Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Варицела

  • 5 144
  • 57
# 45
Днес май сме по добре само Т е 35.8-35.9 вчера беше 37.9,падна сама до 37.5.......Не виждам нови пъпки.Всичко да мине вече.Днес ни е 6-ти ден.Яде супа,сутрин няма апетит,после хапва.В сряда сме на доктор след карантината.Да се надяваме,че няма да останат белези и вдичко да е ок.Трябва и да се къпе вече.....Хубав ден на всички!
Виж целия пост
# 46
Трябвало е да го къпеш през цялото време.
Виж целия пост
# 47
Казаха,че е абсурдно пъпките не завяхват от водата,а стават лигави и е добре да не се мокрят
Виж целия пост
# 48
Ами не е вярно! Информация по въпроса има достатъчно, дори водещи инфекционисти отричат мита за некъпането. Естествено има достатъчно закостенели "доктори", които си следват предписанията отпреди 30 години, но те са отречени като тотално погрешни. В белите страни никой не агитира за такава глупост като некъпане, напротив - предписанията са няколко пъти дневно да се взема душ, който освен че успокоява сърбежа поддържа кожата чиста и намалява риска от инфекции. Ето ти интервю с инфекционист, ако се разтърсиш ще излязат много такива и вероятно нито една статия, която забранява къпането:
https://www.credoweb.bg/publication/78573/greshno-e-shvashtaneto … abva-da-se-kapyat
Както и да е, минало свършено при вас, пиша го за други, които може да попаднат на темата.
Виж целия пост
# 49
Благодаря ви много за информацията.
Виж целия пост
# 50
Здравейте! Имам един въпрос..Днес ни е 8-ми ден след ВАРИЦЕЛА,утре мислим да отидем на море.Въпросът ми е дали ще е добре за детето,пъпките завяхват вече,има 5-6 още на крачетата,който не са завяхнали още.Чувства се добре,яде,няма Т.?Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 51
Кога избиха първите пъпки?
Виж целия пост
# 52
На 18-ти
Виж целия пост
# 53
От 18-ти ни дадоха 9 дни карантина....Казаха,че от солената вода им ае отразявало добре и затова.Утре ще се консултираме и с докторката ни.
Виж целия пост
# 54
Днес ви е 9-ти ден от карантината. Според мен няма проблем да ходите на море, но днес все още трябва да стоите настрани от други хора, особено ако има нязавяхнали пъпки
Виж целия пост
# 55
Ясно.Отказахме се от морето за сега,края на юли,август.За сега само на екскурзия из България.Благодаря и хубав ден!
Виж целия пост
# 56
Здравейте!Май и аз се заразих от детето.Вчера и днес 4 водни пъпки.На 24г. съм и много се притеснявам.Нямам Т.Утре съм на доктор да ги види,но май си е точно ВАРИЦЕЛА......
Виж целия пост
# 57
Да заразих се и аз.Днес ми е 6-ти ден.До вчера ми беше много гадно.Имам пъпки навсякъде-лице,скалп,тяло,гърба,ръце,крака,гърло.Ужас.Ужасно много ме боляха очите,гърлото още ме боли.Изписаха ми Изопринозин таблетки 3х1 за мазане с Вирасут,ментолов спирт.За гърлото стрепсилс.Обаче ме притеснява че имам някакво зацапване като ходих по малка нужда видях.Казаха,че може да е от овулацията.Обаче до сега не ми се е случвало и затова се притеснявам.Ако продължи след карантината ще отида на доктор.Не съм излизала от нас,само вчера не закаараха с колата до личната да ме види,че тива гърло ще ме умори.Изписа ми и някаква пяна за мазане на пъпките.УЖАС е тази ВАРИЦЕЛА.Пъпките има и гнойни,направо е много гадно.Дано да минава по-бързо и да не останат белези,че не знам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия