Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

МултиСпорт карта?

  • 172 106
  • 726
# 720
В нормални времена се заявяваха до 20-сто число за следващ месец. Значи и сега.
Има две тест тренировки до отказ от карта за юни.
Който може през деня е по ОК.
Това да поливаш всеки уред с дезинфектант преди(за по-сигурно) и след ползване (задължително) е малко в повече.

В сторита от фитнеси днес не се виждат много хора и призивите на треньорите как ги очаквали са малко необнадеждаващи.
Сега чета, че искали намаляване на ДДС, еднократна помощ, в размер за средномесечен миналогодишен приход от държавата, тъй като не били оптимисти, че скоро ще излязат на нула, не на печалба.
Виж целия пост
# 721
срокът за заявяване на нови карти е до 26 май.
всъщност по-добре да ви копирам цялото съобщение от Бенефит системс:

Здравейте,
 
С голямо вълнение ви съобщаваме, че услугата MultiSport ще e активна, считано от 18.05.2020 г.
Във връзка с постановлението на Министъра на здравеопазването и отпускане на мерките за посещение на фитнес центрове и зали, взехме решение да размразим програмата и да започнем връщане към функционирането на услугата.

Какви са следващите стъпки?
 
1. Реактивация на неизползвания абонамент от месец март

Всички потребители с активни към 13.03.2020 г. карти MultiSport ще могат да използват остатъка от абонамента си за месец март в периода от 18.05.2020 г. до 04.06.2020 г.
 
2. Обхват на услугата

Актуален списък със спортните обекти в мрежата на MultiSport може да намерите на сайта ни: benefitsystems.bg/locations

Съветваме ви преди посещение да се свържете със спортния обект, за да се информирате дали е отворил, какъв е работният график, евентуални промени във функционирането на залата и други.
 
Предвид все още съществуващия риск от разпространение на заразата, ви молим да спазвате противоепидемичните мерки, наложени от властите. Допълнително ще изпратим условия за посещение на спортните обекти и препоръки за безопасност.
 
3. Клиентска зона и поръчки за месец юни
Платформата Клиентска зона ще бъде отключена след 13:00 на 18.05.2020 г.
Направените от вас активации, деактивации и поръчки на нови карти в Клиентска зона през месец март не са отразени. Затова е необходимо да влезете в Клиентска зона и да направите нужните промени и поръчки за месец юни;
Удължаваме срока за поръчки на нови карти MultiSport за месец юни до 26.05.2020 г. включително, след което платформата ще бъде заключена за нови заявки на карти;
Активации и деактивации на съществуващи карти MultiSport могат да бъдат извършвани до 31.05.2020 г.
4. Фактуриране
Заявки за май месец не са обработвани и съответно фактура няма да бъде издавана.
Фактура за месец юни ще бъде издадена съгласно действащите условия по договор.
За служителите с възстановени абонаменти, които искат да имат активни карти и през месец юни, отчетният период ще стартира от 05.06.2020. Това означава, че периодът 01.06 - 04.06.2020 г. няма да бъде таксуван за служителите с активни карти за месец март. Преизчислението ще бъде отразено пропорционално във фактурата за месец юни.
Непогасените до този момент фактури за месец март и предходни месеци остават дължими в установените в договорните ни отношения срокове.
Искаме да ви благодарим за разбирането и подкрепата, които ни оказахте през този труден период за всички. Не очакваме предизвикателствата да изчезнат изведнъж, но продължаваме да се развиваме и да предоставяме решения за спорт и здраве за вас и вашите служители. Вярваме, че мотивираните и енергични служители са ключът към общия ни успех и бързото излизане от кризата.

Бъдете здрави!

Оставаме на разположение при възникнали въпроси или нужда от съдействие.

Поздрави,
Екипът на MultiSport
Виж целия пост
# 722
Ще си ползвате ли картите? Доста хора около мен, казват че ще ги спрат за момента. Което е супер за тези, които ще си ходим- по-малко навалица. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще си я ползвам с пълна сила и детето.
Цитат на: marinadp
link=topic=944011.msg40753479#msg40753479 date=1589706512
Аз да, даже съм си записала час за сауна Joy
Къде ходите на сауна? Само от вас ли се ползва или има и други хора? Ползвала съм сауна само по спа хотелите, затова не съм наясно

В България мол ходя или в Дъ Мол.
Сауната е за един човек само.
По двама може единствено приятелки или двойка.
Много е чисто. Аз още от преди ИП ги харесвам като обект, защото дезинфекцират непрекъснато.
Пускам детето в солната стая, а аз съм в сауната.

Нали казаха, че сауни и спа няма да работят?
Аз ще си ползвам картата от първия ден. Радвам се, че няма да има хора.

Работят, няма забрана.
Солните стаи се водят спа център, но навсякъде с мултиспорт от днес работеха. (Там също пускат само по един човек, ако сте решили да ходите).
Тайландските масажи в мола също работят, макар и само сауната да е с мултиспорт там.
Виж целия пост
# 723
Здравейте, искам да попитам дали има от къде да си платя и да ми оздадат карта мултиспорт, защото от работа вече няма как, а там, където спортувам не използват други карти?
Виж целия пост
# 724
Ползвах си картата днес за групова тренировка на открито. Много беше готино, не толкова заради тренировката, колкото обстановката. Радвам се, че ги пуснаха, само сауните чакам. Може би ще ходя на солна стая сега. Другото, което ми харесва е, че има умерено количество хора и е доста по-спокойно. Което преди ИП на някои места, идваше в повече. Единственото, което е кофти за хората, които работят там и собственици на малки зали, стискам палци да не фалират. Харесвам малките местенца, има доста приятни.
Виж целия пост
# 725
И аз ползвах снощи.
Много малко хора, мотивирани. Нямаше подпирачи и от ходещите за соц.контакти.
Мисля да си подновя картата.
Супер дезинфекция не видях, имаше препарат в изобилие. Който иска може си чисти на воля.
С изключение на един с маска, други с психични отклонения не се виждаха.

Дано им потръгне, че за инструктори, персонал, препитаващи се от това ще е лошо още дълго време.
Колкото и някоя Гана Балканска, типично по ганьовски да се радва, че ще е сама в цялата зала, като ВИП, без да се интересува , че утре няма да отвори повече.

Някой, ако иска сауна, World class писаха, че всичките им съоръжения работят. Може да ги пита за СПА-то им.
Виж целия пост
# 726
Ясенчооо, Ясенчооо, Гана не обича да е сама. Гана, типично по Ганьовски, като теб, обича социални контакти, та да се прави на интересна.
Колкото до фитнесите и аз не искам да фалират, но не мога да скрия това, че ми е по-приятно да ходя на места, където няма да се блъскам с хора. Ако някой успее да ме убеди, че предпочита обратното, ще му кажа браво. Затова ще се възползвам докато повечето все още се пазят.
По темата: Утре ще ми е първото посещение и то във фитнес, в който не съм ходила все още, защото нашият ремонтира. Кой да предположи, че за няколко дни всичко ще се извърти на 180 градуса. Ето и градините отварят от петък. Явно наистина се е видяла светлината в тунела, иначе не биха го разрешили.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия