Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Изневяра страст любов и трудният избор

  • 15 398
  • 93
# 90
Аз в едно изречение писах какъв е масовиятслучай - жената готви, до голяма степен съобразявайки се с вкуса на останалите членове на семейството. Хич не е надълго и нашироко, обачещд ми е интересно как реално мъжът би намекнал тактично на жената да се вземе в фъце. Конкретен пример искам, дори и да е надългл и нашироко. Аз съм се съобразявала много, когато бившият ми приятел реши да мине на диета. Той обаче сам го реши, аз просто гледах да не ям пред него забранени храни и да му готвя разрешени неща. И двамата това ядяхме, това е подкрепа. но съм сигурна, че всякакви тактични намеци от моя страна, че има нужда да отслабне, докато преживям вафли срещу него, нямаше да се приемат добре. Много е трудно човек да си промени хранителните навици, без и останалите членове на домакинствотода го направят.
Виж целия пост
# 91
Ох, напоследък се съгласявам с всеки пост на Краси, остарявам ли, много влюбена ли съм, не знам  Laughing
Но да, съгласна съм с горния пост.
Ауу, сакън, само да не е в мен .....     Joy

Скрит текст:
Ох, напоследък се съгласявам с всеки пост на Краси, остарявам ли, много влюбена ли съм, не знам  Laughing
Но да, съгласна съм с горния пост.

Същото си помислих и аз. Не че пиша тук, но понякога чета и ми се струва абсолютно права за много неща. А преди й се дразнех.
Абе, Ше дойдете вие на мойта.........ама Айде!    Mr. Green

Виж целия пост
# 92
Напоследък много се говори кой какво яде и за хранителни режими. Почнаха да ми липсват приказките за кърменето.
Виж целия пост
# 93
Говоря за наистина нездравословно тегло, но трябваше да се сетя, че примерът няма да се приеме добре. Бих го сменила с пример за дрехи, но те са много повече въпрос на личен вкус.
Ако човекът насреща си харесва теглото или му е все тая - да си преживя срещу мен каквото иска.
Някои хора имат инат и воля, а някои са по-инертни - без инициатива от половинката си не правят нищо.

кукумицинка, не мога да дам конкретен пример, защото хората реагират различно на едни и същи постъпки. Имам предвид случай, в който жената си знае, че не е в норма, но само мрънка по въпроса или пита "Дебела ли съм", без да направи нещо по-решително. Но ето нещо съвсем примерно:
При поредното оплакване за килограмите - мъжът да предложи да спортуват нещо заедно или да се хранят разделно или да я отменя с децата, за да ходи тя на фитнес 2 пъти седмично. Но пак казвам - има си хора, които веднага скачат и викат: Ооо, значи ме мислиш за дебел/а, а?
Никому не се присмивам, аз самата имам излишни кг, въпреки че още съм в норма с ИТМ 23.И никому не се обиждам, дори и на недоброжелателни критики, въпреки, че си имам оправдания за възраст и т.н.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия