Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Запознанство в интернет – рисковете

  • 57 327
  • 944
# 630
Защо се бъзикате за работливостта, когато и двамата (последно писали) мъже сте работливи, доколкото знам? Вас търси Тайничка, такива като вас де! Smiley Вече дали мирогледа ви е правилен (както тя иска), не знам... Rolling Eyes
Лори, наясно съм, че не съм плащал, за да ме промотираш, но живо ме вълнува кой плати за тази реклама? LaughingLaughingLaughing
Кой, я ли? Я съм проЗ държавен служител с 15к годишна чиста заплата, няма собствен бизнес и прилична сума в банката. Тайничката определено НЕ търси такива като мен!
Скрит текст:
защото най-малкото няма да се впиша в това
Цитат
постигнал е доста за тези 40 години от живота, които други са пропиляли.
Виж целия пост
# 631
Ххах, Lorelada, тя търси, ама нещо са й много объркани представите. Тя и много други не могат да разберат, че няма "готов" и това "на готово" би отблъснало всеки себеуважаващ се, който не е спечелил от "куфарчетата" и си цени авоарите, също много точно Viviana коментира за тия "готовите" и с изискванията, че и аз съм по тоя път общо взето. Но няма да си "вземе"(себеуважаващият се) такава, като потребителката, или пък, като magama, вече застаряващи, а таргетът е доста под 30, както вече е изчистено, смятам. Еле пък с предишни бракове, "влакче" и т.н.
Тук не коментирам стиснатост, и "да не се прецака", а съвсем различни неща, като примерно, че всичко става с времето и вътре във връзката, и когато двама души се опознаят и решат, че са един за друг, не в началото.
Тогава мъжът се развихря, и е смислено. Периодът на ухажването, срещичките, почерпките, подаръчетата, са приятни, емоционални неща, естествено развитие на едни отношения, но смисълът и истината, е какво се случва след това. Много жени го играят актриси, много пък мъже се изхвърлят във "възможностите" си. И едните, и другите губят.
Трети пък не искат да си развалят душевния и психическия комфорт, и спокойствие по някакви фусти с претенциите им и драмите им, както и някои жени предпочитат да са си сами, писнало им от разочарования, мунчовци, депресари, банкрутирали и какво ли не.

Няма какво да коментирате "баш богаташите". Аз лично не мога да ги търпя, почти всички са се самозабравили, "над закона", "връзкарчета" с чадърчета, финансиращи и обвързани със силните на деня посредством компромати и съмнителни договорености. 98% от вас не са готови за такива отношения, а и съм почти сигурен, че не ви и трябват. Отстрани е едно, ама отвътре друго.

Осъзнат,независим, житейски ориентиран мъж.
Точно за такъв се смятам и чувствам, и ми е много добре.
Но къде са и тези жени, е въпросът?
Последното, което искам е да ми се наруши статуквото. Естествено, всяко нещо си има цена. Wink
Виж целия пост
# 632
Дрън дрън  ...
Виж целия пост
# 633
Агенте, изоставаш със саморекламата, гледай само какво става след теб : )
Виж целия пост
# 634
Да добавя и потентен, интелигентен и сензитивен. (да не остана грешно разбрана, отново)
Притока на пари, не гарантира добър вкус и разумен избор на майка за децата му. За някои "паралии"няма разлика м/у ромка и интелигентна красавица. Повечето в зряла възраст правят груби грешки. Изоставя красива и разумна жена  за някоя непривлекатекна, но крайно амбициозна особа. Различни примери има .
Ivan D.,прав си, но се отнася и за двата пола. Тези, които се афишират прекалени и демонстрират самочуствие са в роля. Мъжът трябва да поема инициатива. Не да се саботира сам с презумцията, че няма шанс за определен типаж.
Виж целия пост
# 635
Агенте, изоставаш със саморекламата, гледай само какво става след теб : )
Станал съм (твърде) добричък напоследък и явно името е започнало да работи за мен. Wink
Ама явно съм много зле, щом други трябва да плащат за рекламата ми...

Вив, това факти ли са или на теб така ти се иска?
Виж целия пост
# 636
Да добавя и потентен,
Това го мернах по друг начини си викам WTF Joy Joy
Като съм изморена, не виждам добре.
Виж целия пост
# 637
Аз лично не бих се занимавала с баш богаташ.

Ако съм сингъл, не бих върнала някой милионер, в случай че това е единственият му "порок". Laughing
Виж целия пост
# 638
Да бе, да.... милиЦионер! JoyJoyJoy
Виж целия пост
# 639
Аз бих Simple Smile Въпрос на виждане и характер. Смятам, че многото пари в личните отношения са по- скоро порок, щото има характерови добавчици към тях. Плаша се от много заможни мъже, очаквам простотийки в един момент. Но аз и не съм в таргета им. Не се справям добре с егото на мъжете. Laughing Така че всичко е точно.
Виж целия пост
# 640
Да добавя и потентен, интелигентен и сензитивен. (да не остана грешно разбрана, отново)
Притока на пари, не гарантира добър вкус и разумен избор на майка за децата му. За някои "паралии"няма разлика м/у ромка и интелигентна красавица. Повечето в зряла възраст правят груби грешки. Изоставя красива и разумна жена  за някоя непривлекатекна, но крайно амбициозна особа. Различни примери има .
Един от проблемите на глупавите жени е, че те просто ще съсипят това, което мъжът е създал преди да влезнат във връзката, ще го отклонят от пътя му, вместо да го подкрепят, и още повече да го "буустнат".Simple Smile
Какво остава да влезнат, като равноправни партньори.
Външният вид го оставяме. Ясно, че е субективен за всеки.
Виж целия пост
# 641
Хахаха, Лорелада постоянно го играе сватовница и през 5-6 стр. не пропуска да направи по някоя четка на мъжете. Laughing

А Тайничка нали си има мъж? Какво да търси, не разбирам. Дайте да намерим по- скоро на другата потребителка, дето се оплаква, че не попада на свестни Stuck Out Tongue Winking Eye
На магама намерете нов мъж.
На младини бях с мързелив мъж, който все търсеше далавера от някъде или дори да свие нещо. Затова сега парен каша духа.
Виж целия пост
# 642
Глупавата гарантира фалит, ако мъжа допусне намеса в плановете му. Коректните партньори имат общи цели и не се саботират.
Виж целия пост
# 643
Fragrance, интересно ми стана, в какво за теб се състои тази подкрепа и "буустване"?
Виж целия пост
# 644
Blаck Cat:
"Ако съм сингъл, не бих върнала някой милионер, в случай че това е единственият му "порок". Laughing

Трудно ще се класираш. Повечето са си с порoци - хазарт, наркотици, постоянно реинвестиране в бизнеса - > липса на кеш да харчиш по "парцалки" и други принадлежности, мании за преследване, следене, надцакване на "колегите" от познатите фамилии, че те са няколко и всеизвестни. Все пак сме прекалено малка страна. Или ти не визираш само България. Но пък, ако ли не, конкуренцията ще те смаже.
Хахха, Котко, изпреварила си ме, писала си с мен, докато аз пиша, че нали съм многословен, пиша дълго, обосновано. Sunglasses
Подкрепата се състои в това да вярва, че има човек до себе си, който държи на нея, който има ясен план за бъдещето, заедно с нея, и че начинанията, с които се занимава са сериозни и са за благото на бъдещото семейство/двойка. Също споделяйки й поривите си, целите си, амбициите, си, тя да го подкрепи и да не му пречи, а да е до него през целия цикъл на изпитания, трудности и радости, което всъщност е животът. А не при първата спънка, айде у лево.
Както Viviana каза да не саботира, но реално умният мъж няма да се хване с глупава жена или поне в идеален такъв случай.
Всичко, каквото описах е възможно при едни истински отношения и любов между двама души. Тoгaва се преминава през всичко с едни гърди напред и по-лесно, знаейки, че имаш човек, на който можеш да разчиташ, и че няма трудност, която да ви попречи да постигнете всичко в живота.Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия