Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Теленор или Виваком?

  • 22 026
  • 52
Здравейте!
Тъй като не съм сигурна в кой раздел да публикувам този въпрос,  ще го постна тук. Досега бях абонат на м-тел,  но не съм доволна от техните услуги и реших да сменя оператора.  Все още се колебая между Виваком и Теленор.  Разгледах в сайтовете им какви оферти предлагат и при двата оператора имаше подходящи оферти за мен с такса около 20 лв.  Кой оператор има по-добро покритие? Случвало ви се е да ви надуват сметките с 5 лв примерно,  като реално не сте изчерпали безплатните минути и дори не сте набирали никого? Кой бихте ми препоръчали?
Виж целия пост
# 1
Ползвам и двата. Доволна съм. Peace
Ако искате да ползвате пакети за телефон, ТВ и нет, виваком имат чудесна тв и нет.
Виж целия пост
# 2
Имаше тема за операторите някъде.
Виж целия пост
# 3
имаше подходящи оферти за мен с такса около 20 лв.  Кой оператор има по-добро покритие? Случвало ви се е да ви надуват сметките с 5 лв примерно,  като реално не сте изчерпали безплатните минути и дори не сте набирали никого? Кой бихте ми препоръчали?

Имам някакъв бегъл спомен, но ако си готова да плащаш 20 лева, Виваком имаха оферта за неограничени към всички и над 4гб инет за такава цена. Така че едва ли ще те надцакат защото не можеш да изговориш неограничените  Grinning

упс. Покритието навсякъде е едно и също, освен ако не си на някое екзотично място.
Виж целия пост
# 4
Благодаря ви за отговорите!  Може и да има подобна тема, но не я открих и направо постнах моята.  По принцип и под 20 лв ще е чудесно,  просто 20 лв ми е лимита.  А при мтел всяко място,  дори и в центъра на града е явно твърде екзотично,  защото постоянно имам проблеми с покритието.  Laughing
Виж целия пост
# 5
От години ползвам Виваком, много съм доволна и никога не съм имала проблеми с тях.
Виж целия пост
# 6
Преди нова година прехвърлихме номер от Мтел към Теленор. Офертата беше за 16,00лв. неограничени разговори към всички, за мобилния интернет не помня какво включва. Вивател имаха също оферта за 16,00лв. неограничени разговори.
Виж целия пост
# 7
Не знам какви промоции имат сега, но ако нямат, може да изчакаш, ако искаш разбира се. Аз сключих договор с Виваком за 17.90 лв. с неограничени минути и 6 ГБ мобилен интернет. Което мен лично ме устройва. Иначе покритието уж е  навсякъде. В Кауфланд до нас например, Теленор нямат обхват в целия магазин. Сигурно защото има магазин на МТел там  Laughing
Виж целия пост
# 8
Виваком до сега не са ми надписвали за 2 години и нещо
(освен това и 2-3 пъти даваха компенсация с МБ и минути заради краткотрайни проблеми с мрежата)
Виж целия пост
# 9
Ползвам Теленор, не са ми надували сметките. Обаче обхвата не им е много добър. На някои не толкова екзотични места нямам обхват и респективно интернет. Други хора обаче, които са на Мтел си имат обхват и интернет.
Виж целия пост
# 10
Аз съм към Теленор, проблеми с обхвата съм нямала, нито с надвишени сметки. Преди почти 2г хванах някаква промоция и имам много минути, май 1000 но не съм сигурна и 4000 МВ за 15лв. Имам и служебен на Виваком, на него единственият проблем е, че в коридора /нашият/ губи обхват. Скоро като изтече договора ще мисля и аз по този въпрос. Сега се сетих, че и нашите и една съседка ми се оплакаха от условията на Виваком, уж на промоция си взели телевизия, интернет и телефон, но след година таксата скочила двойно, явно някъде го е пишело със ситните букви, но нямало кой да им каже. Когато аз преподписвах минах първо през тях, после за оферта през Теленор, и взех да убеждавам служителя в Теленор, как във Виваком е по-евтино, обаче той ми показа пак някакви ситни букви в брошурата, където пише, че промоцията им е само за половината срок на договора. Така че внимавай много какво точно ти предлагат.
Виж целия пост
# 11
Виваком  Peace
Виж целия пост
# 12
Много благодаря нс всички за споделените мнения!  Hug В момента и двата оператора предлагат промоции.  Преди съм имала карта на бившия Глобул и бях доволна.  В момента имам познати,  които са абонати на Виваком и нямат оплаквания. Поради това се разколебах и питах тук.  Това,  че Виваком правят компенсации на МГ,  ми се струва и го отчитам като плюс.
Виж целия пост
# 13
Аз имах доста проблеми със сметките при Теленор. Затова минах към Виваком.
Теленор дават телефони по-лесно. Но каква е ползата, като излизат двойно и тройно с тия яки сметки.
Виж целия пост
# 14
Free Agent, много ти благодаря за включването!  Солените сметки са една от основните причини за желанието ми да не подновя договора с мтел.  Всеки месец ми начисляват по няколко лева отгоре при положение, че не изразходвам включените минути и мегабайти,  а на въпроса ми откъде идват тези пари,  не получавам смислен отговор..
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия