Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

БИБЛИОТЕКА: Изпитани сайтове за козметика и парфюми. Намаления и промоции.

  • 156 216
  • 439
# 435
Сигурно е така, но ако ми се забави пратката на кой да се обадя?
Коя е фирмата, която седи зад този сайт...булстат,седалище...ей такива дребни неща.
Да, разбирам напълно притесненията. Аз също бях скептична, понеже цените са доста добри. Затова първо поръчах един познат парфюм от ниския ценови клас за проба. Видях, че е наред и поръчах друг - отново не много скъп. И с него всичко беше наред. Третата поръчка беше на един Dior Sauvage, който не беше никак евтин, понеже беше голяма разфасовка. Когато и при него нямаше издънки, започнах да поръчвам спокойно каквото ми трябва. Мои приятели също си поръчват от там и са доволни. Аз споделям сайта, всеки да прецени дали иска да рискува, или не. Но определено цените са доста добри.

Радика, пише, че доставката за София е безплатна, не зная как стои въпросът с доставките извън София, защото поръчвам в София. Можете да им пишете мейл с въпросите, които имате. Нямам нищо общо със сайта, споделям го, защото съм го пробвала. Ако модератор прецени, нека го изтрие, все ми е тая. Не зная защо няма телефон, сега се сещам, че преди имаше със сигурност, понеже спешно ми трябваше един парфюм от сега за след малко и помня, че от сайта намерих телефона и звъннах.
Виж целия пост
# 436
Здравейте, в escentual.com с карта ли плащате или през Paypal?
Виж целия пост
# 437
Здравейте, в escentual.com с карта ли плащате или през Paypal?
аз плащам директно с картата.
Виж целия пост
# 438
И аз плащам с карта в Escentual.
Виж целия пост
# 439
Здравейте!Не знам,тук ли е мястото да попитам,някой пазарувал ли е от victoria-style shop и доволен ли е?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия