Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Теленор или Виваком?

  • 22 015
  • 52
# 45
Ползвам и двата от Виваком и съм много доволен. Интернетът е много бърз и дори на места, където на Теленор губи сигнал, на Виваком си имам.

Polzvam i dvata ot vivacom sum mnogo dovolen interneta e mnogo burz i dori na mesta kudeto na telenor gubq signal na vivacom si imam
 
Моля, пишете на кирилица!

Абсолютно същото мога да кажа, но в обратен вариант. Там където Виваком ми нямат покритие, Теленор имат. Този месец казах на шефа, че се отказвам от служебният телефон към Виваком, че редовно ми хваща македонски оператор. Ако случайно не го видя, ще е страшно със сметката.
Виж целия пост
# 46
Предплатените им карти могат ли да са активни 12мес без презареждане?
Виж целия пост
# 47
Предплатените им карти могат ли да са активни 12мес без презареждане?
Да вземеш да го прочетеш в сайта на оператора ли?
Виж целия пост
# 48
Аз бях със същия проблем като теб, защото нашата сметка е обща с родителите ми и съответно те я плащат.
Сегашният ми план е на 23 лева с неограничени минути (към всички оператори и вече една година и половина не сме платили нито един лев отгоре) и 8 ГБ интернет и мобилна телевизия. Smart L мисля, че се казваше.
Нямала съм никога проблеми с покритието и винаги са можели да се свързват с мен.
Била съм на Теленор и мога да кажа следното - нито хубави планове, нито интернет имат.
Виж целия пост
# 49
Абонаментните планове на Виваком са по-изгодни - сега имат някаква промоция с 12 ГБ за 27 лв.
А и най-често устройствата, които продават, са малко по-евтини, отколкото в Теленор.
Виж целия пост
# 50
И ние имахме проблеми с покритието на Виваком и то тук в София. Пълен смях. Имахме и телевизия от тях - при лошо време снежно спираше често. Сега не искат да си приберат в клоновете техниката, а пращат заплашителни писма. Сега сме на А1 телевизия, но смятам, че Теленор имат по-добри условия за телефон. Гадното е, че не предлагат интернет и телевизия и сме вързани с А1.
Виж целия пост
# 51
В крайна сметка смених м-тел (или вече А1) с Виваком и съм по-доволна. Имам и телевизия към А1, но и там договорът изтече и смятам да го прекратя и всички услуги да са ми към друг оператор. За целта трябва да си върна устройствата за телевизия на А1. В офиса, от който съм ги получила ли трябва да стане това, или може и в техен офис в друг град?
Виж целия пост
# 52
Новите планове на Теленор са потресаващи - по-високи цени с по-малко интернет. На всичко отгоре са обединили в едно и мегабайтите в България и ЕС.
Иначе гледам, че са пуснали онлайн магазин, но не виждам това как ще спаси положението. Нещо много си повярваха!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия