Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow & Supergirl - DC 2

  • 56 017
  • 686
# 675
Stargirl 2.9
''Summer School: Chapter Nine''
https://www.imdb.com/title/tt14082712/

Пореден добър епизод. Браво за сезона дотук, браво.
Еклипсо продължи да тормози героите ни. Не е истина просто какво зло е, уф. Този път жертвите бяха Пат, Барбара и Майк.
Голямата приятна изненада бе появата на
Скрит текст:
Джей Гарик (Флаш) не като гост/помощник, а като член на екипа преди десетилетия.
Имаше много ретроспекции, разбрахме и голямата тайна на Пат за стария отбор на ОСА.
Скрит текст:
Съзнателно са убили човек, въпреки че Пат и Флаш бяха против (а решителния глас бе на Стармен). 😮 А именно Брус Гордън, за да пленят Еклипсо в черния диамант и да го затворят там. И това е било началото на края за ОСА. Деградирали са отвътре и впоследствие са станали лесна мишена за превземане от ОНА.
Кортни напълно нормално не реагира добре, защото разбра и че майка и е знаела, а само тя не...
-
8.0


промо за епизод 10

Виж целия пост
# 676
Stargirl 2.10
''Summer School: Chapter Ten''
https://www.imdb.com/title/tt14654632/

Уф, какъв край само на епизода!
Но отново толкова добре написан епизод. Този сезон кърти просто. В нито един момент не ми е скучно.
Оказа се, че Пат е ''истинското семейство'' на Силвестър (оригиналния Стармен). Много силно интро!
Официално, както и подозирах още от самото начало, Д-р Макнайдър е затворен/изгубен в света на сенките, но изпратен там от Сянката, за да го спаси от Еклипсо. В крайна сметка, Сянката не е лош.
Разбрахме и кой е той. Живял е през 19 век, бил е крадец и мошеник. Трябвало е да достави оригиналния черен диамант на някакъв култ, но той е направил фалшификат и чрез него впоследствие се е свързал със света на тъмната материя.
Много забавен бе момента с Кортни и Пат в колата и радиото докато пътуваха към Джени (Зеленият фенер). 😃
Усещах, че няма да е толкова простичко с поправката на диаманта, а и нямаше логика да е така. Е, Сянката се излекува, а Еклипсо си взе диаманта и сега ще стане още по-силен.
Майк откри новата локация на Тъндърбол след сбъднато желание и нищо чудно да си върне контрола над Тъндърбол в края на сезона.
Рик пък разбрал, че не е загубил разсъдъка си, защото Соломон Грънди му хвърли две ябълки в затвора.
Този институт, ‘Хеликс’ е за хора със специални дарби или за хора създадени след експерименти. Братът на Джени, Тод Райс е такъв и също е свързан със света на сенките. Луиз Лав (дебелата лелка) трябва да е сестрата на Д-р Бенджамин Лав, който е начело на тази група.
И голямото ‘WTF’ на финала. Еклипсо изпрати и Кортни в света на сенките при Синди. Уау! В следващия епизод ще се намерят със Синди, но как ще се измъкнат и ще им помогне ли Сянката? Дано не го направят злодей баш за финала, защото той просто не е такъв. Опортюнист, но не и злодей в истинския смисъл на думата. И двете ще се срещнат ли с Д-р Макнайдър. И кога ще дойде Силвестър, а.к.а Стармен? И ще видим ли отново Йоланда?
-
8.0 / 8.5


промо за епизод 11

Виж целия пост
# 677
От моментните на DC (които текат в момента) гледам Супергърл, остават още малко епизоди до края на цялото шоу. Това е последен сезон. Доволен съм от сезона, дано го завършат както трябва. На края на Ароу останах доволен.
Прокълнат патрул гледам 3 сезон и съм доволен.
И започнах 3 сезон на най-слабото шоу на DC - Батуоман, но няма как, като съм почнал не мога да го зарежа. Обаче недоумявам как така на инат продължават с него при положение, че масово го плюят, а и рейтинг няма. Недоумявам.
И разбира се черешката на тортата засега е сезон 2 на Старгърл.
Титаните така и не съм ги почвал, но съм свалил всички сезони и епизоди и рано или късно ще го изгледам.Приключи DC Fandom! Simple Smile
Голямо шоу, много хумор и закачки. Шоуто продължи близо 4 часа.

Който иска да гледа да заповяда (няма да съжалява)
Накратко тук / Благодарности към феновете
Малкият сладур, Кристиан Конвъри отговаря на въпроси

И сега трейлъри и тийзъри на бъдещи продукции Simple Smile

The Batman
Black Adam
The Flash
Peacemaker (нов сериал с Джон Сина)

Виж целия пост
# 678
Голям скандал ще се заформи между Руби Роуз и Уорнър
Руби обвини боса на Уорнър ТВ и шоурънъра на Батуоман във всички възможни грехове. Арогантно поведение, незачитане на човешкото, експлоатация и заплахи на каста/екипа. Хора с тежки травми или болни са заставяни да снимат или да бъдат уволнени, включително и тя самата. Обвини и Дъгрей Скот, че се е държал арогантно с всички, особено с жените и изобщо атмосферата е била отровена и за това е напуснала, а на заради обявените официално глупости.
Чакаме да видим развитието на бурята.
Иначе Батуоман сезон 3 започна. Положението е още по-трагично. 😄

п.п. има отговор от Уорнър телевизия. Бла бла, нищо ново. Не мисля, че ще им се размине така леко... Въпросът е обаче дали някой друг ще потвърди обвиненията на Руби.
Скрит текст:
WBTV responded to Ruby Rose by saying: “Despite the revisionist history that Ruby Rose is now sharing online aimed at the producers, the cast and crew, the network, and the Studio. The truth is that Warner Bros. Television had decided not to exercise its option to engage Ruby for Season 2 of Batwoman based on multiple complaints about workplace behavior that were extensively reviewed and handled privately out of respect for all concerned.”Stargirl 2.11
Summer School: Chapter Eleven
https://www.imdb.com/title/tt14654638/

Уау, пореден як епизод. Много ми хареса земята на сенките. Браво и за идеята да снимат всичко в черно и бяло. Така бе още по-въздействащо, а и за нуждите на самата история повече от оправдано.
Както и прогнозирах,
Скрит текст:
Кортни, Синди и Д-р Макнайдър се измъкнаха вкупом, естествено Сянката им помогна и получи своето 'опрощение' и своя велик момент, но за жалост умря.
Сега в следващия епизод очаквам събиране на новия екип, като трябва да се върнат и Рик и Йоланда и да видим и развръзката на сезона. Също така очаквам Стармен да акостира в Блу Вали, Небраска на финала на последния 13 епизод.
-
8.5


промо за предпоследния 12 епизод

Виж целия пост
# 679
Stargirl 2.12
Summer School: Chapter Twelve
https://www.imdb.com/title/tt14654644/


Класически 'билдващ' епизод преди големия финал на сезона идната седмица.
Хареса ми. Събраха се отново всички, остана загадка само на кой позвъня Синди, но залагам че на Артемис Крок.

Интересно, злото може да бъде победено само със зло? И всеки един от отбора в малка или голяма степен докосна и прегърна тъмната страна в себе си, само не и Кортни. Тя все още е 'девствена'
Хмм, излизат от шаблонната рамка, 'добро срещу зло' Интересно...
Значи крайната цел на Еклипсо е да поквари душата на Кортни. Защото ако повелителката на светлината стане зла, то всички останали са обречени. 😮


промо за последния 13-ти епизод

Виж целия пост
# 680
Разбрах че Актисата която играе сестрата на Лоис Лейн може да се присъедини във 2 ри сезон https://deadline.com/2021/10/superman-lois-jenna-dewan-supergirl … 0back%20in%202015.
Виж целия пост
# 681
Юбилейния епизод 100 на легендите беше горе долу интересен само не разбрах на новия злодей какъв му е проблема
Виж целия пост
# 682
Stargirl 2.13
Summer School: Chapter Thirteen
https://www.imdb.com/title/tt14641342/

Убедителен завършек на един много добър сезон. Според скромното ми мнение, по-добър от сезон 1 (който също беше добър).
Единствено не ми хареса, че епизодът беше твърде кратък. Дори под 40 мин.

Скрит текст:
Имахме класически щастлив край и без изненади. Всичко бе предвидимо, но пък и всичко беше направено добре, така че нямам кой знае какви претенции. Малко олекват в интерес на истината, защото тук добрите никога не губят или умират... Добре е, че компенсират с добър сценарий и герои.

Основните акценти ще щрихирам, защото то няма какво толкова да се ревюира...

* Видяхме основния злодей за сезон 3 - ''М-р Кости'' или смъртоносния досег, уау!
Знаех си, че следващата голяма заплаха ще дойде от института Хийликс и 100% братът на Дженифър (Зеленият фенер) е там.

* Сянката е жив, даааааа  ; ами яко - най-любимия ми персонаж в сезона! И голямата приятна изненада изобщо за сезона. И вярвам, че ще играе основна роля и в сезон 3.

* Родителите на Бет се преоткриха покрай това, че дъщеря им е супергерой и няма да се развеждат (е можеше поне тук да не е захаросано), доообрее.

* Силвестър се появи (оригиналния Стармен) - очаквано в последния епизод. Дано не пресолят манджата с него в следващия сезон. Двамата с Кортни ще си пречат. А тя си има ментор и баща в лицето на Пат. Не знам, малко ми е излишен.

* Соломон Грънди ''умря'' Но само временно. Той е като зомби, не умира за вечно.

* Любимото ми с-во Крок са новите съседи на с-во Уитмор, хохохо ще има яко забава тук.

* Синди иска да стане член на новата ОСА - и тук без изненади, но ще има драми със сигурност...

* Камерън разбра тайната за себе си и за семейството си. Ще се превърне ли в злодей или ще го играе антигерой? А ще има ли романс между него и Кортни?

* Майк и Джакийм ще са заедно - и тук ясно

* д-р Макнайдър - син на 10 г. - тук вече не захар, ами цяла кутия с бонбони. И жената му откриха, че и десетгодишен син, хех. Едва ли ще видим повече героя му, а и не ме вълнува особено.

И за финал, малко за Еклипсо. Очаквано го победиха, но трудно, защото трябваше да се обединят всички накуп срещу него. Обаче щеше да е много по-добре ако беше убил някой значим герой. В края го превърнаха в препечена филийка от тостер?!
-
8.0

Крайна оценка на сезона:
8.5 / 8.0


Мотото на сезон 3 на Старгърл ще е: Frenemies
Хах, звучи забавно...
Виж целия пост
# 683
Юбилейния епизод 100 на легендите беше горе долу интересен само не разбрах на новия злодей какъв му е проблема

Мнооооогоооо добър!! Simple Smile
Изкефих се на макс как отдадоха чест на всички легенди. Тъпо, че Рори го нямаше, но вината не е в екипа. Е, дадоха един лежащ гръб. т.е. беше мъртво пиян в един от спомените и това беше. Нищо де.

Като цяло този 7 сезон тръгна много силно, много съм доволен. Имам зебележки само към последния 4-ти епизод, когато с тази социална простотия към жените и към афротата осраха всичко. Мега дразнещи са просто и олекват на всички с подобни жалки демонстрацийки.
Дано не се върти целия сезон в 1925 г. защото историята не може да се промени. Хората не са били виновни, че са живеели в такива времена, нито са злодеи, че да се гаврят така брутално с исторически велики личности като Хувър и изобщо да слагат под общ знаменател всички бели мъже като насилни и подтисници. Жив да ги ожали човек жените през двайсетте години на 20 век. 😫
Виж целия пост
# 684
Край на Супергърл!

Малко тъжно ми стана. Сбогувахме се завинаги с още едно шоу на DC и The CW, Supergirl
https://www.imdb.com/title/tt4016454/

Хареса ми края, въпреки големия хейт. И на Ароу ми хареса и сега на Супергърл ми хареса. Като цяло сезона разочарова (20 епизода за това?!), но краят бе елегантен и го завършиха оригинално и добре. Отдадоха почит и на всички стари и любими герои от миналото.
Никога не ми е бил сред топ сериалите от Вселената, но си го гледах с интерес. Така от великолепната четворка останаха само Флаш и Легендите.
Легендите засега вървят добре, а Флаш започва с новия си 8 сезон утре!Приключих и с трети сезон на Doom Patrol
https://www.imdb.com/title/tt8416494/

Това е съвсем друго ниво и не е за всеки. Много любим мой сериал и съм май единствения в България, хаха.
Хареса ми и този сезон, макар че леко занижиха стандарта. Сезон 1 си остава най-добрия, но втори и трети са много равностойни с може би лека преднина за втори. Но, доволен съм. Вече и официално са 'Прокълнати патрул' хаха 🙂
Виж целия пост
# 685
The Flash 8.1
Armageddon, Part 1
https://www.imdb.com/title/tt13977196/

Започна сезон 8 на 'Светкавицата'
Първите 5 епизода ще са като кросовър.
Доволен съм от старта. Видях любимеца си, Рей Палмър а.к.а. Атом
Този Десперо е страхотен просто. Много як, много. Изглежда внушително като за тв сериал. Мини версия на Танос, хаха. 🙂
Сега чакаме и Кара, за да разберем какво точно извънземно е Десперо.
Единствено Джо го нямаше в епизода.

Разбра се, че са минали 6 месеца след събитията в сезон 7.
Това с 2031 г. и полуделия Флаш, който унищожава Земята било по комикс линията, но да видим как ще го извъртят тук. Според мен няма как да е Флаш, е то е ясно де. Но имам предвид, че дори и физически няма да е той, дори и повлиян от друг. По-скоро ще е някаква конспирация, постановка.

И дано гледаме от време на време Рей и извън тези 5 откриващи епизода.
-
8.0


промо за епизод 2

Виж целия пост
# 686
The Flash 8.2
Armageddon, Part 1
https://www.imdb.com/title/tt13977604/

Много добър епизод отново. Откачен. Какво по дяволите се случва? 😮

Скрит текст:
Джо мъртъв???
ай стига бе, ей така, преди 6 месеца
Стар Лабс затворени завинаги? Гидиън изтрита???
Бари обвинен в корупция???
Ай стига бе, това според мен е някаква алтернативна Вселена. Или нещо друго подобно на това.

Тази Ксотар беше яка.

Разбрахме и за Десперо.
Неговата планета, Каланор е бил унищожена от злото, от тъмните сили и той е последния каланорианец.
А, пламъка на Пи'тар (енергиен източник от ядрото на планетата) може да убие Флаш!

Накрая Бари се съюзи с Джеферсън, 'Черната светкавица'

8.5


промо за епизод 3

Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия