Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Проблем с езикова школа - моля за помощ

  • 9 810
  • 25
Здравейте , няма да споменавам какъв език съм записал и къде. Нивото на което ми преподават е А2.
Индивидуално обучение съм. Преди да започна заплатих сума , която е за 30уч.ч.
Започнахме с уроците , но уви. Госпожата ми на няколко пъти ми бърка в превода на думите , в граматиката на дъската , както и при домашната работа. Явно аз разбирам повече от тази жена ...... и не искам да се обучавам повече при нея. Въпроса ми е какво мога да направя , понеже подписах договор в който пише ,че центъра може да не вземе под внимание недоволството на ученика към учителя , също така при отказване на ученика от курса - заплатената сума не се възстановява.
Аз искам да УЧА и гоня някакви срокове. Единственият вариант , който виждам аз е да не ходя повече и да загубя не малка сума от пари , да не говорим ,че научих грешно нещата.

Какво бихте ме посъветвали ?
За първи път ми се случва нещо подобно Sad
Виж целия пост
# 1
Събирай "доказателствен" материал - снимка на дъската, сбъркани поправки на домашна и т.н. След което иди при управителя на фирмата и говори с него - или сменят преподавателя с качествен, или ти връщат парите за курса, или се оплакваш в КЗП за предоставяне на некачествена услуга. Ако предоставят такава услуга и по някои от програмите "Аз знам" или към БТ - ще информираш и там за некачествена услуга.
Може и да хване дикиш.
Виж целия пост
# 2
Ами доказателства .... това ,че ми дава грешно думи , изрази ...
В тетрадката също съм записал това от дъската , което е грешно.
Но не съм снимал , а и няма как да снимам , защото не мисля да ходя отново за да уча грешни неща.
А това което съм писал в тетрадката и отделно думите не е доказателство , може нарочно да съм го писал например .... Sad Не знам как може да има такива учители!
Виж целия пост
# 3
Аз учих в езикова школа по програмата Аз мога повече.
Тъй като цялата група бяхме недоволни от преподавателката, ръководството на школата я смени.
С втората нямахме никакви проблеми.
Опитай, нищо не губиш!
Виж целия пост
# 4
Говори ли с администрацията? Какво ти казаха точно?
Щом си индивидуално, би трябвало да ти намерят друга учителка.
Аз съм преподавател и наблюдавам друго явление - шефовете без проблем прецакват преподаватели заради неоснователни оплаквания от ученици.
Виж целия пост
# 5
не си губи парите, а помоли да ти сменят преподавателя, имаш право след като си недоволен , хора всякакви има  Peace
Смени преподавателя най добре, със сигурност можеш  Hug
В една школа където учех език преди време, момче от моята група си смени преподавателя  Peace
Виж целия пост
# 6
Благодаря , ще говоря за смяна на учителя , но честно казано така се наплаших ,че нищо чудно и другата да е такава , а пък нищо чудно и да няма друга.
Виж целия пост
# 7
Стига де, това е А2 все пак, не е С1, все се намират учители. Освен ако не е някаква супер екзотика - исландски, урду, от този тип.

П.П.Сrosser, ако наистина не е някаква екзотика, за А2 не можеш ли да се оправиш с онлайн помагала, от типа на Rosetta stone? Пълно е в нета с клипчета в помощ на самообучението, форуми за въпроси и интерактивни упражнения.
Виж целия пост
# 8
   Най-вероятно ще сменят преподавателката, само ако има някой свободен неин колега. Peace

   Мисля си, обаче, че щом в договора, който си подписал, изрично има такава клауза, касаеща удовлетворението на курсиста от преподавателя, явно се опитват "да си вържат гащите". Дано не съм права. Peace
Виж целия пост
# 9
Все си мисля, че ако помолиш да ти сменят учителя, няма да имаш проблем. В крайна сметка.. си даваш парите за да се научиш на нещо и те го знаят. Просто пробвай.
Виж целия пост
# 10
Самия факт, че курсистът подписва подобен договор за мен говори, че си знаят що за стока е учителят. И аз изкарах няколко нива в различни школи и по частни учители, но за първи път чувам за подобен договор.
Виж целия пост
# 11
Ще ми сменят учителя , сега остава да се надявам поне другият да е читав! Направо не знам как може да има такива хора , на които да разчитам да ме научат.....
Виж целия пост
# 12
   А коя е школата? От интерес питам.
Виж целия пост
# 13
    Добре е да знаем школата или поне езика, който се опитвате да научите  newsm78
Виж целия пост
# 14
Толкова ли е трудно да се погледнат последните мнения на пишещия  Joy Езика е Немски, но в коя школа е си остава мистерия. Просто говори за смяна на преподавателката с друга и това е. Не виждам какво друго може да се направи без да броим това да гръмнеш парите като не ходиш. Все трябва да имат в тази школа която си и други преподаватели по Немски.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия