Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Изневяра страст любов и трудният избор

  • 15 365
  • 93
# 30
То това с куфара и при жените важи.
За това са и изневерите от двете страни.
Виж целия пост
# 31
...да се намери подходящ партньор-мъж става все по-трудно. Не знам на какво се дължи, времето ли, друго ли, но факт - моето поколение мъже сме определено за предпочитане Simple Smile Simple Smile Simple Smile...
На това, че жените вече разбраха, че са хора. Преди не очакваха нищо от мъжа, освен да им направи деца, беше им втълпено, че не трябва да очакват друго. Всичко сами извличаха на гърба си. Сега гледат като избират, искат партньор, не господар, искат и те да излизат като мъжете, да си купуват неща за себе си, не само за дома и децата, вече не им е в кърпа вързана, не се притеснява да го напусне или да му изневери и т.н. А мъжете пък дават отпор, защото са се надявали да карат по лесното като бащите си.
И става мазало.

При по-старите поколения жената си навежда главата и изпълнява, не че мъжете са по-цвете, просто жените знаят, че той командва и си гледат печката.
Виж целия пост
# 32
Ще ме извиниш, Не се сърди човече, но няма нищо вярно в това, което си написала. Мъжете, които са показвали най-голямо уважение към жените - свои и чужди, са от поколението на дядо ми, лека му пръст.
Виж целия пост
# 33
А бабите ми си управляваха семействата, вкл. и тези на децата си със здрава ръка, въпреки че умееха и да готвят Simple Smile
Виж целия пост
# 34
Интересно ако бабите ти искаха да си тръгнат от това семейство, биха ли успяли? Да командваш чужди семейства също не е похвално.
Виж целия пост
# 35
Аз разбрах, че сравняваш твоето със сегашното поколение.
За още по-преди - нещата са много различни, не мисля, че можем да сравняваме, но пак отношението им е било такова заради послушанието на жените. Децата и печката, в друго намеси ли се играе тоягата.

Навлизаме в неща, които няма да са й от полза на авторката. Минало, заминало. Ако е живяла в онези времена родителите им досега да са ги оженили и проблемът да е решен. Ама разбират се, не се разбират, няма мърдане, мълчиш и минава ден след ден. Дядо ми не се е карал на баба, че си е взела скъп парфюм, щото това дори не й е минавало през главата, че може да го направи  Mr. Green нито са мислели как да спестят, "старите" са го поднасяли готово. Сега двамата трябва сами да се оправят, и като дойде моментът да се поеме такава отговорност и се почват проблемите.
Дай им един етаж от къща, обзаведи им го, гледай им децата, храни ги, пък виж как повечето ще се разбират хубаво като едно време  Mr. Green
 
Виж целия пост
# 36
Не съм съгласен изобщо, особено когато се хвърлят обобщени категорични твърдения ан гро. Но спирам, защото наистина е отклонение от темата.
А по нея - към момичето което я е отворило - съветвам я да се отнася с особено подозрение към най-категогоричните съвети към нея. Няма 2 еднакви случая на тази земя, никой не може да влезе в твоята кожа.
Виж целия пост
# 37
Извинявам се за off-a.
Не се сърди човече, ти как прецени от кое поколение съм аз? Или прехвърли набързо всичките ми постове Simple Smile и отсече компетентно Simple Smile
Виж целия пост
# 38
Проблемът на авторката е, че се чуди дали да зареже приятеля си не защото вижда проблем в отношенията им, а защото си е харесала друг Simple Smile а реално щом това се е случило, проблем имат, и то голям. Дори да не го напусне, ако не поработят над него раздялата ще е налице скоро, освен ако той не й предложи брак, което ще приспи страховете й да не остане сама и това, че я обижда и овиква ще се омаловажи, докато не загрубее играта. Тогава ще дойде и ще пусне нова тема - майка на 2 деца съм, подложена съм на физически/психически тормоз, какво да правя...

Скрит текст:
Извинявам се за off-a.
Не се сърди човече, ти как прецени от кое поколение съм аз? Или прехвърли набързо всичките ми постове Simple Smile и отсече компетентно Simple Smile
Очевадно е  Crazy Чета за английските крале Crossing Arms

Може и да бъркам ника, но сме се засичали в някаква друга тема, в която обясняваше, че си оставил жена ти да решава дали да имате второ, но вече късно ставало и т.н. Запомних те, защото и при нас е така  Laughing оттам и че сте 35-40 г. Може и да греша Peace
Виж целия пост
# 39

Не е за да се хваля, но скъпите парфюми и на жената с която съм сега, и на момичетата преди нея съм ги подарявал винаги аз. Защото мисля за себе си - нали искам да ми ухае приятно? По-скоро момичетата са си правили сметки и са си купували по-евтина козметика - нямал съм връзки с милионерки. В една съседна тема имаше мнение от Scouba мисля, с което съм съгласен 200% - ако не направиш нещо, от което очите на момичето да заблестят, защо изобщо си с нея? Големия проблем, е че като поживеете известно време заедно и нещата от които в началото очите ѝ блестят, в един момент започват да я дразнят. Пък и моето въображение се изчерпва. Simple Smile Тогава подарявам скъп парфюм на друга, която не ми пили че парите са колкото частните уроци на детето за месец и половина Simple Smile
А темата, темата.... Ми тя същата като последните 100-тина в този раздел. В една от предишните вече писах : съчувствам ви момичета, аз също смятам, това което чета го потвърждава - да се намери подходящ партньор-мъж става все по-трудно. Не знам на какво се дължи, времето ли, друго ли, но факт - моето поколение мъже сме определено за предпочитане Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Но вие ни се назлъндисвате, женени сме били, дърти и т.н. Но да не обобщавам, намират се все още умни и с правилна преценка момичета Simple Smile жал ми е за другите, които страдат.

Това, ако поне малко го мислиш сериозно, е толкова цинично и гадно, че ми става жал за тези "умни и с правилна преценка момичета", които се връзват на женен чичко, който се опитва да м внуши, че едва ли не са спечелили от Националната лотария, щом този чичко им е подарил някакво парфюмче, вероятно лишавайки децата си от нещо важно, за да получи малко блясък в очите на някоя... гугутка. Ако съм млада, не бих си продала част от най-хубавите си години за парфюмче на някой чичко, ако съм нетолкова млада и искам семейство, със сигурност няма да се вържа на промивки на мозъка, че е по-добре женен чичко с багаж, който явно не може да съжителства дълго време с жена, без да започне да я дразни, отколкото някой млад и свободен.
Виж целия пост
# 40
   кукумицинка, благодаря за превода. Hug Непознавайки значението на звучния глагол "назлъндисвам", определено се затрудних с интерпретацията на гореизложените философски размисли. Sick
Виж целия пост
# 41
Ооох не виждам надежда за авторката
Изглежда ми от тези хора, които идват и се жалват и ти ги изслушваш и после те казват: да, да, сега точно това ще направя! Ще постъпя правилно!

и после не си помръдват пръста. Безнадежден случай. Ще седи и ще чака покрива да падне - я постоянния партньор да я уведоми че я напуска или пък новата тръпка да се върне при жена си или да я уведоми, че има нова връзка.
Абсолютно безнадежден случай и всички дадени съвети ще бъдат приети със сълзливо "благодаря ви момичета!" но няма да доведат до нищо.
Виж целия пост
# 42
Само да поясня за включилия се Господин, henri - двамата са на възраст 31- 41 години. Tака, че не виждам, защо изобщо се измества фокуса на темата. Става въпрос за отношения, става въпрос за чувства и точно това, че мъжете (поне повечето), приемат жената като собственост, а не обратното. Човешката личност не е собственост! Никой не може да бъде собственост на друг. Това е!
Просто сгреших като се впуснах в  любовна авантюра с човек, който очевидно търси само емоции, и сега изведнъж се сетил, че аз съм тази, която трябва да заеме мястото на жената, отишла  си от живота му. Ако не си беше заминала сещате се - искаше от мен да бъда любовницата, да се обичаме тайно! Егаси, любовта! Не мерси ,това е страст, не и любов, явно! Глупачката в случая съм аз, не друг! Някак си, няма да се случи...В душата ми има само горчивина от всичко това, болка, тъга....Sad Категорично смятам, че не съм заместител на никой и не вярвам на думите: "Обичам те ", а вярвам на това, което виждат очите ми, вярвам на това, което хората вършат.  
Май*ата му! Грешката си е само и единствено, моя!
Виж целия пост
# 43
Ооох не виждам надежда за авторката
Изглежда ми от тези хора, които идват и се жалват и ти ги изслушваш и после те казват: да, да, сега точно това ще направя! Ще постъпя правилно!

и после не си помръдват пръста. Безнадежден случай. Ще седи и ще чака покрива да падне - я постоянния партньор да я уведоми че я напуска или пък новата тръпка да се върне при жена си или да я уведоми, че има нова връзка.
Абсолютно безнадежден случай и всички дадени съвети ще бъдат приети със сълзливо "благодаря ви момичета!" но няма да доведат до нищо.


Покривът, няма да падне, Nesiha! Не ме пзонавате, изобщо, за да ми даватe смели квалификации, моля!  В моменти на слабост и огорчения в живота, всеки от нас реагира различно. Аз не програмирам собстевните си чувства и се радвам ако Вие, можете да правите това с Вашите.
Виж целия пост
# 44
Признавам си, аз също мисля, че трудно ще се решиш на промяна. И то такава, която ще е много по- добра за теб. Нормално е и да възроптаеш срещу мненията на Nesiha и моето.
Човече, поколението на сегашните 50 годишни също не стоим до печката и си купуваме скъпи парфюми. Дори и тогава, когато сме с общ семеен бюджет. Извинявам се, че се отклоних от темата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия