Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дома в Бургас

  • 9 977
  • 9
Здравей те има ли някой който е осиновил от Дома в Бургас.
Виж целия пост
# 1
Здравей, нашето момиче е от там. Какво по-точно те интересува?
Виж целия пост
# 2
Тези хора, от Дома, за мен са равни на богове. Да, емоционална съм, развълнувана съм, 4-та година как за пръв влязох там ни жива, ни умряла от страх и притеснение и няма ден оттогава да не мисля, какъв късмет извадих, че тези хора ме посрещнаха и ми водеха дъщеричката да я видя.  (РДСП в Бургас - същите страхотни хора и професионалисти.)
Домът е страхотен, като условия, като обгрижване на децата, като отношение на персонала. Пиша персонал - това са баби, майки и лели, които се грижат за децата всеотдайно. В основата на всичко това е Директорката.

Моето дете беше учено да кара колело, можеше да си мие зъбките на 2г. 11 месеца, можеше да си закопчава копченцата на блузката, знаеше как се слага памперс, та първия път с ръчичка посегна да ме коригира.

Простете изблика ми, надявам се да бях полезна.

Виж целия пост
# 3
Нашата среща мина в дома в Бургас мога да кажа че там са страхотни хора който се грижат с много любов за децата.В РДСП Бургас също са невероятни добри хора.Ние си харесахме детенцето което ни беше предложено на съвета.Сега вече ще чакаме да ни насрочат дата за делото.
Виж целия пост
# 4
Радвам се, писах на лични  bouquet.
Виж целия пост
# 5
Момичета, здравейте. Колко време чакахте за дата за дело?
Виж целия пост
# 6
Момичета, здравейте. Колко време чакахте за дата за дело?

Три седмици.

Ох, завиждам ви за тръпката, минаха вече четири години оттогава и това са най-щастливите мигове в живота ми.
За мен всичко съда в Бургас - там в и тогава, беше празник, страхотно събитие - съдията, прокурорката, тогите, залата, въпросите...после вземането на самото съдебно решение.
Надявам се и за вас да е така.
Виж целия пост
# 7
Розмариня, много благодаря за отговора.

Аз съм от хората, които редовно следят подфорума, но не пишат често. Използвам повода да благодаря на всички вас, които споделяте своя опит. Това е безценна подкрепа.

Вече нямаме търпение и броим дните до предстоящото дело, надявам се, че скоро ще получим обаждане и повече яснота.

Благодаря отново!
Виж целия пост
# 8
Здравейте ние чакахме две седмици за дата на делото.
Виж целия пост
# 9
Здравейте имаме дъщеричка осиновена от дома в Бургас ,тя имаше и сестричка която е родена през юни 2015г ако някой я е осиновил и има желание да ги запознаем ще бъда много щастлива  !
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия