Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Школи в София за подготовка за НВО в 7 клас

  • 91 095
  • 346
# 330
Имат курс и в началото на септември. Просто на нас не ни беше удобно, защото щяхме да сме на море, затова го записахме през юни - докато материала още е пресен.
Виж целия пост
# 331
trapa, летният курс за затвърждаване на материала е с продължителност 24 учебни часа, разпределени в 8 посещения (8 x 3 учеб. ч.), интензивен е и е доста полезен за изясняване на материал, останал мъгляв през годината. След него от 2.09 до 12.09. организират отново със същата продължителност и интензитет есенен подготвителен курс преди 7ми клас. Та хората, които се занимават с подготовка на децата професионално с години, са го измислили, не откриваме топлата вода, като никой не е задължен да ги ползва и двата - може да избере само летен или само есенен, в зависимост от пропуските и необходимостите на детето си.
Виж целия пост
# 332
Не го оспорвам. Разсъждавах само какъв би бил смисъла в края на учебната година за такъв курс. Така или иначе системата е така идиотска, че децата се побъркват в този 7 клас. Дори и кандидатстване в университет не е така идиотско.
Виж целия пост
# 333
Да си изясни неща, които не е успяло да разбере детето през самата година, и да затвърди разбраното.
Безумието е ясно, но все пак не е предмет на темата.
Виж целия пост
# 334
Дали някой може да сподели впечатления от “първа ръка” за нивото на подготовка по математика за НВО в школа “Работилница за знание?
Виж целия пост
# 335
За първи път чувам за такава Школа.Толкова се нароиха ,че вече човек не може да се ориентира.
Виж целия пост
# 336
Не е хич нова "Работилница за знание"- преди 4 години големият ми син ходеше на БЕЛ за НВО , а малкият - математика 4-ти клас при Златилов.
Старо ми е инфото и тази година не съм гледала кои са преподавателите , но впечатленията ми като цяло са добри.
Виж целия пост
# 337
От Междучасие имам блестящи отзиви за Симеонов. Заради него можеше и искаше да се запише в СМГ Simple Smile
Но за следващото дете не мисля, че е добър избор този преподавател.
По принцип съм за активна почивка през лятото,  но не уцелих с корона вируса и дистанционното обучение,  което е на критично ниско ниво. Бих изпратила детето на 15-20 дневен  интензивен курс. Дали в това конкретно лято повечето фирми ще направят ускорени присъствени курсове?
Виж целия пост
# 338
Сервантес - без летен курс, Гьте - присъствени курсове, ИЧС - избор - онлайн или присъствен, АВО БЕЛ - онлайн.
Виж целия пост
# 339
Когито ще имат наесен интензивни за преговор и наваксване.
Виж целия пост
# 340
Горещо НЕ препоръчвам школа "Междучасие". Сменихме 2 учителки по математика - не по наше желание, но и двете си преподаваха, като в училище - влизат, пеят урока и си тръгват. Първата специално много се караше, ако някой я попита за нещо, което не е разбрал и нервно, троснато обясняваше. Втората беше една идея по-толерантна, но и тя не обичаше да обяснява. А пък, когато дойде ДО се изложиха тотално. ДО им е под всякаква критика, съботните групи ги преместиха през седмицата и съвпадаха с ДО в училище, следователно децата не можеха да присъстват и учеха урока на запис. Или пък им пускаха часовете в петък в 18.00 ч, когато вече са съвсем неадекватни и нищо не им влиза в главата. Резултатите от пробните изпити се чакат с месеци - някои дори още не са си получили последните, а НВО е след 2 седмици. ИЗключително съм разочарована от тях. А толкова много ми ги похвалиха
Виж целия пост
# 341
Дистанционното обучение се оказа голямо предизвикателство за всички. Да споделя впечатленията си от Когито в Младост - справиха се страхотно - минаха веднага онлайн - на техния сайт децата си получиха аканути правиха си техни видеоуроци, съобразени с текущия материал, домашни на сайта, децата си качват домашните, проверяваха се веднага, който е без домашно, родителят получаваше мейл, че отрочето му го е домързяло, пробни изпити - чудесна организация пак през сайта им. Доближиха максимално онлайн формата с реален изпит. Направиха си техен модел. Резултатите ги пращаха още същата седмица. По БЕЛ за втория модул имаше и текст, и идеален аудиозапис...
Важно за мен беше, че независимо то проблема, който изникнеше, бяха и максимален технически съпорт.
Препоръчвам
Виж целия пост
# 342
Аз съм възхитена от Регалия - от учителите, от организацията, от системата им, от всичко. За второто дете, пак ще ги избера.
Виж целия пост
# 343
Аз съм възхитена от Регалия - от учителите, от организацията, от системата им, от всичко. За второто дете, пак ще ги избера.
Може ли да споделите кои са учителите, от които сте възхитени?
Виж целия пост
# 344
Не всяко дете може да работи в група.Аз си познавам детето и за това предпочитам индивидуални уроци ,отколкото в група.Учителката идва вкъщи и по този начин детето не си губи времето с транспорта в София.Предпочитам този вид подготовка пред курсовете.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия