Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

The Blacklist - Тема 3

  • 42 546
  • 380

Анкета

Каква мислите, че е истината за Ред според финала на 4-ти сезон?

Опции:

# 360
Така, изгледах епизодите 15-18
Остават ми последните 4.

Много добър сезон, харесват ми едно 80% от епизодите до тук.
Уфф, Маша се срещна с дядо. Simple Smile
Обаче Дембе защо напусна Ред, Ред му прости, даже му каза нещо от сорта, каквото и да сториш ти е простено. Ред го обича като син. Много, много силен момент бе когато отиде при бащата на Катерина, за да преоткрие себе си чувствата си към Дембе и Лиз.

Да видим дали най-накрая ще се разбере кой всъщност е Ред. Крайно време е вече... Но аз продължавам категорично да отхвърлям безумната теория, че той е тя, т.е. Катерина след смяна на пола. Блях.  Sick
Тази гадинка много ме нервира, дето е нещо като надзорник над екипа и готви с президента някаква мръсотия. Дано я разкрият и да ги спрат.

Simple Smile

Виж целия пост
# 361
 Да, това е едно от нещата, които изключително много ме издразниха в Дембе.  Точно когато завърши последната сцена между Ред и Дом за това колко много всъщност Ред обича Дембе и ние видяхме колко много Ред обича Дембе, но въпреки това той си тръгна. Струваше ми се все едно въобще не му пука за Ред. Но изчакай финала...  Simple Smile Джон Бокенкамп казва, когато разкрием истинската самоличност на Ред шоуто свършва. Имаме още един сезон така че каквото и да видиш нищо не е сигурно и нищо не е разкрито.
Виж целия пост
# 362
А на мен ми направи впечатление друго нещо, тъй като отдавна имаше спекулации, че Дембе ще си тръгне поради ред причини. Когато за кратко Ред остана без Дембе, колко несигурен се чувстваше Ред тогава, той не се разделяше с пистолета си и отваряше вратата с пистолет в ръка. Помислих, че този човек е загубен без Дембе. И въпреки че  основното което Дембе прави е да изпълнява нарежданията на Ред и не изглежда да има думата в каквато и да била негова дейност ( когато Смоуки помоли Дембе за помощ и Ред му каза, че нищо не зависи от Дембе ) и въпреки всичко това Ред е изключително зависим от Дембе. И той е единственият човек, който знае всичките му тайни. Ако поиска Дембе може да го унищожи, но ние никога няма да го видим да действа като Каплан. Интересно е, че първоначалната идея на писателите не е била да задържат Дембе толкова дълго и са възнамерявали да го убият още в сезон 1, когато Ред и Реслър бяха в клетката. Спейдър е настоявал Дембе да бъде човекът, който е сега. Simple Smile Умен ход, със сигурност Черният списък нямаше да бъде същият без тази връзка. Simple Smile
Виж целия пост
# 363
Issy,
Аз те чета ама назад, съобразявайки се с хронологията на епизодите. За да не се спойлирам. Когато изгледам последните епизоди ще ти прочета и най-последните мнения, защото ти вече писа, че си го изгледала финала.  Simple Smile
Виж целия пост
# 364
Последната ми публикация не е свързана с финала, а с отношенията между Ред и Дембе. Simple Smile и мисля, че и предпоследната също.
Виж целия пост
# 365
Изчетох те с кеф до 352 мнение, където започваш, че си на 21 епизод и се спрях до там. Голяма фенка си, признавам ти го. Simple Smile

Аз изгледал и епизод 19. Остават ми последните три.
Уфф, падна най-голямата мистерия и загадка. Кой е Ред? Признавам добре го измислиха, но защо три епизода преди края, това би трябвало да е кулминацията? Може би се готви още един шокиращ туист... Аз вярвам, че и Катарина е жива...
От това което видях не е имало споделена любов. Илия ( Grinning) истински обичаше Катето, а тя знаеше това и си го манипулираше. Приятели от шестгодишни, агенти на КГБ, но единия фатално влюбен, тя приемайки го само за приятел. И да, Катерина е обичала истинския Редингтън, онзи който Лиз убива в онзи пожар, това отново бе потвърдено.

Дембе напусна Ред. Sad
Дано се завърне, защото без него не е същото. А и чакаме новини дали Хишам Тафик ще се завърне в сезон 7.
Виж целия пост
# 366
Мога да ти отговоря за Дембе, ако искаш. Наистина ли вярваш, че най-голямата тайна е паднала и Ред е наистина Илия. Бокенкамп казва, че  това ще се разбере едва в края на шоуто. На това че Ред е Илия доколкото виждам вярват само привържениците на идеята, че между Ред и Лиз има романтична връзка. И за тях образа на Илия е добре дошъл. Като цяло почти никой не вярва на това "велико разкритие" включително и аз.
Виж целия пост
# 367
А относно въпросния Илия, много хора предполагат, че мъжа, с когото Ред се срещна в последния епизод е  Илия, че много прилича на него. Не знам дали е така, би могло да бъде. Вижда се, че той знае цялата история. Когато говорят за Лиз я наричат Маша. И какво разбираме от техния разговор- те са приятели от детство, Ред му има пълно доверие. Та ако мъжа наистина е Илия, отговорът кой е Ред е абсолютно ясен за съжаление. Сигурна съм, че цялата история с Катарина ще приключи с това, че ще разберем, че тя не е истинската Катарина. Не знам обаче дали вече си спомнят всички улики, които са ни дали. Не знам как ще се обясни една много важна от тях. Нито Катарина, нито Илия се очаква да са имали такива тежки изгаряния каквито белези ние видяхме по гърба на Ред.  Бокенкамп категорично заяви, че Ред не е Реймънд Редингтън. Но от дотук показаните герои само той би могъл да има тези тежки изгаряния.Много хора продължават да вярват, че   Ред в действителност е Редингтън като е взел обаче тази самоличност при влизането си във военноморското училище, тъй като е бил отлъчен от баща си. Лично аз най - много доказателства намирам в Ред е Катарина. Но все пак и тук има несъответствия. Не знам накрая каква история ще представят, за да няма нито едно противоречие с всичко, което са ни показали. Това трябва да е някакъв абсолютно различен човек от тези, които сме видели досега.
Виж целия пост
# 368
Изгледал последните три епизода. Край на този изключителен сезон, един от най-добрите изобщо за мен!  Simple Smile
Уфф, ама какъв е този финал, изтръпнах? Тази зла кобра не може да е Катарина, или??? Крие се толкова много години и ни вест, ни кост към баща си, нито се интересува от Лиз. И как наръга Ред. Вече я мразя, хах.  Naughty И изобщо не ми пука дори и да е Катарина. Отвлякоха го Ред, уфф, сега екипа ще го търси в началото на следващия сезон. Обаче прекалено явно е да е Катарина. Всичко сочи да е тя, но, това няма да е Черният списък ако не готви шок изненада.
Онзи мистериозен мъж с който Ред говореше на пейката много прилича на външен вид на младия Илия???  newsm78 А сега де? Ами ако е той наистина и онова за влакчето. Уф, когато даваха ретроспекцията от Илия и Катарина акцентираха върху това влакче. Да не би наистина да се окаже, че всъщност Ред е Катерина??? Жена в мъжка обвивка.  #Crazy Sick Не искам да е това, но е най-логичното вече. Ако вярваме на традициите на шоуто да ни шокира.
Обаче защо тогава Ред/Катарина се обърна към онази зла кобра с името Катарина??? Съвсем ни объркаха феновете.

Иначе радвам се много, че Дембе се върна и пръсна мозъка на онази мръсна кучка, не можех да я дишам. #2gunfire

Всичко щеше да е перфектно ако не беше гадния финал, който ще ме държи на тръни сега до началото на новия сезон.
Виж целия пост
# 369
 Има много мнения, че тази сцена е режисирана умишлено от Ред и "Катарина" за тези, които се очаква да ги наблюдават. А относно Илия има и много други варианти, които биха могли да са се случили. Костите бяха обозначени с К каквато е и фамилията на Илия- Кослов. Така че те може да ни накарат да предполагаме, че Илия е мъртъв и тези кости всъщност са негови. Никога не можем да знаем дали някаква улика, която ни дават е истинска или фалшива. Много хора видяха прилика между Катарина и Ана и мислиха, че Ана е Катарина, въпреки възрастовото несъответствие. И това беше подхранено от писателите, когато видяхме, че Илия е дал на Катарина името Ана в новите и документи.  Това се оказа обаче фалшива улика и се оказа, че няма нищо общо между двете жени.
Дяволо, да те питам сега нещо от епизода Расвет, че го гледах с лошо качество. Катарина казва, че Редингтън е умрял в ръцете и, опитали са се да го спасят, но не са успели. Казва ли се някъде обаче какво са направили с тялото- взели ли са го или са го оставили?
Виж целия пост
# 370
Не, не казват нищо за тялото. Въпросът виси... Simple Smile
Виж целия пост
# 371
Това е интересно в крайна сметка. Те не взимат тялото, след това от пресата разбират, че Реймънд Редингтън е изчезнал, тоест никой не е намерил тялото. Аз сериозно бих се замислила по този въпрос, но тук за съжаление имаме твърдото становище на писателите, че Реймънд Редингтън, военноморския офицер, бащата на Лиз е мъртъв. Те не отричат нито една друга теория, а само тази. И също така огромното им желание за  голям шок на финала на шоуто е още едно доказателство за Ред е Катарина. Въпреки че вече операциите за смяна на пола не са нещо, което твърде много да шокира. Да не говорим, че те отдавна вече са разкрити и никой няма да се шокира от това, защото всеки го очаква. Затова в момента те въвеждат и образа на Катарина като отделен човек, за да ни разсеят малко от тези мисли. И наистина много хора вече са подведени. Джон Бокенкамп казва, че Кърк не е мъртъв и има голяма вероятност да го включат пак, въпреки че все още не са обсъждали това. Интересно би било, никой все още не знае какво му каза Ред, което моментално отказа Кърк да изпълни твърдото си намерение да го убие. Очевидно му е разкрил истинската си идентичност. Много бих желала Ред да не се окаже жена, защото това е нещо което аз твърдо не съм в състояние да приема, но все повече ми се струва, че е точно така. В огъня е имало 4 мъже, а ние за сега знаем само за двама- Редингтън и Илия, дали там няма да има нещо, което да донесе някакъв обрат.
Виж целия пост
# 372
Сезон седем започва на 4 октомври. Grinning
Виж целия пост
# 373
Чакаме, чакаме Simple Smile
Виж целия пост
# 374
А видяхте ли вече ужасяващите спойлери и промоционални клипове.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия