Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това? ТЕМА 2

  • 1 982 374
  • 35 562
# 35 355
Нито тези, които построиха оградата, нито ВМРО ще бъдат в управлението от сега.

На ББ ще дърпат конците ДА и Слави (за който абсолютно нищо не знам като реторика и политическа линия и съм меко казано изненадана). Какво според вас ще последва в миграционната политика?
Виж целия пост
# 35 356
Четох програмата на Да България. В общи линии: подкрепяме Македония за членство в ЕС, подкрепяме Украйна, държим се с Русия равностойно, като изисква е имидиатли да ни върнат заграбени от тях разни документи, засилваме сътрудничество със страните от Близкия изток и Северна Африка, подписвайки редица споразумения и двустранни договори в много сфери. Какви ли са им идеите???? Либерали да дойдат на власт - никога не трябваше да стане.
Виж целия пост
# 35 357
За ИТН (Слави) не знам, но ДБ са ми рефюджис уелкъм отвсякъде.
Виж целия пост
# 35 358
Много ги боли, че върнали няколко нашественика. И как все едно и също разказват, набили ги били и им били взели мобилните телефони. То пък само до техните телефони опрели!

https://www.24chasa.bg/novini/article/9681753?fbclid=IwAR2LW1kXN … KxWAKumThpqZc8iqc
*********
Аз винаги съм мнителна към политици, които нямат семейство и деца. За Слави не знам дали има деца, но семейство доколкото знам няма. Повечето такива са "След мен и потоп!".
Виж целия пост
# 35 359
По повод на "страдалците" в Босна. Много ми е любопитно как са стигнали до там от Турция (май няма от къде другаде). Определено не са прелетни птички. И не са ходели пеша. Преминали са с трафиканти през няколко държави, със сигурност са платили пари, които да повечето от нас са страшно много. Дори и с кола, която пътува транзит, от турската граница през България, Сърбия и Босна до хърватската граница са поне два дни, ако се движат по магистралите. По-вероятно три. Със сигурност не са страдалци, които пеша вървят стотици и хиляди километри през планините (в западната част на Босна пътищата са тунел след тунел, не знам как е на изток).
Виж целия пост
# 35 360
Цитат
И как все едно и също разказват, набили ги били и им били взели мобилните телефони.
Ох,има и по-лошо.За Б-я са разкавали,че полицаите им открадват обувките,а някои се възползвали сексуално от тях.JoyМалоумниците не знаят,че това не е присъщо по тукашните земи и си плещят техните ориенталски нормалности.Трифонов няма деца.
Цитат
ДБ са ми рефюджис уелкъм отвсякъде.
Не са просто според теб,а наистина са си такива+джендър идеологията.
Цитат
Какво според вас ще последва в миграционната политика?
Може и да взимат по разпределение,срещу заплащане и др.услуги разбира се.От друга страна онези,не искат Б-я,насила ли ще ги държим тук,не знам.
Виж целия пост
# 35 361
Те в Босна не щат, че са им братя по религия...Ама там няма да има кого да провокират с бурки и бради, нито някой ще ги дундурка и ще им угажда.
Виж целия пост
# 35 362
От друга страна онези,не искат Б-я, насила ли ще ги държим тук,не знам.
Ще им нарушим правата.
Виж целия пост
# 35 363
Ами в такъв случай,ще правим демонстрации в тяхна подкрепа.Да ги пуснат спокойно да си хващат пътя на кой,където му се ходи.WinkКеф му Жърмани,кеф му ШвеЦко.Ех,явно няма да изкарват тук пари за нашите пенсии,но съдба.Ще се примирим.
Виж целия пост
# 35 364
Те в Босна не щат, че са им братя по религия...Ама там няма да има кого да провокират с бурки и бради, нито някой ще ги дундурка и ще им угажда.
Явно не си била в Босна. Невероятно разделена държава. На изток - Република Сръбска (след етническото прочистване почти 100% православни сърби). На запад - конфедерация от бошняци (мюсулмани) и хървати (католици). И за съжаление в тази част има съвсем не малко бурки - видях го преди почти две години с очите си. Бях в абсолютен шок. Между другото в Мостар собственикът на малко заведение (бошняк, мюсулманин на много години) , в което седнахме да вечеряме, заговорихме го, дори половинката предложи да го почерпи, преди да разбере статута му, на въпроса какви са тези странно изглеждащи, отговори - не са местни, а саудитци. Естествено, че са местни, но нормалните хора ги е срам. Защото е шок да видиш местни жени в Европа, на които не само лицето не можеш да видиш, но има само едни хоризонтални цепки за очите, не знам какво се вижда през тях. Дори и в Афганистан по времето на талибаните жените изглеждаха доста по-нормално (само с мрежа пред лицето).
А след шока ми се разрових в нета и разбрах, че проблемът там е започнал, след  като решиха преди малко повече от 20 години, че всеки етнос трябва да изтребе околните. Тогава са навлезнали разхи муджихидини, СА е наляла куп пари и сега си имаме местни фанатици в центъра на Европа, включително и села, клетки на Ислямска държава.
Да не си мислите, че защитавам бошнаците. Няма да забравя думите на хазяйката (православна сръбкиня) във Вишеград, че цял свят знае за клането в Сребреница, където сърбите са избили куп мъже. Но преди това бошнаци са избили цяло сръбско село от бабите до бебетата. За което никой не говори.
А, и супер културните хървати католици в Мостар са хвърлили във въздуха ранно средновековния мост, който и до сега привлича милиони туристи от целия свят, под защитата на Юнеско. След това куп държави от цял свят са налели огромни суми, за да се  възстанови.
Виж целия пост
# 35 365
Да де, имах предвид мигрантите да се настаняват при бошняците, не при сърби и хървати.
Не съм ходила в Босна, но съдбата й ми е много интересна /и плашеща/. Понякога ми се струва невероятно, че докато ние сме си живели нормално през 90-те години, толкова близо до нас е имало война. Интересни са ми книги и филми за онзи период. Ако не сте чели, препоръчвам едни сараевски автор - Миленко Йергович. А, и на Бърдаров книгата - "Аз още броя дните".
Виж целия пост
# 35 366
Да де, имах предвид мигрантите да се настаняват при бошняците, не при сърби и хървати.
Не съм ходила в Босна, но съдбата й ми е много интересна /и плашеща/. Понякога ми се струва невероятно, че докато ние сме си живели нормално през 90-те години, толкова близо до нас е имало война. Интересни са ми книги и филми за онзи период. Ако не сте чели, препоръчвам едни сараевски автор - Миленко Йергович. А, и на Бърдаров книгата - "Аз още броя дните".
Не е нужно да се четат такива автори. Има едни енигматични босненци, които във федерацията Босна и Херцеговина (западната част от бошнаци и хървати) са персона нон-грата. При това единият е роден като мюсулманин (Емир Костурица). Другият е Горан Брегович, и двамата са родени и отраснали в Сараево. За съжаление не знам мога ли да намеря малкото снимки, които направих (основно с телефона, защото ме беше страх да снимам с големия апарат), но съм ги пускала преди време в темата.
За съжаление страната е с уникална природа и културно наследство, но не виждам как ще стане отново нормална. И аз, която нямам никакъв проблем да комуникирам с различни етноси и религии у нас, включително с много мюсулмани, като отново влезнахме с колата в Република Сръбска, бях  много щастлива, като видях табелката.
Виж целия пост
# 35 367
Така наречените муджахедини са се биели в паравоенни доброволчески части заедно с армията на Босна и Херцеговина по време на босненската война. Около 6000 мюсюлмански доброволци са дошли главно от Афганистан, Албания, Чечения, Египет, Иран, Йордания, Ливан, Пакистан, Саудитска Арабия, Судан, Турция и Йемен. Те са извършили множество военни престъпления срещу сърби и хървати.
Виж целия пост
# 35 368
но има само едни хоризонтални цепки за очите, не знам какво се вижда през тях. Дори и в Афганистан по времето на талибаните жените изглеждаха доста по-нормално (само с мрежа пред лицето).


Арабите имат и без цепка. Иначе честно казано моите впечатления от Босна са различни. В Сараево видях много малко жени със забрадка, най-много двайсетина, като поне половината ги чух да говорят на турски, имаше много турски групи по ресторантите, предполагам е популярна дестинация за тях. Заради някакви мачове младежта масово беше излязла по кафенетата и из центъра, в живота си не съм виждал толкова млади хора накуп, всички бяха нормално облечени, модерни, само дето повече наргилета димяха. Из провинцията не знам как е. Но определено в Родопите при нас ще се видят повече забрадки и хиджаби, отколкото в Сараево или Мостар.
Виж целия пост
# 35 369
Цитат
Нито тези, които построиха оградата, нито ВМРО ще бъдат в управлението от сега.
Всъщност,само на Валерко му пукаше,че влизат нашественици.Вмро се издъниха.Пратиха Андро Слабаков в европарламента,дето щял да им каже,да няма гета и пр.смешки.Все едно ще му обърнат внимание.Сега решиха да набутат и жена му с депутатска заплата.Макар и българска,но пак бива.Тя си каза,че нищо не разбира от политика,но имало хора,които разбират и щели да дават акъл.ThinkingПреди време друг техен евродепутат ми отговаряше абсолютно неадекватно по въпроса за политиката на миграцията-окупация.Какво като са против това и онова,тук вдигат пара,там гласуват въздържали се.А и българите не ги интересува род и родина,а само материалното им благополучие.Няма да гласуват за така наречените националисти.Сънародниците ни,имат ''по-висши идеали'' и докато неадекватно  се опитват да ги постигнат,в един непрекрасен ден,ще осъзнаят,че имат точно това,което не са искали.Smiling Imp
От Сирия в Турция през таен тунел се прехвърляли терористи и нелегални мигранти.Стар,но златен метод!
https://nova.bg/news/view/2021/04/10/322703/прехвърляли-терористи-и-мигранти-към-турция-през-таен-тунел/
Видяхте как Ердоган се подигра с Урсула.Достави ми удоволствия.Гаври се с ''европейските си приятели'',а те плащат,плащат,гъзурчат се и се снижават при всеки негов каприз.Така им се пада,сами се поставиха в тази ситуация.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия