Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За какво си мислите постоянно напоследък?

  • 451 284
  • 7 806
# 7 605
Темата за вируса не я чета. Това, че има лицемери и двуличници е отделен въпрос. Ама те са си такива независимо дали се пазят от вируса или имат друг кахър. Просто техните нужди са над останалите и това е.
Виж целия пост
# 7 606
Напразни бяха усилията на Корона вирусът. Направи опит да накара хората да преодолеят егоизма си. Но се провали. Няколко месеца вече, без успех.
Виж целия пост
# 7 607
От понеделник насам си мисля как би се променил животът ни, ако пробата на мъжа ми е положителна. Нощес излязоха резултатите, слава богу, отрицателна е.
Мисля си за две мои приятелки, прекрасни, умни и добри жени, толкова зле удряни от съдбата, че не ми се разказва... Какви грехове имат да изкупват, като и на мравката път правят, защо толкова държи съдбата да им вземе най-милото. Много ме боли и от усещането за безсилие.
Виж целия пост
# 7 608
Ева+, онази вечер някой в Черешката на тортата, някой каза, че съдбата ни е написана още преди да се родим.
Остана като мисъл в главата ми и някак все ми изниква подсъзнателно.
Виж целия пост
# 7 609
Нямам мнение по този въпрос, а много съм мислила върху него. Удобно е да казваме, че всичко е предначертано, защото ни освобождава от отговорност.
От друга страна ако имаме някакъв контрол над съдбата си тя ни удря с някоя зверска катастрофа. Тези мои приятелки съдбата ги удря ден след ден и съвсем не става дума за дреболии като уволнение или изоставяне от мъж. Нито го проумявам, нито мога да спра да се гневя.
Виж целия пост
# 7 610
От много време си мисля, че животът е просто една лотария без никаква логика и справедливост. Каквото ти се падне от жребия, това. ..
Виж целия пост
# 7 611
ей, момичета...това е тема, за която действително мисля постоянно.
За съдбите човешки, за живота. .....и  смъртта, уви- вече.....преди ги делях; сега ги слагам в едно. Sad

Грамадна тема. За предопределеността, за Промисъла, за изборите ни. С мнението от черешката не съм съгласна обаче. :- )
Виж целия пост
# 7 612
За него, постоянно! Липсва ми!
Виж целия пост
# 7 613
Покрай ковида и ИП по често ме спохождат тези философски мисли за кръговрата на живота. А той самият дали е жребий, дали е написан или се контролира от нас самите, не знам и даже нямам мнение. Винаги съм гледала доста позитивно и ведро на живота и колкото и да съм се опитвала да го поставя в релсите които искам да се движи, той винаги ми е доказвал, че има собствен ход и път. Понякога се пресичат нещата и ти дават едно успокоение, че имаш контрол над събитията.
Мисля си, че тази година се разделихме с двама скъпи члена на нашето семейство, кученцето и свеки. По случайност и двете бяха родени на една и съща дата.
Стана тъжно, а идеята беше да прозвучи по философски и сухо Simple Smile
Виж целия пост
# 7 614
От много време си мисля, че животът е просто една лотария без никаква логика и справедливост. Каквото ти се падне от жребия, това. ..
Последните години и аз често си го мисля.Но много повече ме огорчава липсата на солидарност между хората.Животът е по-лек,ако сме добри едни към други,отколкото ако масово всеки е сам за себе си и е готов да смаже другите,за да оцелее,каквото е положението в днешна България.А за съжаление,някой,който се чувства отхвърлен и забравен,лесно може да стигне до нежелани крайности.Разбира се,че и в добри,свестни семейства може да израснат изроди,но когато някой не е отгледан с любов и уважение и съответно възпитан да бъде уважителен и към другите,шансът да стане от него индивид с овълчена и огрубена душа,който мачка всички по пътя си,е много по-голям.
Виж целия пост
# 7 615
За у-щата през Септември и как да си организираме живота с тази неяснота.
Виж целия пост
# 7 616
Като казах четене, препоръчвам една книга.  Заглавието е "Златна клетка" , автор Камила Лекберг.  Поучителна за всяка жена. Темата е за всеотдайността, доверието и още нещо в брака.
Има ли я онлайн?

Мисля си защо ми трябваше да се влюбвам? Знам че нищо няма да излезе. Свикнах да съм самодостатъчна.

Аз съм рискова заради работата си. Вече почти четири месеца съм забулена. Всеки ден срещам психясали. Защо и в тази тема се коментира? Мен ме напряга- никой не знае какво ще стане - ще се зарази или не, какви мерки ще измислят. На кой каквото му е писано!
Виж целия пост
# 7 617
Все по-често си мисля дали е възможно да умреш от самота?
Виж целия пост
# 7 618
Все по-често си мисля дали е възможно да умреш от самота?
По-добре да умра от самота откоколкото да се мъча в лоша компания.
Виж целия пост
# 7 619
По принцип е така, на практика не искам да ми се случи.
Но сигурно не е възможно,де.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия