Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Психолози, психотерапевти, психиатри

  • 36 012
  • 226
# 210
Бях при Румен Бостанджиев. Крайно разочарована съм. Успях да кажа по какъв повод съм при него и последва  тирада от клишета, които всеки среднограмотен човек може да прочете в интернет. Нещо като да пуснеш запитване в Гугъл. Не ме изслушваше, беше груб. Питаше и ме прекъсваше на половината на изречението, за да си отговори сам. Проблемът за мен е сериозен и е в неговите така рекламирани компетенции. Това са най-глупаво похарчените ми пари /таксата му е на ниво/. Беше първата ми среща с психолог и навярно ще е последната.

И аз бях наскоро при него.
Държеше се по същия начин. Като го помолих  няколко пъти да не ме прекъсва, хвърли това което държеше на пода  и ми каза щом искам да си ходя и че му е писнало от забележки . Като си тръгвах трясна със всичка сила вратата зад мен с което ме стресна сериозно. Този човек в момента е емоционално нестабилен и би трябало да поработи над себе си преди да помага на другите. Аз не платих нищо но ми се стори неуменсто да давам каквито и да е пари за такава услуга.
НЕ препоръчвам Бостанджиев на никой в момента
Виж целия пост
# 211
Малееее, той идвал в Шумен да говори за някаква тема, свързана със сексуалността. Аз сума време съжалявах, че не съм успяла да посетя такова светило.
Виж целия пост
# 212
Здравейте, някой има ли мнение за д-р Цвета Таманова- открихме я във връзка с нужда от помощ за човек с проблем със зависимост към хазарта и проблеми с партньора?
Виж целия пост
# 213
Здравейте, може ли да ми препоръчате терапевт за ОКР? Благодаря!
Виж целия пост
# 214
Привет. Отскоро изпитвам нуждата да споделя проблемите си с някой и попаднах на теми от този форум. Страшно е трудно да се ориентираш при кого са отидеш!
Спрях се на Цвета Топузлиева. Като че ли ми се стори, че няма конкретни положителни или отрицателни мнения за нея- някой посещавал ли я е? Също ми хвана окото Светлана Благоева, за която не намерих никакви координати(малко е странно), но пишеше че е детски психолог в една статия. Ирина Лазарова също ми направи впечатление, но по мнения разбрах, че е трудно да те вземе тъй като минаваш през други лекари за анамнеза и тн.
От София съм, сблъсквам се с натрапливи мисли, страхове, които ми пречат. Имам и симптоматики. Преди години съм посещавала когнитивно-поведенчески терапевт и много ми помогна, но вече е в друг град и търся нов.
Ако нещо от казаното ви хвърля към конкретно име бих се радвала да ме насочите. Прочетох отчасти предната и тази тема, но от хиляди мнения накрая нищо.
Виж целия пост
# 215
Здравейте! Някой може ли да даде мнение за д-р Петър Василев, д-р Димитрина Митрева и Калин Ценов? Благодаря!
Виж целия пост
# 216
Здравейте, дали бихте могли да ми препоръчате добър психотерапевт от София? Става на въпрос за ужасни натрапчиви мисли. Имам ги от дете, и ми се иска да сменя психолога си с някой психотерапевт защото вече сякаш нещата не се получават. Но не знам какъв би бил подходящ за мен доста съм чел по темата но съм малко объркан. Ще се радвам ако може да ми дадете съвет.
Виж целия пост
# 217
Цвета Топузлиева
Виж целия пост
# 218
Аз се чувах с нея, но ми каза че за моя проблем не може да помогне.
Виж целия пост
# 219
Здравей какъв е точно  твоя пробрем,че ти е отказала
Виж целия пост
# 220
Може ли да дадете повече отзиви за Цвета Топузлива, Елизабет? Интересува ме конкретно дали предлага решение на даден проблем, а не само конкретната му констатация като факт и причина.
Търся психотерапевт, който да работи за промяна на нервен и сприхав човек. Има проблем в общуването на всяко ниво, прояви на безпокойство.
Виж целия пост
# 221
Ами аз имах паник  атаки, депресии и натрапливи  мисли, наложи се да пия антидепресанти  и сега съм  по- добре. Тя пряви EMDR терапия  и хипноза, обади  и се не знам  доколко би ти била  полезна
Виж целия пост
# 222
Здравей какъв е точно  твоя пробрем,че ти е отказала

Здравейте, ами каза ми че няма голям опит с ОКР. Аз вече дори се чудя какво е. Затова ги наричам просто натрапчиви мисли. При мен се превръщат в блокажи и мании. От 10ти клас ги имам а сега съм на 30, затова след толкова огромна борба съм почти на ръба и се побърках. И водят до брутална нерешителност. И след като и обясних каза че не може да ми помогне. Вече се отчаях тъкмо грейне слънце за кратко и после пак мрак, пак мъки. Така че моля някой да ми препоръча специалист излекувал поне от части хора от това. Защото вече нямам сили за борба.
Виж целия пост
# 223
Пробвай  и Георги Балджиев,хвалят го много, пила ли си антидепресанти?
Виж целия пост
# 224
Аз препоръчвам Весела Огнянова
+359877798008
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия