Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

английски език

  • 5 272
  • 41
# 30
И аз не зная дали са на ниво Престижът, но аз съм доволна от резултатите при мен навремето.
Виж целия пост
# 31
Аз останах разочарована от Британския съвет. За ниво С1, много се изложиха.

Едно време ходех в Престиж, бях много доволна. Сега не знам дали са все още на това ниво.
Ако обичаш поясни, че така е голословно, нищо не казваш, не си полезна. Обясни подробно от какво не си доволна, защото и аз смятам по-натам да взема следващо ниво там.
В България това би трябвало да е най-доброто място за English, и като котиране, и като престиж.
Преди известно време взех ниво в Британика и за мен освен социализирането, беше загуба на време. Перачница са общо взето. Парите настрана, решил съм, дал съм им ги, не съжалявам. Разнообразих една зима и записах курса. Работят по English File, който го има в торентите на Rutracker, и сам можеш да се самообучаваш.
Виж целия пост
# 32
Извинете, а да попитам за съботно-неделни курсове по английски. Дали бихте могли да ми препоръчате.
Виж целия пост
# 33
Здравейте, намерих една езикова школа Омега за София. Съботно-неделен курс. Дали може някой да сподели отзиви ако е ходил там на курс по английски?
Виж целия пост
# 34
Съботно-неделният пак иска редовно ходене и редовно учене. Не съм ходила точно там, тази школа ми е непозната, но ходих в друга - пропуснеш ли веднъж-дваж, и вече започва да се оформя една хубава каша от пропуски.
Виж целия пост
# 35
Здравейте малко ми се измениха плановете, в момента търся сутрешен курс по английски език през делничните дни в София. Дали може да препоръчате такъв
Виж целия пост
# 36
Престиж
Виж целия пост
# 37
А освен престиж някакви други дали може да препоръчате?
Виж целия пост
# 38
Здравейте!
От четвърти клас започнах с ученето на английски. Днес вече съм на 30 години. През годините ходих на курсове, с които стигнах до ниво В2. Ноооо никога, никога, никога не съм попадала в ситуация, в която да упражня тези знания. Разбира се, във  времето, те избледняха... Да не говорим, че докато изкарвах едно от нивата, паралелно ходех на работа, учех магистратура и май нямаше кой знае какво време за вникване в материала. Винаги съм имала желание, но не и мотивация да подобря този език, а вече се приема като по подразбиране, че е едно е уменията, които трябва да притежава всеки/почти всеки/ човек. Има/ше възможност да кандидатствам за една работа, за която се иска английски /но не знам какво точно ниво се желае, вероятно доста повече от моето/. Та, днес реших да си направя тест за определяне на нивото и с ужас установих, че съм на А2... Ами... жалка работа. Срам ме е. Супер непостоянна съм. Бях си купила помагало, с което да се учи езика, теглила съм си приложения на телефона. Това със субтитрите, дето уж действало... ами като чуя две непознати думи или казани по-засукано и моментално оглушавам. Мислех си за онлайн курсове, дали са удачен вариант?
Виж целия пост
# 39
Онлайн курс ще ти даде само база за ниво. Аз оглушавам на други езици и мисля, че само разточен присъствен курс, последван от спийкинг за конкретното ниво, биха свършили добра работа.
Виж целия пост
# 40
Да, спийкингът е доста важен и бе затвърдил знанията.
Виж целия пост
# 41
Здравейте а за New Leader в София на бул. Дондуков някой мнение има ли. Сякаш като гледам последно на тях ще се спирам за групово обучение понеже са ми удобни като цена и график. Но исках да попитам като знания дали са.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия