Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кукър: рецепти и програми - Тема 2

  • 91 324
  • 661
# 660
Иска ми се изцяло в мултикукъра да го направа.
Виж целия пост
# 661
Според мене цяло парче 1кг месо няма да стане бързо в мултикукъра и съм съгласна с мимето 555, че е по-удачно да се сготви на пара и после само да се запече. Другият вариант е да се сготви изцяло на пара и да се сервира. Сготвеното на пара в херметик месо прави от горещата, над 100° пара, нещо като кора и не изглежда като сварено.

Ако кукърът ти има програма за печене можеш направо да го изпечеш без да го минаваш на пара. Свинското е крехко и се сготвя бързо.

Може и 20 Мин пара и после печене, но е доста игра, вадене на кошници, излива е на вода ако нямаш втора купа..

Не пишеш кой модел е херметика. Ако е Cook4me и няма програма за печене можеш първо да го запържиш отвън на програмата за запържване и след това да долееш вода и да го направиш на пара, само, със зеленчуци.

Аз бих го сготвила на пара заедно с цели, обелени картофи и моркови и после бих го сложила в тава със тези зеленчуци + цели а и цели главички лук, всичкото омазано в зехтин и натрито със сол на 220-240° да хване кора.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия