Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

1ва МБАЛ - София - педиатър?

  • 749
  • 6
Здравейте!

Моля препоръчайте ми педиатър в 1 МБАЛ - София или ДКЦ-то към него за записване на новородено, първи домашен преглед след раждане и последващите месечни консултации.

Благодаря предварително!  Peace
Виж целия пост
# 1
Отдавна 1МБАЛ няма детско отделение. Педиатрите ѝ се изнесоха във 2-ра поликлиника (зад Макдоналдс на Славейков). Бих препоръчала доктор Елисавета Рангачева. Вече е възрастна, но е отличен диагностик. Много умерен лекар- нито е закостеняла, нито се увлича прекомерно по разни моди. И двете ми деца са изгледани от нея.
Виж целия пост
# 2
Благодаря, Уиш! Чела съм те и в други теми, че я препоръчваш.  Peace

А в 1ва няма никакви педиатри, така ли?  Shocked
Виж целия пост
# 3
Не, ние ходехме в 1-ва. Но още преди повече от 10 години закриха педиатричното там и повечето педиатри се преместиха във 2 ДКЦ.
Виж целия пост
# 4
Ясно. Благодаря! А знаеш ли д-р Рангачева кога е на смяна?
Виж целия пост
# 5
Нечетни- сутрин, четни- следобяд.

За нейна реклама да кажа, че едно време не ѝ мигна окото от сина ми, който се роди 1600г. в 32-ра седмица, а се справи блестящо. За минус отчитам, че от време на време се влияе от рекламните агенти на фармацефтичните компании, които я посещават. Поне не прекалява много с това.
Виж целия пост
# 6
Благодаря ти!  Peace Ще я потърся!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия