Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Да си разтълкуваме съня - 10

  • 62 354
  • 692
# 675
Сънувах,че ми идва месечният цикъл.Как да го тълкувам?
Виж целия пост
# 676
Някаква истина, която понякога трудно се понася.
Поне от символите на моите сънища цикъл и кръв това съм разбрала.

Аз напоследък сънувам често книги. Часовници също. Веднъж електронен ръчен, друг път стенен. Тази нощ пак часовник и гледах колко е.
Още не мога да го разтълкувам.
Виж целия пост
# 677
Снощи сънувах,че се нанасяме в апартамент в който имаше една черна сянка бях уплашена,но взех да казвам Госпдята молитва.Не я знаех цялата и както трявба обаче с кръстенто ми и казването на името господне тази сянка избледняваше и в един момент се скри някъде не изчезна напълно.

Знам,че напрежението ми е в повече на последък ама и толкова набожна не съм незнам камво да мисля.

Също така сънувах,че племенницата ми работи в бижутерен магазин и искам да ми направи сребърен годежен пръстен.И тя ми го направи като имаше един модел който ми хареса,но каза,че не бил за мен нещо като че 40г и и изгубил щастието.Както и да е даде ми го,но имаше и една обеца която помислих,че е за носа,но не беше си за ухото.
В съновника четох,че годежен пръстен е че ще се грижа за някой болен...Преди малко ми звънни същата племенница и ме моли да и взема болничен от ЛЛ който ни е общ.Но какво значи обецата?

Също сънувах,че махам стари насаждения в градината (което наистиан трябва да направя) и слагам нови с поливането тази вода се превърна в наводнение.В същият момент сякаш се отвори земята и погълна тази вода опитах се да видя какво има там и то беше като зидана стая.Полетях нагоре и го гледах от там.Как се случи не знам,ни пред мен застана една гола бабичка ит която трябваше да се спася и да избягам с две деца едното най малкото ми дете което в съня ми е около 5-6 годишно и едно по малко момченце.Аз започнах да бия тази жена защото беше зла и казвах на децата да бягат аз ще ги настигна...и до там със съня...
Накой да има идея..
Виж целия пост
# 678
Здравейте мили мои! Може ли малко помощ за тълкуването на един мой сън..
От вчера е съня.. изведнъж ми се доспа силно.. а беше към 14 часа. Легнах да почина и не знам кога съм заспала. Та съня ми е следния - на сватбата на сестрата на един тъпак, който херасвах бяхме. И аз стоя на доста задна маса а булката хвърли букета и той падна точно пред мен на масата. Но аз не го докоснах. Дойде "тъпака" и взе букета, занесе го на сегашната си приятелка, но букета пак се озова пред мене и той пак го занесе на приятелката си.. и тя вече го отказа за го вземе . . . После майка му ме моли да взема букета, беше ме затворила в някаква кръгла стая и ме молеше.. Аз го обичам все още и на сън много ревях Sad
Някой знае ли какво означава булчински букет да сънуваш какво означава. Търсих в гугъл , но не намерих. Има само за  обикновен букет. Благодаря ви Heart 
Виж целия пост
# 679
Според мен си е просто сън отразяващ емоциите ти. Не всеки сън значи нещо.
Виж целия пост
# 680
TheWoman6840, това само на шега, просто погледнах дали наистина няма за булчински букет по съновниците и попаднах на това:

Булчински букет
Ако сънуваш булчински букет , предстои ти сватба .......

Държиш ли или видиш в съня си булчински букет, ще имаш скрит обожател.

Та поне по съновниците лошо няма! Simple Smile
Виж целия пост
# 681
Здравейте, моля за помощ при тълкуването на съмя ми! Снощи сънувах , че вечеряме на Коледа и моя баба ( не помня коя, но всички са починали) беше там и ние семейно и подарихме подарък, който тя като го отвори вижда картичка с друга дата и започва да вика и да хвърля , че вече сме и го подарявали това. Ние от своя страна също се развивахме , не помня много какво , но ... аз мисля и казах , че като не и харесва да си отива! Настана някаква гавга и суматоха и поглеждаме през прозорците и виждаме , че ресторанта в който бяхме лети , времето се промени навън , стана топло и на вън летяха и вървяха каменни хора и птици! Всичко беше от камък , но хората като ни видяха искаха да говорят с нас! Ние също искахме да сме при тях и да им разказваме какви сме! Те бяха същите като мас , но от камък бели на цвят и искаха да разберат как ядем , какво чувстваме!! Всичко беше толкова магично и като се събудих го чувствах много реално!
Виж целия пост
# 682
Момичета, здравейте!
Престраших се да се регистрирам, защото ме ме преследва натрапчив сън, за който нямам никакво рационално обяснение.
Сънувам че сме влюбени с един колега.
Дотук добре, но няма нищо подобно. Имаме чудесни приятелски отношения, работим в екип добре, но той си има сериозна връзка, аз също, имам и дете. Никога, абсолютно никога не сме флиртували, не е имало никаква закачка между нас, няма и да има. Не казвам, че е грозен, но нямам никакви желания към него, а смятам, че и той към мен.
Тази седмица сънувам това за втори път, а е едва сряда.
Бихте ли ми казали какво може да означава?
Чувала съм от баба ми, че някои сънища се тълкуват на обратно- възможно ли е всъщност да съм му неприятна и да усещам емоциите му и да сънувам тези неща?
Виж целия пост
# 683
Здравейте. Моля някой да ми помогне да разтълкувяме съня ми,защото цял ден съм под напрежение.Значи сънувам баща ми как влиза в стаята отслабнал,сияещ направо.Обаче мина през вратата като дух.Седна и беше много гладен.Дадох му пастет да яде и той така сладко си хапна,а аз седя на леглото и го гледам и си казвам боже,колко добре изглежда.А той ми отговори,че и много добре се чувства.Събудих се.След час някъде пак съм заспала ш сънувам как разказвам на мъжа ми и му казвам,че не е на хубаво и че става нещо с него.Той ми се скара и ми казва,че си внушавам.В този момент му звъни майка ми и му съобщава,че баща ми е починал.И той ме поглежда и ми казва съжалявам.Изпаднах в ужас и се събудих в истерия.Принципно баща ми е 185 кг,има проблеми със здравето и не се грижи за себе си и се очаква това.Пие много и пуши много.Не работи.Преди година сънувах подобни сънища и с 2те ми баби и след съня си знаех че ще починат.Така и стана дни след това.Сега усещането ми е същото.Това ме притеснява.
Виж целия пост
# 684
Здравейте! Някой би ли ми казал какво означава ако сънуваш че ти изневеряват? Или просто това са си мои страхове забити в мозъка 😃
Виж целия пост
# 685
Здравейте! Някой би ли ми казал какво означава ако сънуваш че ти изневеряват? Или просто това са си мои страхове забити в мозъка 😃
Просто страховете дават отражение на подсъзнателно нивою
Виж целия пост
# 686
А дали значи нещо като сънуваш човек, който скоро ще ти е шеф, как го вдигаш и носиш на ръце? Simple Smile
Виж целия пост
# 687
Сънувах, че сама на себе си си правя инжекция. Беше ме много страх, но се чувствах в безизходица и знаех, че няма друг вариант, налагаше се.. Усещах болка на убоденото място, но лека. Правех си инжекция на ръката, където обикновено се слагат ваксини.. Как да тълкувам това?
Виж целия пост
# 688
Здравейте, какво означава да сънуваш люляци, да ги береш и да си правиш букет?
Виж целия пост
# 689
ИНЖЕКЦИЯ - ако ти правят или правиш насън, ще имаш успех в любовта.

***
Люляци

• Сънуваш ли, че виждаш или късаш люляк, ще се разделиш със скъп човек.

• Видиш ли люляк във ваза или на букет, очаква те неразбирателство или за несподелени чувства.

• ЛЮЛЯК - ако видиш или късаш насън, ще се разделиш със скъп човек. Люляк във ваза или на букет е знак за неразбирателство или за несподелени чувства. Ако в съня си усетиш мирис на люляк, нещо в живота ти ще се промени към по-добро.

• Люляк - | любовно пробуждане ти предстои.

• ЛЮЛЯК - ако миришеш насън, значи промяна в живота ти. Люляк ако откъснеш насън, значи раздяла с много близък човек.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия