Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

МултиСпорт карта?

  • 155 804
  • 624
# 570
Мисля че няма вариант ....
Картата предоставя ползване на фитнеса само . Аз влизам с картата и плащам за инструктор на място .
Виж целия пост
# 571
Във Виктория спа се доплаща 5 лв за инструктор. Това май е най-ниската цена.
Виж целия пост
# 572
Винаги има варианти за групови занимания. А тези фитнеси са нещо средно между фитнес и гимнастика, преди години ходех. Имаше учител който се съобразяваше с нивото и дава индивидуално упражнения.
https://benefitsystems.bg/location/fitgirls/
Виж целия пост
# 573
Не е така. Какво можеш да получиш в някой обект зависи от договора между обекта и Бенефит системс, а не от договора, който е сключил работодателят ти с Бенефит системс.

III. Общи положения

2.   Всеки Ползвател на Карта MultiSport на ден има право на едно посещение на един Спортен обект, при което посещение може да ползва само един вид MultiSport Aктивност.

3.   Всеки Ползвател на Карта MultiSport KIDS на ден има право на едно посещение на един Спортен обект, при което посещение може да ползва само един вид MultiSport KIDS Aктивност.

4.   Картите MultiSport/MultiSport KIDS не осигуряват безплатно ползване на екипировка и/или услуги на индивидуален треньор освен ако това не е изрично упоменато на уебсайта на Бенефит Системс https://benefitsystems.bg.

https://benefitsystems.bg/terms-of-use/
Виж целия пост
# 574
Всяка карта Мултиспорт може да се маркира само веднъж на ден в системата.
Виждал съм в обекти как им ги отхвърля компютъра, такива които си мислят, че могат да я ползват n пъти и вече са я ползвали за деня.
Но пък, ако се разберете в някой обект могат да ви пускат повече от веднъж вероятно, като това няма да им отчита и носи двоен приход.
Ако всички ходиха по няколко пъти всеки ден на различни активности, Мултиспорт отдавна да бяха фалирали.Grinning
Не, че и сега не издишат, вдигайки картите до 55-65 лв. на активните групи/ фирми.

В София повечето инструктори, които знам от залите, които посещавам взимат на клиентите си за индив. тренировка по 20 лв/час.

Картите дават достъп до групови занимания с различни комплекси от упражнения с гимнастика и фитнес елементи, водени от фитнес инструктори, които не се доплащат!
Виж целия пост
# 575
Няма фитнес в който инструктора да ти е включен в цената на тренировката, винаги за инструктор си плащаш допълнително. Тъй че няма значение дали ще си с картата или ще платиш кеш, инструктора си го плащаш допълнително. Все пак ангажираш времето на човека да те опознае, да разбере целите ти, напредъка ти, да подбере упражнения и т. н.
Виж целия пост
# 576
Фитнес индустрията започна да се оплаква от „Мултиспорт“
Виж целия пост
# 577
Това е супер. При такъв богат избор само коректните и привлекателни фитнеси ще оцелеят. Залички в мазета с мухъл, арогантни шефчета и пет криви уреда няма смисъл да съществуват, след като не могат да бъдат конкурентноспособни на новата услуга.
Виж целия пост
# 578
Здравейте, предватилно се извинявам, ако вече е дискутирана темата за масажи. Някой да препоръча студио в София и каква част е самоучастието при заплащане. Мисля,че е нова тази услуга и не е свързана със спа процедурите.
Виж целия пост
# 579
водна топка или скокове във вода, конна езда  за деца има ли с карта?
На мен ми дадоха и я изхвърлих без да я отварям и разуча,безплатно за 1м.,но ми се налага да спортувам народни танци и ще си вадя и за децата ми
Виж целия пост
# 580
Цялата информация, която ти трябва, я има на сайта им.
Виж целия пост
# 581
Здравейте,

някой знае ли, дали е възможен варианта, след напускане на работа, да продължа да си плащам респективно ползвам мултиспорт картата, разбира със знанието на шефа?
Виж целия пост
# 582
В случай, че шефът е съгласен и плащаш редовно месечните такси, не виждам какъв би бил проблемът да продължиш?
Виж целия пост
# 583
Мисля, че самите Мултиспорт не работят така, без значение шефът какво мисли.
Виж целия пост
# 584
Мисля, че самите Мултиспорт не работят така, без значение шефът какво мисли.
Мултиспорт работят само с фирми, но ако не са изрично уведомени, че лицето Х е напуснало,  има ли пречка то да ползва картата?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия