Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

The Blacklist - Тема 3

  • 53 332
  • 621

Анкета

Каква мислите, че е истината за Ред според финала на 4-ти сезон?

Опции:

# 585
Казано така звучи гадно, но да -  това е теорията ми. Катарина Ростова е тази, която прави операцията и се превръща в Редингтън. Интересното е, че има един цитат от ранните сезони, много преди да знаем, че Ред не е Редингтън, където той много добре обяснява  защо е толкова трудно да се открие неговата идентичност. Естествено случаят е друг, но това е интересно: "Red: Yes, Agent Keen, for every rule there is an exception. Each factor, taken separately, is not conclusive, but put them together and it’s clear – you haven’t found your man because he’s a woman."
Виж целия пост
# 586
Да, но аз не искам да приема тази теория и ще се вбеся на сценаристите. Simple Smile
Виж целия пост
# 587
Ами, не знам... Аз се опитвах да видя нещата и по друг начин, но за сега не мога. Ще видим следващият сезон. Както винаги ни се обещават големи разкрития в началото, тъй като това все пак трябваше да е края на седми сезон. Има някакви непотвърдени слухове, че последният епизод на седми сезон е трябвало да се казва : " Катарина Ростова: заключение". Оф, наистина много се надявам това да е края на тази история с фейк мама.
Виж целия пост
# 588
EPISODE 8.02

"KATARINA ROSTOVA: CONCLUSION"

As Liz pushes a source for answers, Red and the task force grapple with the implications of her actions. Tensions boil over and a drastic action is taken, which will change Red and Liz's relationship forever.

Airing: Nov 20, 2020

Written by: Lukas Reiter

Directed by: Stephanie Marquardt
Виж целия пост
# 589
Това което публикувах е втори епизод, но като цяло от описанието, което се вижда за първи и краткото промо видео Лиз прави план с фейк мама, в който тя отвлича собствения си дядо😳 и ще го прави нещо, не знам точно какво в търсенето си на отговори. Но получаваме някакъв флашбек, защото във втори епизод участва актрисата, която играе младата Катарина Ростова. Но в резултат на всичко това, нещото,което променя завинаги връзката между Ред и Лиз според мен е смъртта на Дом. И Лиз е отговорна за това.
Виж целия пост
# 590
Честит да ни е новия сезон Simple Smile аз чакам субчета, надявам се до няколко дни да излязат, за сега рейтингът е висок за първи епизод. Това последен сезон ли ще е?
Виж целия пост
# 591
Не е обявено официално, че ще е последен.
И аз чакам с нетърпение сезона и се надявам спойлерите да не се верни и да няма противопоставяне между Ред и Лиз.
Виж целия пост
# 592
Аз не дочаках субтитрите и изгледах епизода. Поне за мен сезонът започва разочароващо (също както беше и с края на предишния). Сценаристите дълбаят дъното с образа на Лиз. Unamused
Виж целия пост
# 593
Уфф дано да е само в началото, че не ми се гледа цял сезон Лиз срещу Ред. Тя стана най-омразния ми образ. А тези първи епизоди дали са били предвидени като част от 7ми сезон, тъй като не беше довършен?
Виж целия пост
# 594
Да, материалът в първите три епизода е същият предвиден за последните три на седми сезон. Лиз вече се превърна в пълен дебил. Толкова лесно манипулирана, Фейк я върти на малкия си пръст и си прави с нея каквото си поиска. Лиз като че ли не вкарва никаква мисловна дейност във всичко, което прави, направо изглежда като под някаква хипноза и Фейк има пълен контрол над нея.  Оффф много се надявам това заключение във втори епизод да е края на Фейк мама, че това наистина трудно се издържа. Нямам идея, защото след това има още един епизод, който също е с материал за седми сезон. В следващия епизод има някаква сцена с Ред и Фейк на пейка най- накрая лице в лице и някакви много странни физиономии, които Лиз прави и трябва да изобразяват някаква много силна болка.
Виж целия пост
# 595
Ето един пример. https://www.screenspy.com/wp-content/gallery/the_blacklist_8x02_ … 2_0739_lowRes.JPG

Има и някакви снимки, в които Дембе и Лиз са в една стая и тя е с вързани ръце. Все едно му е заложница.
Виж целия пост
# 596
След този епизод вече съм абсолютно убедена, че Ред е Катарина ( не че преди не бях 🙂), но сега вече съм убедена 100%. Хареса ми епизода и това че Ред беше над всички и това беше неговата игра. Толкова бях удовлетворена, когато най- накрая уби тази змия. Напълно си го заслужи. Въобще не страдам за Лиз, защото тя е просто един немислещ идиот. Дом и Ред 😢 очаквах го това. Сега обаче 2 месеца ще чакаме, защото следващият епизод, ще е  в края на януари, където писателите казват, че започва истинската война между Ред и Лиз, тъй като тя ще търси отмъщение затова, че той уби "майка и" и този път няма да се спре пред нищо. А Лиз е единственият враг, с който той не може да се бори по разбираеми причини. Не знам каква война ще бъде - тя ще се опита да го унищожи, той не може да я нарани. Но поне съм щастлива, че Фейк вече я няма. Освен това болестта му според писателите ще се влошава.  Но поне този епизод имаше задоволяващ завършек.
Виж целия пост
# 597
Аз още чакам суб за 1ви епизод Sad до сега не са се бавили толкова. Сигурно ли е, че чак догодина ще са другите епизоди?
Виж целия пост
# 598
Да. Трети епизод ще бъде излъчен чак на 22 януари.Sad
Виж целия пост
# 599
Изгледах епизод 1 от новия сезон.
Интересен беше, но доста дразнещ с това залитане на Лиз. Много куха я изкарват, ама много. Чак не отива да е толкова опитен агент на ФБР, минал през какво ли не. И това го играха вече да е беглец или от другата страна. Повтарят се, само че сега и Ред не е до нея, което е жалкото.
Не съм чел нищо за втория епизод, доколкото знам от прочетеното това ще е края за Фейк Катарина. В смисъл искам да я убият или просто да се разбере истината и тя да изчезне един път за винаги. Не и изтрайвам мутрата гнусна.
Дано Лиз разбере, че това не е майка и да се кротне най-накрая. Голяма бяла птица е Елизабет. Язък.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия