Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Превод на пари с Western Union

  • 3 791
  • 6
Здравейте, момичета! Тъй като до момента не съм използвала услугите на Western Union, а има някои, неща, които не ми станаха ясни от написаното в сайта им, се обръщам към Вас със следните въпроси:

- Тъй като трябва да изпратя 60 долара в чужбина, бих искала да попитам дали трябва предварително да съм обменила парите в съответната валута, или това може да се направи и на място?
- Каква е таксата за превод в чужбина?

Благодаря Ви за отговорите и се извинявам ако съм объркала раздела. Simple Smile
Виж целия пост
# 1
Ползвала съм техните услуги няколко пъти. Таксата е според държавата в която пращаш. Трябва да я има в сайта, а относно обмена - веднъж направих грешката да изпратя евро и да кажа да ги получат в лева. *Отрязаха* ми главата с курса. Та внимавай.
Виж целия пост
# 2
Моят съвет също е да занесете парите в точната валута, която пращате. За таксите са ви казали, не са особено ниски и зависят от държавата.
Виж целия пост
# 3
Благодаря Ви за съветите! Hug
Виж целия пост
# 4
Тия май пердашат голяма такса? Ако от валута А към валута B още по-зле стават нещата?

Иначе ако някой праща от европа към БГ пари упоменава ли ОФИС от който ще се вземат тези пари или това е мрежа и няма подобни глупости. Само 3 имена?

P.S. Най-добре е примерно валута А към валута А да е превода, а с обмена да се занимаваш отделно?
Виж целия пост
# 5
Има ли конвертор в www.westernunion.com, който е с по-ниска такса?
Виж целия пост
# 6
Доколкото ми е известно има няколко варианта за изпращане на пари с WU и таксата е различна според това какъв ще избереш и колко е сумата, но пък няма значение към коя страна ще изпращаш (Германия, САЩ, Гърция или Зимбабве Simple Smile)
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия