Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

The Blacklist - Тема 3

  • 43 027
  • 386

Анкета

Каква мислите, че е истината за Ред според финала на 4-ти сезон?

Опции:

# 375
Уф, не, защо?  Confused newsm78 Sick
Виж целия пост
# 376
Много информация изтече за първите два епизода и доста клипове. Положението на Ред никак не е розово. Той е заложник на "Катарина". Виждаме го завързан за една ограда. Докато Катарина започва мъчение с източване на неговата кръв като му казва, че преди да свършат той ще и каже всичко което тя иска да знае. Дембе се обажда на Лиз, че Ред е изчезнал и работната група започва издирването му. Междувременно тя съобщава на всички (по-точно на  тези които не знаеха- Купър и Арам), че той не е истинския Редингтън, а Илия Кослов. И че тя е тази която го е предала на полицията. Но това е техния Редингтън и те сега трябва да го върнат. В някакъв момент се казва, че Ред е задържан от френските власти като най-вероятно това не е така, а е илюзия създадена от Катарина. Друга информация е, че става въпрос са директивата Townsend (която беше спомената в последния епизод в разговор между Ред и Дембе и беше критично). Това е някаква друга тайна на Ред, заради която той се е предал преди 6 години в ФБР и е искал да разговаря само с Елизабет Кийн. Катарина ще се настани в живота на Лиз по някакъв начин, за да получи информация. Към края на епизод 2 Ред е спасен или избягал, но се вижда престрелка в къщата на Дом като се смята, че той е другата цел на Катарина (собствения и баща!!). Та засега не вярвам, че това е истинската Катарина. Но се казва, че влизането и в живота им ще промени завинаги връзката между Ред и Лиз. Това не ми звучи добре.
Виж целия пост
# 377
охх, тъпизми Sad
особено това последното изречение никак, ама никак не ми харесва. Дано не се изложат пред верните фенове с някоя простотия.
Виж целия пост
# 378
Не знам, но ни представиха Катарина като "най-страховитата лоша", която Черният списък някога е имал. Всички ще са в опасност.
Виж целия пост
# 379
А и забравих мотото на сезона е - He told you not to trust him. Което също не ми звучи добре. Като че ли Лиз не е трябвало да вярва на Ред. Това може и да е последния сезон, ще направят някоя глупост.
Виж целия пост
# 380
Уф, дано не :/
Виж целия пост
# 381
Да ни е честит новия сезон!
Виж целия пост
# 382
Хареса ми първият епизод. Естествено най-много ме впечатли Ред, който много бързо разгада цялата измама и почти успя да избяга, но за съжаление беше напълно сам, огромно числено превъзходство имаха другите и за капак патроните му свършиха. Това което ми направи впечатление е, че Катарина Ростова иска информация за Катарина Ростова. Странно. Хареса ми, че върнаха Дембе в предишната му роля. Този объркан и раздвоен Дембе от предишния сезон въобще не ми хареса. Все по-мъчителна и трудна за гледане става Лиз. Реслър даде дума в предишния сезон, че ще запази тайната на Ред, но не и Лиз. Изпя си всичко, което знаеше и това нямаше нищо общо със спасяването на Ред. Лично аз не вярвам, че това е истинската идентичност на Ред, не се връзва с много други неща в сериала. Даже и писателите казаха, че самоличността му е още загадка. И нов завой при Лиз - когато мислила, че Ред е баща и, го е  мразила, сега го обича, защото знае, че не е свързан с нея и не е бил длъжен да я защитава, но въпреки това и е посветил живота си. Уфф!!
Виж целия пост
# 383
Изгледах преди малко. Хареса ми началото. Simple Smile
В началото се шокирах и си казах, нееееееее, не е възможно, сънува някакъв кошмар Ред, абе и аз не знам какво, но само не и парализа. А то какво било, хаха. Иначе ми стана ясно още по средата на епизода, че е илюзия. Много добре го бяха измислили. Ако това наистина е Катарина Ростова, то не мога да я понасям вече. Пожелавам и всичко най-лошо, което може и да се случи, хаха.
Хареса ми как Лиз окончателно проумя, че няма никакво значение кой е Редингтън, а факта, че този човек бе половината си живот до нея и колко пъти я спаси от смърт рискувайки собствения си живот. Явно това е промяната в Лиз, за която се спомена тук в темата относно сезон 7. Simple Smile

Чакам превода на епизод 2, но явно там някой ще помогне на Ред и той ще се спаси, поне това пише в имдб, като синопсис, а и трети епизод вече си имаме нов номер. Simple Smile
Виж целия пост
# 384
След като изгледах втори епизод вече съм сигурна, че това не е Катарина Ростова и след като видях връзката между Ред и Дом съм почти сигурна, че той е Катарина Ростова. Виждам все повече вероятността тази първоначално налудничава история за мен да се окаже голямата изненада за финала на шоуто, когато и да е финала. Дом предаде тази жена, за да защити собствената си дъщеря колкото и да и е ядосан, че го е предала. През всички сезони, когато виждаме Дом, той скърби за своята изгубена дъщеря, а сега вместо да видим сърцераздирателна среща между баща и дъщеря, той и крещи да върви в ада, нещо повече те се бият един срещу друг. А относно Ред никога сме го виждали да е толкова разтревожен и опустошен за вероятната смърт на някого, ако този някой не е Лиз. Така аз виждам Дом като баща на Ред.  Не виждам нищо майчинско в тази жена, когато се среща с Лиз. Лиз която трябваше да бъде най- ценното нещо в живота на Катарина. Вместо това тя се настанява в живота на "дъщеря си' за да търси информация за Ред.  Според мен непознатия на пейката (мисля, че той е истинския Илия Кослов, който със сигурност сега вече ще е с друго име) и Ред наемат тази жена да остави фалшива следа за тези, които преследват Катарина както беше споменато в предни епизоди за подхвърлената снимка на Лиз като Дом стига още по далеч и в Белград той идентифицира тази жена като дъщеря си по някакъв начин като там семейството и е убито, а тя вече е Катарина Ростова. Сега тя търси информация която да я спаси от смъртната и присъда от Директивата на Таунсенд. Кое е единственото което може да я спаси - да им даде истинската Катарина Ростова, тя не може да докаже, че не е. Ако не я намери ще умре затова сега тя отчаяно я търси и се свързва с всички близки на Катарина с надеждата да намери някаква информация. Така виждам аз нещата към момента и естествено може и да съм в пълна заблуда.
Виж целия пост
# 385
Изобщо не ми харесва идеята Ред да е Катерина, извратено ми е. Тази "Катерина" ми е много антипатична, дано не направи нещо лошо на Агнес.
Виж целия пост
# 386
Тя ще направи, ако всичките и други   възможности са изчерпани. Предполагам не точно да направи нещо лошо  на Агнес, но да я отвлече, с което ще изнуди Ред да и  каже каквото и е необходимо. Не виждам какъв друг избор би имал Ред тогава. Не знам как ще свърши всичко това. Много зависи дали ще получат осми сезон. Писателите потвърждават, че искат още един сезон. Не знам обаче защо продължават да пишат Лиз като толкова глупав и доверчив човек, който като че ли нищо не е научил от досегашния си опит. Тя би трябвало да е умен и опитен агент на ФБР, вместо това тя е толкова лесно заблудена и измамена за пореден път. Лиз има толкова добър  опит с Том, за когото тя беше задача преди да се влюби в нея. Не знам кога най-накрая ще видим нещо умно от нея.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия