Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мнение за сватбена агенция "Мелодика" и ресторант "Лаура"

  • 2 181
  • 1
Здравейте бъдещи булки и на всички, вече изживяли приказният ден  Hug
Моля за мнение за сватбена агенция "Мелодика", прибягвал ли е някой до услугите им, в коя част от подготовката участваха или поеха цялостната подготовка, какви парички взеха за свършената работа?
Също ме интересуват мнения относно ресторант "Лаура", той се намира в НДК.
Предварително ви благодаря  bouquet
Виж целия пост
# 1
Здравей,

Миналата година Септември месец бях наела сватбена агенция "Мелодика" за нашето събитие.
Бих искала да ти кажа,че няма да сбъркаш при избора им! Едно от момичетата – Ани  беше страшно учтива, винаги е отговаряла когато съм я търсила или писала вайбър, а като сме се виждали винаги е била изчерпателна в обясненията си.
На нас те ни правиха украса за Welcome Drink и в ресторанта, като всичко беше много хубаво, жалко че фотото  бяха пълни аматьори и нямам хубави снимки- но имахме панделки на столовете в кремаво, светли покривки, салфетки с цвете във формата на джобче в което аз бях напечатала към всеки гости лична благодарност и те ги бяга мушнали в джобовете, на масата ни имаше 2 свещника и 3 малки вази и между тях Mr & Ms , абе изцяло всичко беше много хубаво. имаше много хубави вази на всички  маси.... Аз лично съм много доволна и ги препоръчвам! Отвън за снимки бяха сложили табелка сватба, воали за фон, цветя.
Букета и бутониери си ги взех от друго място, но и те самите предлагат.
Дано съм била полезна и весела сватба желая  bouquet
Виж целия пост

Препоръчани теми

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия