Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кое кога се дава

  • 3 542
  • 9
Здравейте Simple Smile Искам да ви попитам кога е редно да се даде месо и какво да е то а също така и ако почна да давам месо мога ли и жълтък да давам.Моето бебе е на 5м и 12 дни захранена е от както стана на 4 месеца.Благодаря ви
Виж целия пост
# 1
И аз захраних на 4 мес. Месо дадох след като бях въвела 6-7 основни зеленчука, после 6-7 плода и след това месо. Започнах с пуешко, после заек, пиле, след това телешко и накрая свинско. Започнах да въвеждам месо към 5,5 мес. Жълтък дадох на 6,5 мес. Риба дадох към 7,5-8 мес. Не сме имали никакви проблеми.
Виж целия пост
# 2
Пуешко, пилешко и заешко са първите меса, които могат да се дават. Ние се следим при гастроентеролог, който ни каза след като въведем първото месо, да въведем жълтък и после да продължим към другите меса. Каза ни също, че в дните, които се дава жълтък не трябва да се дава месо. Вашият педиатър не ви ли е казвал кога и с какво да захраните?
Виж целия пост
# 3
Ами не никакво внимание не ни обръща ползвам я само за направление. Затова реших да питам за мнение
Виж целия пост
# 4
Да, това за редуването е вярно, сега се сетих. Давах един ден месно пюре, на следващия зеленчуково с жълтък и после пак така.
Виж целия пост
# 5
А колко време се дава жълтъка,неделя трябва да почна да го въвеждам, а забравих да питам,имаш ли някакъв спомен?
Виж целия пост
# 6
М началото по малко - по една трохичка. Постепенно увеличаваш докато стигнеш до 1/2 жълтък през ден. Трябва да е много твърдо сварен - поне 10 мин да е врял.
Виж целия пост
# 7
Имах предвид в продължение на колко време трябва да се дава?
Виж целия пост
# 8
Докато започне да яде яйца. При нас това беше към 18 мес.
Виж целия пост
# 9
Благодаря!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия