Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Температура при разходка

  • 607
  • 5
Здравейте мами,

Над каква теумпература се препоръчваше извеждане на бебето навън?

Ние сме на месец без 3 дни.А днес е доста неприятно, но ми се струва, че добре облечени може да излезем.
Виж целия пост
# 1
Четох някъде, че няма проблем, ако температурите са над нулата и няма силен вятър, завийте се добре и смело на разходка
Виж целия пост
# 2
температурите като параметри не ги помня вече но ще ти кажа че сина ми от двумесечна възраст излизаше при минус десет че и по- студенко... в момента в София е 4 градуса ако спинка детето добре навън обличай го хубаво мятай дъждобран ако много духа вятър и това е  Laughing
Виж целия пост
# 3
До минус 10градуса.Бяхме днес на вън,въпреки ужасния вятър.Казаха при вятър да не го извеждам, но така ще трябва да си седим до пролетта в къщи.
Виж целия пост
# 4
Според мен сама трябва да си прецениш кога да го извеждаш, но си мисля, че няма страшно ако си го облекла добре. Излизайте смело навън. Аз когато бях малка моите родители са ме записали на ски-училище и майка ми ми каза, че откакто сме започнали да ходим оттогава сме спрели да боледуваме. Все пак не можем да ги изнежваме постоянно децата, защото стават много болнави.
Виж целия пост
# 5
Цитат на: marissha
Здравейте мами,

Над каква теумпература се препоръчваше извеждане на бебето навън?

Ние сме на месец без 3 дни.А днес е доста неприятно, но ми се струва, че добре облечени може да излезем.вие имате ли количка с гюрюк?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия