Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Избор на телефон

  • 118 533
  • 1 071
# 1 065
Благодаря за мненията !Вземам Xioami Blush
Виж целия пост
# 1 066
Аделинда, хубав залез, снимката не е толкова добре. Виж си настройките на камерата - кой модел е твоят? Виждала съм чудесни фотки с петиците и шестиците на мои познати. Моят както казах, също е стар модел, 6+.
5с+ и не е втора употреба. Втора година го ползвам. Не ми забива, върши работа и книги чета, и филми гледам обаче камерата ужасна. Не знам защо със същия през фейса като вляза снимките са по хубави. Не съм пипала настройки, не знам какво да пипам. Снимките са ужасни и не знам дали има някоя да се харесам, но и храна и т.н като снимам далеч са от желаното.
Виж целия пост
# 1 067
По - хубавият телефон е новият!
Виж целия пост
# 1 068
Искам да попитам Самсунг А 50 или А40 дали поддържат два месенджъра и два фейсбук профила? В момента съм така при Самсунг J7 и съм много доволна.
Виж целия пост
# 1 069
Dual Messager е от версията на андроида. Виж с кой андроид са и ако са с твоят на j7 или по-нов ще ги поддържат. Също можеш и в някой оператор да поискаш са ги разгледаш и да провериш в менюто дали има такава функция. 
Виж целия пост
# 1 070
Здравейте, Motorola Moto Z4- предлага ли се в България? Закупен от USA, отключен ли трябва да бъде, за да работи с български оператор? Ако е заключен- възможно ли е да се отключи?
Виж целия пост
# 1 071
Нямам идея дали се предлага в БГ.
Освен ако не е заключен към даден оператор, няма да имаш проблеми да работи с европейските мрежи, но за сервизиране, ако се наложи, не разчитай изобщо. Имах Samsung s6 купуван от щатите и се наложи сервизиране, навсякъде само като чуеха и го гледаха като бомба. Ако го няма в БГ най-добре търси някъде от Европа да го купиш, за да е произведен за нашият пазар.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия