза че миомата трябва да се премахне на 2 операции, нямало да може само с една. На мен ми звучи много странно , на вас маха ли ли са ви миома на 2 операции ?
Виж целия пост
# 689
Моите познати, които са махали миома е било наведнъж. Но пък не са правили хистеро. А лапаро или отворена /в зависимост от степента на ендо/.
Докторът обоснова ли се защо на 2 пъти?
Малко странно звучи. Сякаш ще отреже едната половина, после другата. Или е имал предвид първо полипа и после ендо?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия