Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Слоукукър – мнения, рецепти – втора тема

  • 79 944
  • 758
# 750
И супи правя в него. Особено пилешката става супер.
Виж целия пост
# 751
Печено месо, боб, яхния, супа, руло стефани, кюфтета със сос, по чирпански, джуланиса перфектни за уреда. Лютеница, тестени, сладко, ориз за мен нестават. Лютеницата трябва да изври, тестените се сглетичват, ориза се преварява, сладкото става рядко, макар че правих едно сладко от бели череши в крока и стана превъзходно, но имаше и пектин. Опитах да опеча, задуша патладжан, стана ужасен.
Виж целия пост
# 752
Печено месо, боб, яхния, супа, руло стефани, кюфтета със сос, по чирпански, джуланиса перфектни за уреда. Лютеница, тестени, сладко, ориз за мен нестават. Лютеницата трябва да изври, тестените се сглетичват, ориза се преварява, сладкото става рядко, макар че правих едно сладко от бели череши в крока и стана превъзходно, но имаше и пектин. Опитах да опеча, задуша патладжан, стана ужасен.
аз правя прекрасно сладко - на кг сливи около 1/2 кг захар, малко оцет, канела и орехи - 7ч.на слоу и става перфектно. освен изброените ястия, правя и леща, агнешко печено, гювеч, зеле - пр. и кисело, сарми...печени ябълки през зимата. много ползван уред е при мен!
Виж целия пост
# 753
Ах как ми се доядоха сърмички...
Виж целия пост
# 754
Аз го използвам най-вече за печене на месо, това ми е най-вкусно в него. Манджи и яхнии вкъщи почти не ядем, но месцето става божествено.
Виж целия пост
# 755
Аз го използвам най-вече за печене на месо, това ми е най-вкусно в него. Манджи и яхнии вкъщи почти не ядем, но месцето става божествено.
И аз, да не кажа и само за това...
Виж целия пост
# 756
Голямо благодаря, че ме убедихте с коментарите си! Взех си бюджетен слоукукър и вече съм правила няколко вкусотии с него: леща, лозови сарми (вариант постни и с кайма), страхотни крехки ребърца с домашен барбекю сос. Ребрата направо бяха мозък. Леко ги запечатах на тигана за минутка на всяка страна и след това за 5 часа на low. Толкова крехко свинско не знам дали бях яла някога. Ще се радвам да споделяте и за напред рецепти. [/img]
Виж целия пост
# 757
страхотни крехки ребърца с домашен барбекю сос. Ребрата направо бяха мозък. Леко ги запечатах на тигана за минутка на всяка страна и след това за 5 часа на low. Толкова крехко свинско не знам дали бях яла някога. Ще се радвам да споделяте и за напред рецепти. [/img]

Би ли споделила рецептата за соса, моля?
Виж целия пост
# 758
страхотни крехки ребърца с домашен барбекю сос. Ребрата направо бяха мозък. Леко ги запечатах на тигана за минутка на всяка страна и след това за 5 часа на low. Толкова крехко свинско не знам дали бях яла някога. Ще се радвам да споделяте и за напред рецепти. [/img]

Би ли споделила рецептата за соса, моля?

Да, разбира се. За жалост не помня точни пропорции, но според мен най - добре би било с опитване докато се получи това, което Ви харесва - 3 супени лъжици кетчуп, малко зехтин, супена лъжица ябълков оцет, лук нарязан на ситно (аз сложих сушен лук), чесън (аз си правя консервиран чесън, който пресовам и съхранявам в зехтин и сол), 2 супени лъжици мед (тъй като нямах петмез), сос уорчестър, малко водичка. С този сос покривам ребрата за едно денонощие и от време на време като отварям хладилника ги поливам с една лъжичка, за да може равномерно да се разпредели маринатата по парчетата месо. Запечатах месцето без сос, а после го залях с него в кукъра.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия