Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Обичам бившия

  • 12 935
  • 39
Здравейте!
Пускам направо нова тема , тъй като ми се иска веднага да споделя . Както заглавието говори , върнаха се чувствата ми към бившия.  Разделихме се главно по моя вина. Не се самообвинявам. Просто наистина бях станала прекалено обсебваща и изискваща ,мрънкаща. Разделихме се със скандал и оттогава всеки продължи по пътя си.  През март тази година се срещнахме и той се държа много мило, правеше ми комплименти. Но не му обърнах много внимание.  И ето,че сега отново се срещнахме. Познавам погледа му, познавам поведението му. Мога да разчитам жестовете му. Разбрах ,че не съм му безразлична. Проблемът е в това,че вече няколко пъти му отказвах. Другото е,че май си има друга. Третото - не знам докъде ще доведе това. Не знам дали няма да е напразен опита ми да си съберем . А и ако се съберем дали няма пак да се разделим и дали няма пак да ме боли. Обаче толкова много ми липсва времето, когато бяхме заедно. Сякаш всички спомени се съживиха.  Искам да съм с него. Усещам, че наистина мога да се променя. Но какво да правя ? Да забравя за миналото или да се боря да бъда с него?
Виж целия пост
# 1
Каквото и да правиш си дай достатъчно време да си наясно със себе си.
Когато обичаш нямаш право да си играеш с живота и чувствата на другия - част от истинската любов е!
Виж целия пост
# 2
Обаче толкова много ми липсва времето, когато бяхме заедно. Сякаш всички спомени се съживиха. Искам да съм с него. Усещам, че наистина мога да се променя. Но какво да правя ? Да забравя за миналото или да се боря да бъда с него?

Спомените се съживиха, но там ти си тази, която е предизвикала раздялата.
Значи, харесва ти начина, по който си се държала.
Мислиш, че можеш да се промениш.
Не е достатъчно- първо трябва вече да си се променила, да не си обсебваща, мрънкаща и изискваща.
Защото, едно е да искаш, друго - да можеш, а трето и четвърто- да го направиш.

Всъщност, не го разбирам това с борбата- ако е със себе си, първо победи предишната и предложи " новата".
Ако имаш предвид борба с новото гадже за вниманието на твоето старо, не знам- за мен винаги е било унизително да се боря за мъж.
Виж целия пост
# 3
Имах предвид спомените , преди да се държа като истеричка. Защото не бях през цялото време такава . Наистина мисля , че мога да се променя , защото освен че осъзнах проблема си лично , работих и с психолог. За другата, аз не я познавам. Искаше ми се той да види, че мога да съм по-различна и да опитаме отново. Но се колебая дали да опитам и ако да, как да го направя?
Виж целия пост
# 4
Винаги когато съм се връщала назад съм съжалявала . Няма как да изтрием с гумичка миналото  със съответния човек , в началото уж всичко е наред и идва моментът , в който неизбежно се сдърпвате за нещо и се започва едно ровичкане в миналото и вадене на кирливи ризи . По-добре започни на чисто с друг човек и се постарай да не допускаш грешките от предишната си връзка .
Виж целия пост
# 5
Забравих да разкажа нещо ,което малко ме притесни днес. Едната му сестра имаше рожден ден и аз не можех да присъствам, но все пак й взех подарък , понеже тя дойде на моя рожден ден. Ние живеем в един и същи квартал и отидох направо до тях. Беше вечерта след работа . И отвън пред къщата седяха той, двете му сестри и майка му и като ме видяха , започнаха да ме разпитват как съм и т.Н. Той също поговори малко с мен и след това се прибра вътре. Каза, че ни оставял да си говорим.
Виж целия пост
# 6
Никога не поглеждай назад. Обичала ли си го веднъж, винаги ще го обичаш. Но щом се е стигнало до раздяла, то вероятно е имало защо. Не се самобичувай обвинявайки се. Светлото бъдеще е пред теб, гледай към него и в следващите взаимоотношения приложи наученото  Hug
Виж целия пост
# 7
Вземете си хотелска стая, направете го за последно за сбогом и давайте напред.
Виж целия пост
# 8
Като толкова го обичаш, хващай го за пакета и после е ясно - бебе, памперси, теми за кърмене, чорапи и манджи...

Не дай Боже теми за любовници и предатели, ама дай ни го ще го опукаме  #2gunfire
Виж целия пост
# 9
Всъщност, не го разбирам това с борбата- ако е със себе си, първо победи предишната и предложи " новата".
Ако имаш предвид борба с новото гадже за вниманието на твоето старо, не знам- за мен винаги е било унизително да се боря за мъж.
Послушай този съвет, най- мъдър е от дадените Peace
Без него няма да се получат нещата, пак ще се повтори картинката.

Аз, обаче, имам друг въпрос. Давал ли ти е поводи преди? Ама стабилни. Да не е да си е хойкал, теб да те е изкарвал параноична и луда и ти после по психолози да си осъзнаваш грешките, че и да се "променяш" (демек послушка, затваряща си очите) заради него?
Виж целия пост
# 10
Авторката въобразяваш си  Mr. Green
Момъка е възпитан и вежлив , тези неща не ги бъркай с разни твои фантасмогории в главата  Wink

Зорлем му се вреш , търсейки начин да го видиш рождени дни , сетри али бали  Wink
Верно си обсебваща дори и да не сте вече заедно  Crazy

Фу ,  намери си нов обект за обсебване  Grinning
Виж целия пост
# 11
Познавам погледа му, познавам поведението му. Мога да разчитам жестовете му. Разбрах ,че не съм му безразлична.
Колко познато, и моят бивш мъж така си мисли  Tired Каквото и да направя той го тълкува по някакви си негови налудничеви начини, нямащи нищо общо с действителността. Може да си мислиш, че го познаваш, но в такива случаи преценката не винаги е трезва и обикновено имаме склонност да нагласим нещата така, че да съответстват на нашето желание.
Виж целия пост
# 12
Никога няма да се уморя да повтарям, че един мъж иска ли да бъде с една жена, ще направи всичко възможно да демонстрира и постигне намерението си. Всичко останало са извинения, които жените си измисляме само и само да не признаем пред себе си, че той вече не се интересува от нас.
Това казано, вие защо всъщност се разделихте?
Виж целия пост
# 13
Не, не ми е давал никакви стабилни поводи.Чувствала съм се уважавана, желана и ценена.Не ме е карал да ревнувам от никоя жена, нито нещо скрито съм открила или подозирала...Всъщност на нормален човек, който не е ревнив, изобщо не би му хрумнало да се държи по начина, по който аз се държах с него. Поводът да се разделим беше, че една вечер му вдигнах скандал и той ми каза, че не иска повече да е с мене. Но причината се крие много по-дълбоко. В последно време, преди да се разделим, започнаха да ми говорят, че някаква си го била харесала. От негова страна - нищо... Нито си е променил отношението към мене, нито нещо друго подозрително. Примерно все така ме забелязваше, когато си облека нещо ново или като сменя прическата. Е да, ама в ход се включват някакви подозрения.Аз, страдайки от комплекси, започвам да си въобразявам. Примерно започнах като му пиша или звъня и той не отговори веднага, си мисля, че си има друга.Или през деня, ако не ми се обади пръв, пак си мисля, че има друга.Не го изкарвам идеален пред вас.Недостатъкът му например беше, че като се разсърди за нещо, се вглъбява в себе си и мълчи.Не казва какво му е.И така, след тия мои обвинения, той започна да се затваря в себе си.И аз, разбира се, не загрявам, че аз сама му нагнетявам напрежение и продължавам още по-усилено да го обвинявам, че не ме иска вече, че никога не ме е обичал...И така, след това той се опитва да ми обясни, че просто понякога е по-зает и т.н. Няколко разговора провеждаме и след това пак същото нещо се повтаря от моя страна...Докато една вечер въпреки всичките ни разговори, аз пак избухнах.Това чудо беше преди три години.
Сега сама от себе си се изумявам.Кажете ми кой нормален човек може абсолютно винаги, всеки път, когато го потърсят, да може веднага, на мига да вдигне или отговори? И коя нормална жена ще се самонавива, че имало и много по-красиви от нея. То си е така, де. Но той след като е бил с мене, значи е намирал нещо красиво в мене. И след като не съм усетила РЕАЛНО нищо подозрително, кой нормален ще си унищожава сам щастието? Казвам реално, защото в главата на един ревнив човек всичко може да се случи. Изобщо, все едно за различен човек ви разказвам сега, като пиша.
Както и да е... Много дълъг пост стана. Може би и последен, в който разказвам за отношенията ми с бившия... Защото най-вероятно сте прави. Най-вероятно няма никакъв смисъл да се връщам назад.
Виж целия пост
# 14
Не знам дали имаш шанс с този мъж повече. Работи върху себе си и се поучи от грешките си.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия